na!
hova, kik, mennyi táv? érkezés? sör lesz?
Na akkor még 1x:
- Hegyközszentmiklósra, fürödni
- én, Te, Lecsa (többiek?)
- 120 km (de mehetünk egy hurkot terepen Margitta felé)
- érkezés 14.00-15.00 körül
- lesz :beer:
na!
Jéé, vannak naptárok, amikben egy Anita névnap sincs, nálatok meg több is:) Köszi szépen akkor. Ajaj lemaradtam egy ünneplésrõl.A mi naptárunk szerint: Anna, Anikó, Anita. Én az Ynga név mellett Anitának neveztelek el a fejemben, ezért írtam
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
na!
Szerdán 08.00-kor az egyetem, majd 08.15-kor a Dohánygyár elõtt.
szóval holnap-holnapután napközben nem akar senki a közeli dombokra menni montizni?
Nem fogom ma irigyelni Zolit.
Mindenki bemegy a Chilibe és kiráncigálja a nyelvét, hogy megnézze, tényleg nincs-e piercingje.
A mi naptárunk szerint: Anna, Anikó, Anita. Én az Ynga név mellett Anitának neveztelek el a fejemben, ezért írtamNagyon szépen köszönöm!! Bár nem Annának vagy Anikónak hívnak, hallgatok ezekre is, meg az Anettra is. Ne aggódj Dani, mások is sokszor elkeresztelnek. A rutinosak ezért hívják az összes csajt Cicámnak.
Újra itthon!
Letudtam a Tour de Tó-t.
Gazdagodtam nagysok tapasztalattal
a Balatoni bringás közlekedés kapcsán...
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Nagyon szépen köszönöm!! Bár nem Annának vagy Anikónak hívnak, hallgatok ezekre is, meg az Anettra is. Ne aggódj Dani, mások is sokszor elkeresztelnek. A rutinosak ezért hívják az összes csajt Cicámnak.Továbbá Nagyon Sok boldog Névnapot a mi Yngánknak is
Én is kiszúrtam ott, de megnéztem, nincs neki. Nem tudjuk mi az. Holnap azért nézd meg te is.Zolinka mióta van nyelvpircingje?