Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

hmm, én is tag voltam, amikor még ott laktam, és legalább megpróbáltunk vmit csinálni
amúgy meg meg kell nézni a honlapot mkdebrecen.hu és ott le van írva minden tevékenység és eredmény...

Bocsáss meg, nem akartalak megsérteni, csak ez a kezdeményezés... szóval erõsen megmosolyogtam :) Tudnék javaslatokat tenni, hogy mibe lenne érdemes belefognia az MK Debrecennek, de már múltkor is kialakult egy bringás-korntra bárki más csörte és inkább nem ismételném meg :) És kb. emiatt nem is lesz itt soha "rend", mert legyen az autós, vagy gyalogos, vagy bringás, ha bárki rá mer szólni a másikra, hogy hogyan kellene például közlekedni, akkor egybõl hirtelen mindenki úgy érzi, hogy õ vérig van sértve és gondolkodás/átgondolás helyett megy a balhé. Bár igaz, ez könnyebb.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
pár tipp bringapólóütõ készítéshez:
az elsõ képen az EB ezüstérmes csapat
http://ecmc2009.knap...ctureid/7157686
http://ecmc2009.knap...ctureid/7157128
http://ecmc2009.knap...ctureid/7157117

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
szerintem ez az egész rendõrségi mozgolódás csak azért van, mert néhány paraszt a fajtánkból megzavarta a villamossínen szédelgõ gyalogokat a felesleges vásárlásban.
Arra jártam ma, és egy 40 kilós ürge direktbe beállt elém, volt némi cefreszag is az aurájában. Erre megkértem kultúráltan, hogy álljon kissé arrébb.Tényleg nem voltam sebességben, cikáztam közöttük hárommal.
Kukac úrfi agresszíven legyökerezett, hogy ez sétállóövezet, kerózzak anyámban.Felvilágosítottam hogy nem jó a hallásom, ismételje meg legyen szíves...ettõl már eltekintett, csak szilajul szemezett velem.Épp jött egy villamos arrébb, viccesen felvilágosítottam hogy az útjában áll, de maradjon csak nyugodtan, mert sok értelme végülis nincs odébbállni, jobb lesz így mindenkinek.

Az egyik korai cm re jöttek oszlatni a yardok, még az egyetemhez.Voltunk vagy kétszázan.Már azzal sem tudtak kezdeni semmit.......

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás

Ilyen van itt nálunk? :D Jaaaaa, emlékszem már, õk voltak azok a világmegváltók, akik az Egyetem sgt.-t akarták megreformálni, nem?

hmm, én is tag voltam, amikor még ott laktam, és legalább megpróbáltunk vmit csinálni
amúgy meg meg kell nézni a honlapot mkdebrecen.hu és ott le van írva minden tevékenység és eredmény...

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Egyébként tessék itt van egy megvalósítható cél az MK debreceni aktivistáinak.... csinálnak azok valamit egyébként?

Ilyen van itt nálunk? :D Jaaaaa, emlékszem már, õk voltak azok a világmegváltók, akik az Egyetem sgt.-t akarták megreformálni, nem?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Halihó!

Én is bringázgattam ma este a Kossuth téren össze meg vissza, és két rendõrbácsi mellett többször is elgurultam, de nem szoltak hozzám.
Pedig épp csak a villamos tetején nem jártam. :)

Csak a rosszarcúakkal kötözködnek:-D Egyébként, engem is szállítottak már le, úgy hogy mellettem elsuhant egy kismama is gyerekkel a gyerekülésen. Persze szóvá tettem, nem kellett volna... rá nem vonatkozott, csak én nem voltam szimpatikus (azóta kuss van, és csodálkozó bociszemek, meg én is rendõr szerettem volna lenni, de nem voltam elég jó duma)
Egyébként jól nézne ki a CM után egy tömegbüntetés:-DDD Oszlatás helyett:-D

Én azért elõkeresném azt az interjút amiben Kósa Lajos azt nyilatkozta, hogy "a fõtérrõl nem lesznek kitiltva a kerékpárosok, hiszen a kerékpár nem veszélyes üzem!"

Egyébként tessék itt van egy megvalósítható cél az MK debreceni aktivistáinak.... csinálnak azok valamit egyébként? Mármint a CM-en kívûl? A büdöspestiek nagyon nyomulnak, lehetne példát venni róluk... (persze nekem is csak a pofám nagy)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
levi: ezz:

A gitárszóló!

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Én azért elõkeresném azt az interjút amiben Kósa Lajos azt nyilatkozta, hogy "a fõtérrõl nem lesznek kitiltva a kerékpárosok, hiszen a kerékpár nem veszélyes üzem!"
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 hozzászólás
Halihó!

Én is bringázgattam ma este a Kossuth téren össze meg vissza, és két rendõrbácsi mellett többször is elgurultam, de nem szoltak hozzám.
Pedig épp csak a villamos tetején nem jártam. :)
Ha valakinek vannak elfekvõben karbon vázai, összetákolhatna egy szuperkönnyû járókát nagymamámnak. :D
Tréfát félretéve...

"Rudas sportok" terén még senki nem tudta überelni Yelena Isinbayeva-t, de õk is ügyesek.
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

nekem otthon van pár pólóütõm, amit Levi már egyszer elkért, azt hiszem, majd elviszem, mert én úgysem használom

én a neten talált leírás alapján neki fogok bátorodni :)
kell:
-egy fél pár síbot
-8 centis PVC csõ
-facsavar

síbotot majd kérek a suliszertárból van egy rakat, biztos van fél pár :)

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Ennyire volt kiírva. Ne feledd, ez nem ugyanaz, mint amit eredetileg kerestél.

Ez igaz, de inkább megadok 25-öt egy formásabb óráért, ha elég erõs az antenna és a chip, mint egy gagyi féláron.
A Garmin a Decathlonban 35-rõl indul.
Van itt még valaki aki használja és ért is hozzá? Megfontolnám, amit mond!
Twelve times ironman

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás

hokiütõvel lehet Pólózni?

nekem otthon van pár pólóütõm, amit Levi már egyszer elkért, azt hiszem, majd elviszem, mert én úgysem használom

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Rendõrök:
Tényleg a melójukat végzik, bár némelyik eléggé undok tud lenni.De a többség csak akkor az, ha nagy arcot kap az ejnye bejnyéért, vagy egy paraszt kerós beszól, aztán jöhet ifjú anyuka, 2 gyereküléssel, akkor is kap büntit ha tolja....
Olyan kerót még nem láttam életemben, amire ne lehetne kiszórni minimum 5000ft nyi csekket, felesleges is okoskodni.

Pl egy keróra ez vonatkozik, illendõ elolvasni ennyit:
http://plasma.szfki....ekpar_KRESZ.pdf

Tehát járdán csak 12 év alatt, max tízzel!Ezt a korhatárt eddig nem tudtam én sem.
Konkrétan: Egy vevõnk telefonált hogy kapott egy tizenvalahányezres cetlit mert a sétálón kerózott.Hogy milyen stílusban, azt nem tudom.Aki csak tudja kerülje a környéket, így nem lesz konfliktus.

hokiütõvel lehet Pólózni?

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás

Kocka, a GPS óra jó, de túl olcsó 13-ért, nem?

Ennyire volt kiírva. Ne feledd, ez nem ugyanaz, mint amit eredetileg kerestél.

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Sziasztok!

Ma hazafelé menet egy rendõr megállított a Piac utca Kossuth tér melletti részén a villamos sínek mellett és kérdezte, hogy tudok-e róla, hogy itt nem lehet kerékpárral közlekedni. Mondtam, hogy nem. Erre elmagyarázta, hogy behajtani tilos táblák vannak mindenhol kint a díszburkolatos részek elõtt. Holnap meg is nézem, hogy a Csapó utca felõl van-e valami jelzés. Mindenesetre elengedett azzal, hogy legközelebb bünti lesz. Ez tényleg ennyire komoly? Amíg velem beszélgetett kb. 4 másik keróst láttam a környéken. Teszem azt, hogy nem az úton megyek, hanem a sebesség korlátozást betartva a párhuzamos járdán araszolok, akkor belém köthet?
Volt már valakinek hasonló tapasztalata az említett szakaszon?

Én is úgy tudom, h kint van a tábla.
Úgy értem, az egyik utcánál kint van, a másiknál nincs! :mybad: Nevetséges!
Velem is történt ilyen a nyáron 2x is, gurultam hazafelé a Belga elõtt (hol a járdán, hol a villamos sínek közt, persze menetiránnyal szemben, mert úgy rövidebb hazafelé...:scratchhe 35 C árnyékban, a küllõk is izzadnak.

Megállított, kérdem: mi van unatkozol?:)
Erre megismert, röhögés.:D
Mi a p***át álldogállsz itt? Napszúrást kapsz!:scared:
Itt kell posztolnom...:cry:
Micsinálnod???):chin:

Vicc félretéve, ha rendõrt látsz, kerüld ki!
Legyen az éjjel vagy nappal, besörözve és/vagy világítás nélkül, járdán, vagy úttesten, mindegy, csak ne állítson meg! Ne adj neki munkát, õ csak a dolgát végzi.

Ez csak jótanács, nem azért írtam, hogy bárki beszóljon, okoskodjon, "neked bezzeg" kezdetû mondatok, stb.
Érthetõ vagyok?:)

Kocka, a GPS óra jó, de túl olcsó 13-ért, nem?
Twelve times ironman

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
A bringásokra vonatkozó, új KRESZ szabályok majd zsanuáriától érvényesek :)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Sziasztok!

Ma hazafelé menet egy rendõr megállított a Piac utca Kossuth tér melletti részén a villamos sínek mellett és kérdezte, hogy tudok-e róla, hogy itt nem lehet kerékpárral közlekedni. Mondtam, hogy nem. Erre elmagyarázta, hogy behajtani tilos táblák vannak mindenhol kint a díszburkolatos részek elõtt. Holnap meg is nézem, hogy a Csapó utca felõl van-e valami jelzés. Mindenesetre elengedett azzal, hogy legközelebb bünti lesz. Ez tényleg ennyire komoly? Amíg velem beszélgetett kb. 4 másik keróst láttam a környéken. Teszem azt, hogy nem az úton megyek, hanem a sebesség korlátozást betartva a párhuzamos járdán araszolok, akkor belém köthet?

hogy van az új kreszben ez a szembõl is behajthatok? vagy ez valami sétáló-övezet?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Törölhetõ

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Munkát keresek, infókat várok privátban ha van valakinek... :(

Pumpi: 54es cromo o.uti hahahaaaaaaa :D
A Hortobágy utcán van egy garázsban egy ember az autista fiával. Nna nála kell keresni.
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Sziasztok!