péntek délelőtt 9 óra körül valakinek kedve egy rövid (65-70km) outi edzéshez?
Csak, hogy hagy utazhassak inkább péntek délután hazoá. : )
péntek délelőtt 9 óra körül valakinek kedve egy rövid (65-70km) outi edzéshez?
Csak, hogy hagy utazhassak inkább péntek délután hazoá. : )
Én jöttem Bobo, azér' integettek neked is.
Azt vágja valaki, hogy ez az új kinézet hová rejtette a követett topikok szűrőt?
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Biztosan járható az az út, csak éppen nem országutival! Azt nem tudjátok ki ment át a Szlovákokhoz, hogy a határon akkora fogadó bizottság volt? Tamás a szenvedős képeket majd kérem!
Utánanéztem Zotya és Janiknál nem járható a határátkelő, csak montival. A Hídvégardói azonban jó!
Halihó
Szépen feszítenek az Aznaposok a Korzóban
Röfi,azt hittem képeket is linkelsz
Unalmas, meg nagyon lokál, de ma délután 2re van egy Lukoilom, már van egy ember, de ha még valaki ott lesz, csatlakozhat. Sztenderd 33-Balmaz-Víztározó-35-Böszörmény-Józsa az útvonal. Meg lassúság. hih
Nem voltunk...
Hejce talán, de csak, ha tudok csatlakozni valakihez, vagy hozzám csapódna valaki.
Mi erre voltunk nyáron: https://www.google.h...cca96!4f1&fid=0 52km
Röfike módosította - 2013. október 19. - 19:16
Sziasztok!
Csipiszékkel fent vagyunk Hejcén, vasárnaptól, ezért okt.23.-ra várunk önjelölt tekerni vágyókat! Terv hogy egy 90 km-es outi kört nyomjunk át Szlovákiába, mert ott az nem szünnap, s akár ha kell valami cucc ami nincs idehaza akkor az is megvásárolható! Persze Eurót ne felejts el hozni ha kinn akarsz vásárolni, enni, stb.
Terv : Hejce - Szepsi- Buzita- Szemere-Hejce
Jó idő lesz!!
Vasárnapra egy klasszik román kört tervelek.
mán még villogtatni is kéne, hogy módosítottam :-)
Coldi módosította - 2013. október 18. - 17:25
Október 10-én megyünk a Nagy Biharra. Akinek van kedve jöhet.
Rossz idõ esetén késõbbre tesszük.
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Október 10-én megyünk a Nagy Biharra. Akinek van kedve jöhet.
Rossz idõ esetén késõbbre tesszük.
Útvonal képlékeny, kettõ három között tervezem az indulást 60-80 km között kéne kihozni.
Útvonal képlékeny, kettõ három között tervezem az indulást 60-80 km között kéne kihozni.hozzon mindenki még embert. Milyen kör, mikor, merre?