Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Kkrisz nem törte össze nagyon magát?

Semmi nem történt. Soma dõlt bele a patakba.:)
Én csak felütöttem 2x a kerekemet.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Akkor egyeztetünk majd. ;)

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 posts

Tessék: http://www.kralovsky...propozicie.html
Nagyon tuti a DVD, elég sok helyet felismertünk rajta Hallstadt is nagyon érdekes! Köszi ismét!

Bíztam benne, hogy tetszeni fognak a filmek...
Szimpatikus ez a verseny, talán szombatra lennék olyan állapotban, hogy menjek rajta egy 50-est. De ez még egyáltalán nem biztos.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Tessék: http://www.kralovsky...propozicie.html
Nagyon tuti a DVD, elég sok helyet felismertünk rajta Hallstadt is nagyon érdekes! Köszi ismét!

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 posts

Mi ma mentünk 6-an 65km-t és 1350 szintet. Nem sikerült eltévedni, csak belecsöppentünk a felsõtárkányi DH versenybe, a pálya ránk esõ részét sikeresen teljesítettük. (Zaskarrace: Lajost hívd majd fel, hogy van ;))

Felhívtam, de annyira jelentéktelennek tartotta a dolgot, hogy ha nem kérdezem, nem is említette volna...:)
Ennek a Szepes Maratonnak van valami honlapja? Na nem mintha már hadrafogható lennék, csak megnézném. Igaz, ma már tekertem terepen 56 km-t, de egyelõre elég volt az Alföld.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Lehet amúgy az volt a baj,hogy most nem volt célzóvíz,akkor bátrabban haladtunk volna a susnyásban ;)

Szerintem az volt a baj, hogy megint elhagytátok az alföld útjait.;)
Kkrisz nem törte össze nagyon magát? Gondolom szállt a titán por és ti fürödtetek benne. :D
Az aprót figyelitek?

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Mi ma mentünk 6-an 65km-t és 1350 szintet.....Soma: Nem látom a Jagermeisteres üveget?

Halihó

6-an 65km?Hogy is van ez? Fejenként megvolt a tizes legalább :D
Lehet amúgy az volt a baj,hogy most nem volt célzóvíz,akkor bátrabban haladtunk volna a susnyásban ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Az számomra öngyilkosság lenne... Meg 22-én Szepes maraton.

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Mi ma mentünk 6-an 65km-t és 1350 szintet. Nem sikerült eltévedni, csak belecsöppentünk a felsõtárkányi DH versenybe, a pálya ránk esõ részét sikeresen teljesítettük. (Zaskarrace: Lajost hívd majd fel, hogy van ;))
Soma: Nem látom a Jagermeisteres üveget?
Mackó: Szereda nem lenne jobb?

Csak a kedd jo. Szerdan be kell menjek dolgozni, arra az egy napra.

A penteki Fekete-erdo 200 erdekel?
Twelve times ironman

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Soma: Nem látom a Jagermeisteres üveget?
Mackó: Szereda nem lenne jobb?

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts

Bocs, kulfoldiaban vagyunk, holnap erunk haza, akkor megkeresem.

Kedden delutan egy hegykozszentmiklosi roffentesre valaki?:)

Hello!
Montival? Mennék szívesen! (most nem fixivel)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Tegnap voltunk a Bükk egykét ismeretlen részén.Hogy merre?Mi sem tudjuk... :D
Néha egyik fától a másikig elfogyott a jelzés,máskor kb 5 km múlva volt a következõ.
Megnéztük a sok denevért(volt akire szartak a bõregerek ;) ) emelgette mindenki a saját gépét a súlyát méregetve,de csak egyre nehezebb lett a sokadik kidõlt fa,bokor után.Megnéztük ki hogy szerel defektet,és hogy Tomi a szuper könnyû belsõit hogy súlyozza a sok folttal.Fürödtem patakban,mikor megtámadott a lefektetett farönk,és persze hogy Krisz megint elborult a hegyen. :)
Azt mondták ezeket az utakat feketével lesatírozzák a térképemrõl... :D

http://tevelygesek.d...k.fotoalbum.hu/

Szombaton voltunk Szolnokon tt-zni egyet.jó kis útvonal!

http://szentistvan.l...ctureid/7990903

Látom Csipisz Szolnokon megtaláltátok a szolgálati ebet is ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 posts
halihó!
nagyon jó volt ma itt nyiregyen a sunshine kupa!! jó rendezés, jó zene, programok, jó szervezés stb
a korcsoportomban kb 25-28-an indultunk, 6országútis, a többi montis. én 5. lettem, és én voltam az utolsó aki befejezte a versenyt(akit leelõztek, azokat kiállítottak), mert én szélárnyékban pihentem az országútisok mögött:Dde nem tudtam õket beelõzni. a 1.2.4.helyezettekkel nagyon jó kapcsolatom lett, elhatároztuk hogy alakítunk két párost, szerzek egy o.útit és megyek velük-õk is idén kezdték. kaptam egy kulacstartót meg egy láncvillavédõt-a szigetelõszlad helyett jó lesz:D késõbb pár képet felrakok majd, de csodás élmény volt állni a dobogó mellett-mert az elsõ 6kapott tárgyjutalmat is.

valaki a hegyekbe nem e megy túrázni? szeretnék kapcs.ni valakihez:)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Szombaton voltunk Szolnokon tt-zni egyet.jó kis útvonal!

http://szentistvan.l...ctureid/7990903

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

Ugyanmár. Azért mert így kategórizálunk, még mindenki a közúton közelekedik aki kidugja az orrát otthonából. Sõt, erre én azt mondom, hogy biciklin még biztonságosabb is mert ritmusban vagy. Én imádok országúton tekerni, mindenki attól fél amit nem szeret.

Szeretnék én,de a sok paraszt elvette a kedvem.Pl hadházról debrecenbe bejutnom a 4-esen kb 35 perc,az erdõben max 50.
Igaz lassabb,de nem rugdosok le tükröket a városban a stressz miatt...:D
A baj az,hogy 30 helyett hetven,90 helyett százötven a sebességkorlát a szar úton,ahol néha jó ha két kerék a földön van.
Másrészt a kerósok nagyrésze egy egyledes 450 ft-os kis szart sem dob a kerójára,tehát nem vagyok szubjektív.Megesett már hogy csak a fényszórómániám miatt szúrtam ki a lomist az út szélén,az autó ami elé bevágtam meg persze csak engem látott.....

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Mackófelsõ!

Jól emlékezem, hogy a múltkor te linkeltél be egy bicajútvonal-tervezõt? El tudnád küldeni megint a linket?

Bocs, kulfoldiaban vagyunk, holnap erunk haza, akkor megkeresem.

Kedden delutan egy hegykozszentmiklosi roffentesre valaki?:)
Twelve times ironman

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

7-kor indulok a Panoráma kereszttõl Létavértesen át klasszikus román körre.

Jó volt, gyors volt, hamar véget ért......szokásos team :-)

Na ezért gyûlölök országúton menni.

Ugyanmár. Azért mert így kategórizálunk, még mindenki a közúton közelekedik aki kidugja az orrát otthonából. Sõt, erre én azt mondom, hogy biciklin még biztonságosabb is mert ritmusban vagy. Én imádok országúton tekerni, mindenki attól fél amit nem szeret.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Mindennapos jelenség, hogy amikor tekerek az úton, akkor szembõl elkezd elõzni, valamint az is, hogy a kamionos és az ótvar buszos húzza rám a kormányt... Egyszerûen teljesen le vagyunk szarva mi bicajosok. Ez az állat is 90-nel robog olyan helyen, ahol (az útépítés miatt) max. 30-cal mehetne. Ismerve sok jó magyar sofõrt, nem lennék meglepve, ha be is lett volna baszva és emiatt nem kerülte ki csóró kölyköt.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Ez durva!
"egy munkából hazafelé tartó kisteherautó" Ezt ismerem.A Jani dudál,A Józsi meg kiabál,vagy megpróbál leütni egy kihajított sörösüveggel:
Na ezért gyûlölök országúton menni.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Vigyázzatok magatokra! (Jobbulást Kis Daninak!)