Sziasztok!
Ma hazafelé menet egy rendõr megállított a Piac utca Kossuth tér melletti részén a villamos sínek mellett és kérdezte, hogy tudok-e róla, hogy itt nem lehet kerékpárral közlekedni. Mondtam, hogy nem. Erre elmagyarázta, hogy behajtani tilos táblák vannak mindenhol kint a díszburkolatos részek elõtt. Holnap meg is nézem, hogy a Csapó utca felõl van-e valami jelzés. Mindenesetre elengedett azzal, hogy legközelebb bünti lesz. Ez tényleg ennyire komoly? Amíg velem beszélgetett kb. 4 másik keróst láttam a környéken. Teszem azt, hogy nem az úton megyek, hanem a sebesség korlátozást betartva a párhuzamos járdán araszolok, akkor belém köthet?
Volt már valakinek hasonló tapasztalata az említett szakaszon?
Én is úgy tudom, h kint van a tábla.
Úgy értem, az egyik utcánál kint van, a másiknál nincs! :mybad: Nevetséges!
Velem is történt ilyen a nyáron 2x is, gurultam hazafelé a Belga elõtt (hol a járdán, hol a villamos sínek közt, persze menetiránnyal szemben, mert úgy rövidebb hazafelé...:scratchhe 35 C árnyékban, a küllõk is izzadnak.
Megállított, kérdem: mi van unatkozol?

Erre megismert, röhögés.

Mi a p***át álldogállsz itt? Napszúrást kapsz!:scared:
Itt kell posztolnom...:cry:
Micsinálnod???):chin:
Vicc félretéve, ha rendõrt látsz, kerüld ki!
Legyen az éjjel vagy nappal, besörözve és/vagy világítás nélkül, járdán, vagy úttesten, mindegy, csak ne állítson meg! Ne adj neki munkát, õ csak a dolgát végzi.
Ez csak jótanács, nem azért írtam, hogy bárki beszóljon, okoskodjon, "neked bezzeg" kezdetû mondatok, stb.
Érthetõ vagyok?
Kocka, a GPS óra jó, de túl olcsó 13-ért, nem?