Feltehetõen az a két szerelmes :sexinbed: :amor: fiatalúr (!!!) volt, akikre tegnap a frászt hoztam az ároknál. Ordítok az egyiknek, aki még az árkon innen volt, h balróóóól!
Erre elém ugrik balra, a marha. :no_tak: Satufék, manõver jobbra.
Anyádat, te hülye! – váltok tegezõbe, majd a másiknak, aki az árok közepén gyönyörködött a barátjában, szólok udvariasan, h: középeeeen uram!
Erre a hülye felszalad az árkon és ott ugrik félre. :mybad: Távolodva még hallom, h mit kiabáltak, de az már 18 karikás.
Mikor visszafele jöttem, már ott volt a rönk.:wallbange
Bocs, én tehetek az egészrõl.
1-2 hete én is összeakadtam két "rokonszenves" fiatalemberrel: a temetõ után kicsivel elõztem meg õket, és csak késõbb vettem észre, hogy utánam jöttek. Már közeledtem Pallaghoz, mikor észrevettem, hogy mindjárt utolérnek - eléggé megijedtem, mert már esteledett. Rákapcsoltam, mert tudtam, ha elérem az árkot, akkor nyert ügyem van, sikerül leráznom õket... sikerült is, de nagyon tekertem, be voltam tojva rendesen; ha akkor van ott az a farönk,tuti átrepülök rajta, nincs az a satufék, ami akkor megállított volna...
Nna, hát azóta este nem bringázom egyedül az erdõben.
Izom: én tuti ott leszek holnap este

jajjj, mondjátok már, hogy tanuljak:nauka: + :note: = :uczen:, és ne itt fórumozgassak...:usmiech_o