Ja és a Mátyás király sarkon a furgonos paraszt meg akart verni,mert meg mertem kérdezni,hogy miért a zebra közepén áll?
Megküzdök én vele helyetted.:boks:
Ja és a Mátyás király sarkon a furgonos paraszt meg akart verni,mert meg mertem kérdezni,hogy miért a zebra közepén áll?
Dina ne bosszankodj itt van neked,és mindenkinek aki szereti egy jó kis zene!
Én voltam,igen! Lehet,hogy árnyékos,szép fasorokkal,meg van kút,de rettentõ rossz lett a minõsége az útnak.
Sámsontól befele és az állomástól a repülõtérig rendesen szmog volt! Marad a 33-as...
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Dina: nem te pörgettél velem szemben a Vekeri (vagy Panoráma) felé, ma délután?
Dina
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Még nem vagyok magamnál, combos volt ez a 150 montival.
(Üdv Coldi!)
Mit kap a cigány gyerek karácsonyra?
-A biciklidet:D
A beígért kipróbálható rekumbensek hol voltak?! Mert én egyet se láttam...
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Csipisznek gratula az alleycathez!
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
akkor jómodorúan mondd meg izomnak, hogy kié ez a bicó, mert kíváncsi vagyok:)
Daninak is ilyen van, nem?
Mackó: ha az utcán meglátom lezárva a kerómat, amit elloptak, azt vágjam le és vigyem, vagy szóljak a zsaruknak?
Ha netán menet közben van rajta valaki, azt fújjam le, rúgjam le, és menjek haza a bicajjal, vagy hívjak rendõlt?
Epyc: Olyan vagy mint egy gyerek. Neked minden kéne amit másnál látsz. (poén)