Bár csodáltam volna ha ezt tudod (mert ritkán ír ide), mégis, kezdesz egy kicsit fárasztó lenni. Átveszed Daveee kezdõ kérdéseinek színvonalát. Csakhogy te már itt vagy egy ideje. Izom, te hol dolgozol, hol telnek napjaid, hogy így lezsibbasztanak?

Front van?
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Köszi Enté a 2005-ös Duatlon EB képeket, már alíg vártuk. :wallbange
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Egyszer majd te is beleöregedsz a szólóba.
Egy jó tanács, amit anyumtól hallok mindig:
Az olvasás hatalom!!
Ez lehet vissza, vagy újra is, de mindenképp hasznos!
Bazze', falnak megyek tõletek!:hair:
Písz.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Attól, hogy Oszi 10 napja beírta nekem még lehetett más tervem, nem? Vagy egybõl ugranom kéne minden szabad helyre hetekkel korábban? Eredetileg mással mentem volna, vasárnap.Najó, Oszi már szólt 10 (!) napja! Akkor nem jutott eszedbe?:scratchhe Hogy lehet, hogy csak az utolsó pillanatban jön rád a fuvarszerzés? Most a szállással is a kavarás....
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Már nincs, megyek.
Most jó
ja, oké, akkor nem nekem szólt, megnyugodtam
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Õ legalább megpróbája...
Egyszer majd te is beleöregedsz a szólóba.Coldi a legöregebb soloban, ez jelent már valamit. A hegymászók és az ultrasportokban is õk jeleskednek inkább...:ok:
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Jó, de akkor ki a György-Fazekas István Sámsonból? Most esik le, hogy a te keresztneved Feri. (upsz)
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Csakis igazából szoktam lakni :-) Egy Nyíradony nevû kisvárosban, ahonnan jó sok erdei aszfaltos és nem aszfaltos :-) bringatúrára lehet elindulni.Akkor most Coldi hol lakik igazából??