Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás
Látom, ti is többen feltelepítettétek a wiw-en a Bicajjal Mindenhová alkalmazást. Én is ma láttam elõször, jött is a bringámra komment, arról meg értesítés - de nem tudom megnézni, csak egy nagy szürkeség jön le, ha rákattintok.
Én csinálok vmit rosszul vagy még nem nagyon mûködik a dolog..? :chin:

a saját bringám képére sem tudok rámenni :icon_evil

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
a fáradtságos hétköznapok után egy kis relaxáció...:)
http://wave.google.c...ance/index.html

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Csipisz: Zágoni Z. csak tavasz környékén vette, szóval nem kapott még az annyit. A karbantartástalanság stimmel.:)
Ja, das ist Maestro System.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Nem lesz jó az a váz neked, hidd el, hegeszd fixre az egészet :) A rugóstagra volna is egy ismerõsöm, aki szívesen bótolna veled :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Reggel kinézve az ablakon eszembe jutott, tegnap a lõtéren mennyire összesaraztam Bélát (Giant) volt egy határozott kattanó hangja, amit fõleg akkor hallatott, amikor hirtelen nagyot volt kénytelen mozdulni.Ma szétkaptam a forgáspontokat, a nyolc csapágyból 3 forgott, 4 nem, 1 meg darabokban jött ki....a maradékát, a külsõ gyûrût röpke fél óra agyalás után kiütöttem, egy zégergyûrû segítségével, szóval vágni nem kellett....
Ezt teszi százöt kiló, és 4 év karbantartásmentes használat.Amúgy csak jót tapasztaltam a váztól eddig, propedal nélkül is jól mászik, ha meg ráteszem, simán csörtézek az erdõben úgy, mint a merevvel, csak nagyobb döccenõkre reagál.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
[quote name='labidani'] pincér(?) hozott egy tálca zserbót. Azt megettem mind, utána ettem itthon vigasztalásképpen egy kis sacher tortát, QUOTE]

Lefekvés elõtt ennyi édességet nem szabad enni! vagy te így alapozol a következõ szezonra? :) Különben is, hajnalban neked már aludnod kell!

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

tudom hol vannak, a korábbi helyemen!

ha tudok vele beszélni, akkor beviszem. vagyis hozom, mert most is melózok

Megbeszéltem már vele, otthagyod (még ha nincs is ott) és õ meg elhozza és alma!:-D

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Jogász szalagtûzõs, táncolós mulatság volt. Megsajnáltak, hogy kaptál sütit. Vagy már moslékból adtak?:)

Amint kiderült, hogy már elmentél, elsírtam magam. Aztán, hogy befejezzem a bömbölést a pincér(?) hozott egy tálca zserbót. Azt megettem mind, utána ettem itthon vigasztalásképpen egy kis sacher tortát, és így már megnyugodott a kicsi szívem.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Kormányt ne feledd!!! Veráék ott vannak, ahol a bosch meg a siemens-esek voltak!

tudom hol vannak, a korábbi helyemen!

ha tudok vele beszélni, akkor beviszem. vagyis hozom, mert most is melózok

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Krisz! Most értem haza, az elõbb voltam a Lovinál, de már nem voltál ott, viszont megkínáltattam magam egy finom zserbóval. Hmmm... fincsi volt. Milyen buláj volt?

Jogász szalagtûzõs, táncolós mulatság volt. Megsajnáltak, hogy kaptál sütit. Vagy már moslékból adtak?:)

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

szép a táj, de ide begyûlik a szag, úgyhogy én CSAK EZÉRT kihagyom:D

olyan a szoba teteje, mint a francia krémesé, abból azért hozhattok, ha nagyon nem fingszagú:oops:

Kormányt ne feledd!!! Veráék ott vannak, ahol a bosch meg a siemens-esek voltak!

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás
pénteki képek

Epyc, csak itthon láttam meg, min röhögtél annyira :)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
a debreceni egyetemes is drága

na megtaláltam.

2007ben velük voltam, bár saint francois-t kivették az idei helyszínek közül. azt hiszem, elég baráti áraik vannak most is

általában 6 napos bérlet, pályaszállás, kényelmes busz, na neki is állok keresgélni

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Az egyetem is szokott szervezni.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
oké ;)

fú, ezeket drágának tartom

utoljára 2 éve voltam síelni, az kijött 55-bõl 1 hétre, Fr-o, szállás+busz+bérlet. és 120 km pálya!

na majd szétnézek, de azért köszi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Sítáborok
Azt, hogy mennyibõl lehet kihozni a végén fillére ponosan megmondom neked. Fõleg, ha megint belecsúszok egy trafiba. :)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Izom, megint be vagy .aszva?
Eladó az XT hajtómûvem 18000 péz, de csak két napig...

nem, de majd leszek ;) nézd meg, felettem a fiatalúr hajnalig bírta, én már havonta egyszer bírok csak ilyet ehe

ide gyalog mentek, vagy visztek kerót is?
mennyibõl lehet kihozni egy ilyen 3-4 napos kiruccanást?

Debrecenbõl induló szervezett sítáborokról tudsz valamit Röfi? Fr.o-Ausztria érdekelne fõleg.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Krisz! Most értem haza, az elõbb voltam a Lovinál, de már nem voltál ott, viszont megkínáltattam magam egy finom zserbóval. Hmmm... fincsi volt. Milyen buláj volt?

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
FSA karbonkormány 31,8 10eFt
FSA karbonnyeregcsõ 27,2 6eFt
SLR XC Nyereg 15eFt
Dt240 agy úgysemkellsenkinek....
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Szállás, ha minden jól megy itt lesz: http://www.vysoketatry.com/relax.html

Izom, megint be vagy .aszva?
Eladó az XT hajtómûvem 18000 péz, de csak két napig...