Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Ja és a Mátyás király sarkon a furgonos paraszt meg akart verni,mert meg mertem kérdezni,hogy miért a zebra közepén áll?

Megküzdök én vele helyetted.:boks:

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Dina ne bosszankodj itt van neked,és mindenkinek aki szereti egy jó kis zene!:)

Vékonypénzû, retus-photoshop legények.:wallbange
Az ilyeneket taszították le a Taigetoszról.

Izom! Inkább privibe írnám, az eredeti nem tûri a nyomdafestéket.
Twelve times ironman

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Dina ne bosszankodj itt van neked,és mindenkinek aki szereti egy jó kis zene!:)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Én voltam,igen! Lehet,hogy árnyékos,szép fasorokkal,meg van kút,de rettentõ rossz lett a minõsége az útnak. :( Sámsontól befele és az állomástól a repülõtérig rendesen szmog volt! Marad a 33-as...

Ja és a Mátyás király sarkon a furgonos paraszt meg akart verni,mert meg mertem kérdezni,hogy miért a zebra közepén áll?

Na, ha ezt tudom, akkor rád fordítom a kereket:) Legközelebb (vasárnap mondjuk?) mehetnénk együtt is!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

Dina: nem te pörgettél velem szemben a Vekeri (vagy Panoráma) felé, ma délután?:)

Én voltam,igen! Lehet,hogy árnyékos,szép fasorokkal,meg van kút,de rettentõ rossz lett a minõsége az útnak. :( Sámsontól befele és az állomástól a repülõtérig rendesen szmog volt! Marad a 33-as...

Dina

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
holnap nyitva vannak a kerós boltok?

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts
Melyikõtök volt annyira gyors, hogy meghajlította teret és ezzel zavarta a tisztánlátást?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Dina: nem te pörgettél velem szemben a Vekeri (vagy Panoráma) felé, ma délután?:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Még nem vagyok magamnál, combos volt ez a 150 montival.
(Üdv Coldi!)

Én ezalatt a 2 nap alatt mentem ennyit. Gondolván süt a nap százágra, bevetettem magam montival a helyi Gúthi erdõbe. Na itt van most annyi homok meg homok, hogy arra már csak az hiányzott h jól megtapossák a traktorok meg a rönkszedõ lánctalpasok és így még az se elég h süllyedek tengelyig, még rázza is a telót rendesen. Mélyebb részeken meg még mindig áll a víz amit röfiék a biciklisek kedvéért jól összekevertek a homokkal. Rájöttem, hogy kenvencem a sárból a poros homokba hajtani, legalább 4"-t biztosan vastagszik a kerék. Átlagsebességen kb annyira jött ki, hogy komolyabb körökben az már csak az egyensúly megtartásához elegendõ. Na de majd holnap zõdhajnalban, outira auf és egy klasszik román körön újra hódolhatok a sebességnek. Ha valaki csatizna, cirka félnyolckor leszek azon a bizonyos gócponton (ahol lenni szoktam ilyenkor, demárlustavagyokleírniholmertúgysejönsenki) :-(

Mit kap a cigány gyerek karácsonyra?
-A biciklidet:D

Dave, a biciklim váza aluminiumból van, ami barnáéknél automatikusan a fémfelvásárlónál végzi be, módjában nem áll ajándékként díszelegni olyan fa alatt amit még ráadásul fûtésre is fel lehet használni :-)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

A beígért kipróbálható rekumbensek hol voltak?! Mert én egyet se láttam...

volt az afekete ezerküllõs lowrider hanyattfekvõnek,aki hason akart,az kérhetett fixit és megpróbálhatta 30 ról lefékezni 48 /13 ban....

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 posts
ha már a "barna vicceknél" vagyunk leírok gyorsan egy sokak által ismert viccet...

Mit kap a cigány gyerek karácsonyra?
-A biciklidet:D

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
A beígért kipróbálható rekumbensek hol voltak?! Mert én egyet se láttam...

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

Csipisznek gratula az alleycathez!

Köszi csapikapi!
Van itt pár kép,a kerókról amiket lehet fikázni,nekem se kéne egy sem,de építeni poén lenne.
Ezenkívül alleycat gyõzteskedésem,meg nagy villogás,amit ezért rendeztek.....

http://kobormacska.l...z.fotoalbum.hu/

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Röfike: te és a jó modor?:D Ez valami vicc?:D

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
Mackó: tudom, hogy hogy mûködnek ezek elméletben, de gyakorlatban nem, azért kérdeztem, te csak jobban tudod ezeket. Szívesen elolvasnám a mongúzos sztorit, ha van idõd, küldd el.

Röfi: egy trek 8500ast láttam az apróban. Elfelejtettem belinkelni, bocsi.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

akkor jómodorúan mondd meg izomnak, hogy kié ez a bicó, mert kíváncsi vagyok:)

Daninak is ilyen van, nem?

Tessék az élõ példa az észre...
Izom: Most melyik bicóról is beszélünk?

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Mackó: ha az utcán meglátom lezárva a kerómat, amit elloptak, azt vágjam le és vigyem, vagy szóljak a zsaruknak?

Ha netán menet közben van rajta valaki, azt fújjam le, rúgjam le, és menjek haza a bicajjal, vagy hívjak rendõlt?

Ezt épp Te kérded, akinek dr. van a neve elõtt?:wallbange

Megmondom, mit tennék, ha meglátnám lezárva, vagy boltban, vagy vki alatt a Pyxist.
Már nem is a bringa kellene vissza, inkább az érdekelne, ki tette?

Ha meglátnám a bringát, telefon a 107-re, járõrök ki. Jegyzõkönyv, a jelenlegi „birtokos” azonosítása, lefoglalás.
Semmiképp sem lopnám (Btk. 316. §) vissza, nem is vágnám pofán (Btk 271. § „gari”, vagy Btk. 273. § önbíráskodás, vagy ha nagyobbra sikerül a gyomros, akkor Btk. 170. § „estées”:ax:), mert az én esetemben egy gyenge ügyészi „vádemelés elhalasztása” is kirúgással járna, érted-e? Téged meg kamarai nyilvántartásba sem vennének majd ilyen elõélettel.

A madarat meg majd kihallgatják. Honnan van a lopott jószág, mikor, kitõl, mennyiért?:chin:

De ha érdekel, leírom, hogyan jártam el, amikor a Mongoose-t akarta ellopni egy magyar. Csak akarta!:D

De én nem vagyok jó "közeg" (Üdv Coldi!) tudod, én csak ehhez értek, mert amúgy pedagógus volnék:

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Meg ehhez:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Twelve times ironman

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
akkor jómodorúan mondd meg izomnak, hogy kié ez a bicó, mert kíváncsi vagyok:)

Daninak is ilyen van, nem?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Észt nem tudok adni, azzal és életrevalósággal születni kell, de jómodort tudnék még szuszakolni beléd. :air:

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Epyc: Olyan vagy mint egy gyerek. Neked minden kéne amit másnál látsz. (poén)

Röfi: leginkább az eszedet és a jómodorodat szeretném...;)