Ki hogy szándékozik menni a Mátra maratonra? Én kocsival mennék, és lenne még két esetleg három szabad hely.
lehet hogy érdekell
Ki hogy szándékozik menni a Mátra maratonra? Én kocsival mennék, és lenne még két esetleg három szabad hely.
Mi lesz velünk a szomorúarcú fiú nélkül!
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Akkor már csak szûk egy hónap és végre nyugalom költözik Debrecenbe?
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Akkor már csak szûk egy hónap és végre nyugalom költözik Debrecenbe?
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Én is.Vasárnap guriga a hegyekben? "Csak az jöjjön!"
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
nem kell az senkinek:D
megcsinálok vagy 4-5 darab fél a4es lapra egy wanted-ot, és kiteszem a kerósboltokba. ki kellene színesbe nyomtatni, értemennék holnap, ha valaki segítene.
köszi
Izom szerintem a gyors futást biztosítaná.
A Klinikán is van kamera. Az emberünk (napszemüvegben) belenézett 20cm-rõl, mosolygott egyet, és szépen felült az alatta lelakatolt biciklire. Komótosan eltekert. Azóta is "keresik"...
...Név ötletek jöhetnek, kitétel: legyen benne Chili (és ne legyen benne se titán, se titánpor, se cobra:D)
Megéri
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Természetesen és is elítélem az ilyen cselekedeteket, de!
Izom: A fenti feltételek közül melyiket biztosítanád: keró, kamera, lesben állás...?
... aztán meg mennek az Uniós Emberjogi Bizottsághoz, vagy hova.
én azon gondolkodok, hogy csali kerókat kéne kitenni, kamerával figyelni õket, lesben állni, és rendõri részvétellel szarráverni az ilyen embereket.
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE