Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Boldogat Enté!
(bár õ is kint van autókat fotózni,bizti... :))

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Nagy Tamásnak boldogságos születésnapot!!
Addig élj míg a vázad szét nem rohad!! :D

Lehet hogy még nem látszik a rohadás rajta, de a szaga már érzõdik:) Ugye Tomi? ;)

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Nagy Tamásnak boldogságos születésnapot!!
Addig élj míg a vázad szét nem rohad!! :D
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Ja és a lényeg! Itt NINCS olyan jelszó,hogy "csak az jöjjön" !!! Úgyhogy mindenkinek szól,aki ráér és kedve van!

meg cipõje :-)

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Ja és a lényeg! Itt NINCS olyan jelszó,hogy "csak az jöjjön" !!! Úgyhogy mindenkinek szól,aki ráér és kedve van!

Dina

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Esõben gumicsizma, télen bakancs?

Kabát meg esernyõ!

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Enté! :birth:

Epic: ha a holnap délelõtt még mindig jó,akkor 9-kor a Fiat szalonnál leszek. Délre haza kellene érnem és nem vagyok formában,úgyhogy csak a Metróig megyünk :D :D

Dina

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
zonki!:)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Cipõ mint kardinális pontja a biciklizésnek, jó kis Puma szandiban nyomom ami tart rendesen és a talpa is rendben van, nyár van.

Esõben gumicsizma, télen bakancs?

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Miért nem mentél fel velük Ottománynak, Margitta felé és úgy vissza a macsakakövön?
Egy cipõt meg tényleg vehetnél, mert a hegyeken szét fogod taposni a talpadat!

Rühellem ha ráz a bringa, ha olyan útra megyek akkor a montit veszem elõ. Elég volt nekem mára ez a kis 130, de az legalább tempósan ment, tegnap meg azelõtt szétszaggattam magamat a Gúthi erdõ homokjában.
Cipõ mint kardinális pontja a biciklizésnek, jó kis Puma szandiban nyomom ami tart rendesen és a talpa is rendben van, nyár van. Csak az idén már a 6. ezer Km-t nyomom vele és ez így megy már 25 éve, sose azt néztem mitõl nem megy.

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás
Boldog születésnapot, Enté! :impreziar

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Jó volt. Na mos jól megkaptam :-) Wody privátban jelzett és jött is. A létai itatónál már szólt, hogy inkább visszafordulna. De ebben a pillanatban felhõként és kurjongatva közeledett egy outis raj ordították, hogy menjünk velük. Gyorsan összekaptuk magunkat és a határnál befogtuk õket. Sajnos innen Wody már visszafordult :-( Mint kiderült a Nagy II -féle edzõbrigádhoz csatlakoztam. Romániában javarészt együtt nyomtuk, én is vezettem 2x,tetszett is Zolinak mert mindkét alkalommal nagyobb iramot diktáltam a menés tempójához képest. Persze búcsúzóul megkaptam, hogy vehetnék egy cipõt is :-)

Miért nem mentél fel velük Ottománynak, Margitta felé és úgy vissza a macsakakövön?
Még így sem azt a kört menték, amit megbeszéltünk és megnéztem 20-án, de nem baj, kezd összeállni a banda a 220-ra.
Egy cipõt meg tényleg vehetnél, mert a hegyeken szét fogod taposni a talpadat!
Twelve times ironman

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
Enté boldog születésnapot!:)

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Ha valaki csatizna, cirka félnyolckor leszek azon a bizonyos gócponton (ahol lenni szoktam ilyenkor, demárlustavagyokleírniholmertúgysejönsenki) :-(

Jó volt. Na mos jól megkaptam :-) Wody privátban jelzett és jött is. A létai itatónál már szólt, hogy inkább visszafordulna. De ebben a pillanatban felhõként és kurjongatva közeledett egy outis raj ordították, hogy menjünk velük. Gyorsan összekaptuk magunkat és a határnál befogtuk õket. Sajnos innen Wody már visszafordult :-( Mint kiderült a Nagy II -féle edzõbrigádhoz csatlakoztam. Romániában javarészt együtt nyomtuk, én is vezettem 2x,tetszett is Zolinak mert mindkét alkalommal nagyobb iramot diktáltam a menés tempójához képest. Persze búcsúzóul megkaptam, hogy vehetnék egy cipõt is :-)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Boldog szülinapot Enté! :impreziar

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

Gratula, Csipisz! :siema: (a színes papírvirágot Anna maga csinálta a majdani gyõztesnek :))

jó képek.Rólam amúgy lehetetlen olyat csinálni,mivel valamim mindig mozog,vagy gyépés arcaim egyikét viselem....

Annának köszi a virágot!

Most pedig megyek...............Autókat fényképezni!Brrrrrrr

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 hozzászólás
Sajna a virágos bringás felvonulást kihagytam. Pedig szívesen felvirágoztam volna a bicajt, hogy ne csak egy gyökér legyen rajta. :D

Kellemes, tekerésben gazdag hétvégét mindenkinek!
Enté mesternek boldog szülinapot! :birth:
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás

Köszi csapikapi!
alleycat gyõzteskedésem,meg nagy villogás,amit ezért rendeztek.....

http://kobormacska.l...z.fotoalbum.hu/

Gratula, Csipisz! :siema: (a színes papírvirágot Anna maga csinálta a majdani gyõztesnek :))

még képek a "legvirágosabb bringa" versenyrõl meg az alleycat virágbajnokságról

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

Megküzdök én vele helyetted.:boks:

Ott voltak a kocsmában a nagyon bátor és kevésbé szomjas -- annyira nem kidolgozott testû ( bár az nekem nagyon mû és a feje sem az igazi),mint a klipben-- "jóvágású" legények,már jöttek is,hogy mit hõbörög a köcsög,úgyhogy több mint testõr volt!! :)))))

Epyc: vasárnap délelõtt mehetünk egyet.

Darts: nem egy a zenei ízlésünk,de köszi! :)

Dina

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Vékonypénzû, retus-photoshop legények.:wallbange
Az ilyeneket taszították le a Taigetoszról.

Izom! Inkább privibe írnám, az eredeti nem tûri a nyomdafestéket.

jöhet