ha valakinek otthon a padláson vagy mondjuk a munkahelyén (Titty) (: kallódik egy 54 es cromo régi outi váz akkor lehetséges,hogy igényt tartanék rá(ja)
Elõre is köszönöm...
Csók a családnak!

és ja, flash lenne a fórumparkoló tetején:D
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Pl a fórum tetején ilyenkortájt.Remek az aszfalt, eléggé magasak a falak, és fény is van.
Ja, meg tényleg "komoly flash" ahogy kálmán is mondta!
Olyan ismerõse van valakinek aki pólóra tud fotót nyomni, és ezt esetleg el tudja követni egy gyerekpólóval is? Esetleg tud fényes papírra jó minõségben fotót nyomtatni?
Vagy a Kálvin téren ott alul a fénymásolóval szemben is van egy ilyen hely, gyertyától a kispárnahuzatig elég sok egyedi kívánság lehet. Én már csináltattam több cuccot ott.Olyan ismerõse van valakinek aki pólóra tud fotót nyomni, és ezt esetleg el tudja követni egy gyerekpólóval is? Esetleg tud fényes papírra jó minõségben fotót nyomtatni?
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Olyan ismerõse van valakinek aki pólóra tud fotót nyomni, és ezt esetleg el tudja követni egy gyerekpólóval is? Esetleg tud fényes papírra jó minõségben fotót nyomtatni?
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
A gumijaim viszont csak februárig lehetnek nálad.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Pl a fórum tetején ilyenkortájt.Remek az aszfalt, eléggé magasak a falak, és fény is van.jut eszembe, lehetne bringapolo is a következõ alleycat után....
úgy hallottam egyre több fixis van debiben
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Akkor levágom a fejed, zanzásítom és minden alleycaten azzal fognak lábtengózni csipiszék......