Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás

Hát izé, hogyhogy mit? :) Gazdagságot, világbékét, de per pillanat beérném egy 46-os montis spd-s cipõvel is, egy napos balatonkerülés céljából, az enyém sajnos kaposváron maradt.

Én tudnék neked adni egy 46-os Diadorát, de több probléma is felmerül:

1. Én szoboszlói vagyok, és legközelebb hétfõn járok Debrecenben.
2. Nincs rajta stopli...

Ha mindezek ellenére is érdekel, jelezz vissza a fórumon.

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
http://www.bikemap.net/

mártongabi

mártongabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 hozzászólás
Mackófelsõ!

Jól emlékezem, hogy a múltkor te linkeltél be egy bicajútvonal-tervezõt? El tudnád küldeni megint a linket?

Icevandergreeg

Icevandergreeg

vendég

• fórumtag
  • 71 hozzászólás
[quote name='tittyman']Mit is akarsz István?

Hát izé, hogyhogy mit? :) Gazdagságot, világbékét, de per pillanat beérném egy 46-os montis spd-s cipõvel is, egy napos balatonkerülés céljából, az enyém sajnos kaposváron maradt.
Az emberekbõl általában nem az erõ hiányzik, hanem az akarat.

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Mit is akarsz István?

Keresek kerékpáros utánfutót a 20ikai felvonulásra suergoes!!!
Meg egy embert aki lenne elsõ az elsõk elõtt!! :D
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Szisztok!

Boltosok és mindenki!

Vuelta Crosser (vagy azzal kompatibilis) fekete hátsó kereket, vagy kerékszettet keresek. Minden megoldás érdekel!

Elõre is köszönet.

Tonee

Tonee

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás
Találtam egy meglehetõsen vicces kis videót... :D
Bringarap... :D

¤ Trek ¤ Kross ¤ шkoьнцк ¤

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Néha karban kell tartani....

:-DDD Az volt ráírva, hogy igénytelen, karbantartást nem igényel:-D Egyébként meg spéci szerszám nélkül halálra lett volna ítélve az egész... tegnap sikerült élesben látni egyet (Joci mondta, hogy régen a dobozoshoz alaptartozék volt, ma már nem).. Egyébként barátom a zsír!:-D De átböngésztem az ide vonatkozó fórumot és azt olvastam, hogy iszonyat könnyû elbarmolni a mûanyag fogakat... szóval szakemberre fogom bízni, ha nem egy ökör ára az egész és úgy tûnik nem az!

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Itt már érezte, hogy közeleg a nyár vége és neki mennie kell! Jó hogy szomorú, hiszen nem vihet magával minket, csak a sok szép emléket BMW-krõl, matek vizsgákról, hármashegyaljai halõrrõl, meg még sorolhatnám :D

István: én leginkább sehol, de tegnap egy emberkével lánctalpaztunk egy izmosabbat a panorámán, õt szívesen ajánlom figyelmetekbe :D Valamilyen Béla volt, barackvirág színû országútival :)

A spinning edzésre vonatkozó kérdés Sándornak szólt, csak rosszul idéztem :mybad:

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Nagyon nem kell elkapatni :-)

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Akkor , ahogy érzékelem ez nem egyedi probléma... az viszont biztos, hogy baromi idegesítõ!

:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Icevandergreeg

Icevandergreeg

vendég

• fórumtag
  • 71 hozzászólás
Sziasztok!

Valaki nem tudna kölcsönadni egy 46-os spd-s cipot cirka másfél hétre vasárnaptól? Az enyém sajnos Kaposváron maradt, pedig balatonkerüléshez nem árt :)

Elõre is köszi!
Pisti
Az emberekbõl általában nem az erõ hiányzik, hanem az akarat.

gellert12

gellert12

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás

Akkor , ahogy érzékelem ez nem egyedi probléma... az viszont biztos, hogy baromi idegesítõ!

az enyém 5 éves volt már ideje volt

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Van. Wody-tól elkérheted, nekem meg visszaadhatod.

Vagy vidd be a csilibe zoli nekem 500huffért megcsinta és nagyon patent lett.az se egy nagy összeg és nem kell vele szórakoznod

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Ráadásul haza is jön.

Pont ez a baj :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Mi lesz velünk a szomorúarcú fiú nélkül!

Ne sajnáljátok már! Nem szar helyre megy és nem is a világ végére. Ráadásul haza is jön.

gellert12

gellert12

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás

Shi(t)mano PDM 520-as-hoz célszerszáma van valakinek bontáshoz? Nyikorog a k*cs*g! Csõfogóval meg nem szeretném szétzúzni a mûanyag részt! tudom, dobjam ki, de ebben hónapban kisköltségvetésû vagyok és még Mátra is lesz...

Vagy vidd be a csilibe zoli nekem 500huffért megcsinta és nagyon patent lett.az se egy nagy összeg és nem kell vele szórakoznod

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Van. Wody-tól elkérheted, nekem meg visszaadhatod.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás
Shi(t)mano PDM 520-as-hoz célszerszáma van valakinek bontáshoz? Nyikorog a k*cs*g! Csõfogóval meg nem szeretném szétzúzni a mûanyag részt! tudom, dobjam ki, de ebben hónapban kisköltségvetésû vagyok és még Mátra is lesz...

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Aszondja hogy:

Információ: A csapatban csak a csapatkapitánynak kell neveznie, a megfelelõ kategória megjelölésével.
Üzenet a verseny szervezõinek rovatba meg kell adni a csapat nevét, ezt követõen pedig a csapat tagok nevét és születési évét.

Privátban jöhetnek a nevek és a születési dátumok, én meg nevezem a csapatot (feltéve, ha elfogadtok csapykapynak:)). Átutalással fogunk fizetni, így 28000HuF osztva 6-tal az 9900/fõ helyett, csak most 4667 HuF. Chiliben kéretik leadni, én meg beszedem :)

Pumpi, István, Csipisz privátban jöhetnek az adatok, Barnáét és Zozóét meg beszerzem én :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"