Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

szmaica

szmaica

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Sziasztok !

Eladó a MALI Magician Országúti bringám.
Fent van a Bikemag Piacon.

Pá : Mariann

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Dave: Vagy felhívsz valakit telefonon, hogy navigáljon el;)

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
Én sosem használok se gps-t se térképet, mert ha eltévednek elég megkeresnem õket!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Azért Izommal nem biztos, hogy bevállalnám... Elhozna egy Nyíregyháza térképet és másnap reggel mi találnánk meg valahol. :)

én nem szoktam eltévedni, csak ha gps visz :no:

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Lehet viszek gps-t.
Reggelre csak beérek.......

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Azért Izommal nem biztos, hogy bevállalnám... Elhozna egy Nyíregyháza térképet és másnap reggel mi találnánk meg valahol. :)

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

én is!

Jövõre indulunk párban? Te nyomulsz én vigyázok a cangákra... aztán leragadunk a Kikötõben, mint régen Pallag elõtt;-))) Csak, hogy kompenzáljuk azt a kib*szott nagy elõnyünket:-DDDD

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás

Kõszegen volt CityCross verseny. Ilyet lehetne debibe is. Néhány kép De Hármashegyalján is lehetne csinálni xc verseny. Ha jól tudom, régen csináltak is ott.

A Jerikó dombon és az Ördögön volt anno XC verseny, HH-n tudtommal nem.
Lehetne CityCrossnak is hívni, de mostanában próbálják a CX-t patronálni, ezért a szervezésben még lehet tudnának is segíteni.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Mackó csinál majd nekünk Puszta maratont a Hortobágyon.

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Böngészés közben a Kelly's jövõ évi modelljei is elém kerültek és meglepõdtem, hogy 700 e Ft feletti gépen (http://akerekpar.hu/...kellys-2010,404) RST teló (RST First Platinum 100mm , air / OCR2 Lockout) volt. Eddig az RST-rõl nem sok jót hallottam. Ebben az esetben ez valami spórolás lehet, vagy tényleg ilyen jól sikerült ez a telójuk?

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Anno a Duatlon Eb szervezésének is a nagy részez az útvonalengedéllyel telt el, mert a fél várost lezárták. (A Bajcsy elején az elõzõ napi üvegtörmeléket és hányásfoltokat a rajt elõtt 5 perccel még takarították).
Ellenben a Jerikó domb és a Malompark mögötti sörkert közt ha meg lehetne szerezni a Thomas Mann utcát egy csöndes vasárnap délutánra, igen fincsi CX pályát dobhatnánk össze lépcsõvel, akadályokkal és gyors aszfaltos résszel.

Kõszegen volt CityCross verseny. Ilyet lehetne debibe is. Néhány kép De Hármashegyalján is lehetne csinálni xc verseny. Ha jól tudom, régen csináltak is ott.

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Anno a Duatlon Eb szervezésének is a nagy részez az útvonalengedéllyel telt el, mert a fél várost lezárták. (A Bajcsy elején az elõzõ napi üvegtörmeléket és hányásfoltokat a rajt elõtt 5 perccel még takarították).
Ellenben a Jerikó domb és a Malompark mögötti sörkert közt ha meg lehetne szerezni a Thomas Mann utcát egy csöndes vasárnap délutánra, igen fincsi CX pályát dobhatnánk össze lépcsõvel, akadályokkal és gyors aszfaltos résszel.

/Fabian Cancellara/

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Nos az alleycat egyéni verseny, de ha valaki csak másodmagával érzi teljesíthetõnek, az magára vessen, elsõ hely csak egy van.Ha lenne valami díjazás még érteném is, de így csak elrontya a mókát....maratonon sem illendõ rövidítgetni a hegyoldalon, vagy átszalagozni a pályát.
jövõre tervezünk páros-összedolgozósat is, közös és megosztható cp-kkel.Aki jön hozzon zárat, bár elvileg asszem nem kell, de sose lehet tudni.

Jó lenne egy city crosst is csinálni valamikor.De biztosan kell hozzá 10 ezer engedély.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
gondolom nem jött be Gerinek sem

az ára nem rossz így, mindenkinél kicsit kevesebb. ha 30 alá megy, megveszem második kerónak!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Ez a váz már volt itt komplett keróként. Utána megvették, majd most megint árulják?:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
jó, mi?

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás

Epyc: Csak hogy ne te legyél az utolsó, én is indulok.
Záró motor vagy quad lesz, amivel összeszedik a lemaradt vagy eltévedt versenyzõket? :help::cry:

Az utolsó busz minden reményed.

/Fabian Cancellara/

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 hozzászólás
Epyc: Csak hogy ne te legyél az utolsó, én is indulok.
Záró motor vagy quad lesz, amivel összeszedik a lemaradt vagy eltévedt versenyzõket? :help::cry:

Hajjajaj... De nagyon tetszik nekem a Magellan Pyxis, ami most itt figyel a Bájkmeg kezdõoldalon.
Ha karácsonyra egy ilyennek szeretnétek meglepni, ne spécizzetek rajta semmit! Gyári állapotban nekem megfelel.
:winter:
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Vagy párban kell indulni és az egyik feláldozza magát... jövõre szervezek egy ilyen csapatot próbából és kenterbe verünk mindenkit, most péntek "sajnos" nem jó, részeg leszek...

én is!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

szombaton meg józanodom... egyébként meg, hogy legyen esélyed már pénteken el kell indulnod, mert a fanatikusok lenyomnak;-) Vigyél magaddal sokkolót, és itt most nem rád gondolok!

Az, hogy labdába sem rúgok, egy percig sem volt kérdés :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"