Kultcsekkes mizéria storno, van egy ismerõs, aki mindet elviszi.Azért moziba még megyünk!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:27
Írta 2009. december 28. - 15:10

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2009. december 28. - 13:13

Akkor most az én verzióm:
A szemerkélõ, mindent áztató esõben egy órával a kezdés elõtt már a városban keringtem, nem volt jobb dolgom, otthon ülni küllõkön legkevésbé akartam.Szereztem 2 zacskót a két zokni közé, hogy túléljem az estét.........
A gyülekezõ tömegesre sikeredett, nem kellett beváltani az ígéretem, miszerint egyedül is lenyomom.....
A szokásos módon összeszedtem fejben a cp-ket, és a máltai volt az elsõ utam, miután Jánost leráztam.Mazsival itt futottam össze.Leskideltem a dombról, majd vissza a füredi útra!A pofonegyszerû válasz biztos tudatában még a máltain kinéztem Mazsi hq-ét a térképen, ott is volt ahol sejtettem. Innen tovább a jégcsarnok felé.Csire Sanyika lakhelye útba esett, meg kellett egy kilincs is.....Á, csak vicc, Márkó a tanúm, aki utánam jött!
A jégpályán láttam az elterelésnek szánt kulcstartón kívül a cipellõt is.
a következõ cp ig volt még 17 percem, szóval a már jól bejáratott chili-to-chili útvonalammal hipertéri meghajtással lerobogtam a zöldfa utcába a két várakozó "nõstényhez", egyikük Levi volt.....
Óriási örömömre táncikálnom kellett, amiben profi vagyok, egy mammut kecsessége és egy 1200 tonnás hidraulikus présgép kifinomultsága ötvözõdik bennem....
Innen már csak a Bocskai kocsma volt a belvárosi feladatok közül, ahol összefutottam Jánossal.Azt mondta, õ ki nem megy a reptérre........
Én viszont igen, szóval a kelettervig kinn az úton, aztán a jó kis pocsétás keróút....
Itt kutya úr jött szembõl.
Késõbb lefordultam a reptér irányába, jó egy kilométert offródozva, közben olyan úton, ahol megcsíptem azt az 1% BANG!_BANG!-ot, ami nem felütéssel végzõdött.
Kissé gyanús lett egy elkavarás, vissza a mikepércsire, és kicsivel feljebb már meg is volt a reptérre vezetõ valódi út....
Itt majdnem telibevertem kb 40-nel a keróút végén a drótkerítést....
A táblát felleltem, és elhatároztam, hogy rövidítek a gázvezeték utca felé....végülis rövidebb volt, csak helyenként tengelyig ért a sár, ami fixivel khm...mókás volt.
Innen keresztül a városon a fórum felé, persze a franciapékség kötelezõ meglátogatásával, kokóscsiga végett!
Itt derült ki késõbb, hogy Jánosunk biza odaveszett a sárral vívott küzdelemben, mivel õ is bevállalta a repteret, meg a "rövidítõt"....Egybõl a füredibe küldtük, mi pedig megmásztuk a fórumot levezetés végett.
Odafenn volt egy rögtönzött skid versevy is, amin persze én szívtam, mivel az 50-18-at kis pálcika lábaim állatira felgyorsítják, de blokkolni nemigen tudják hosszú csíkok készítéséhez.....
Gratula mazsinak, az én diszpécserem nem lelte a reptéri adatokat, pedig akkor más lenne a felállás......
Azzal meg hogy nem volt kissebb áttételem amit tõle szereztem volna be, remekül bojkottálta a gyorsulási képességeimet.....ravasz...
Várjuk a Gonzo-féle összeröffenést!
A szemerkélõ, mindent áztató esõben egy órával a kezdés elõtt már a városban keringtem, nem volt jobb dolgom, otthon ülni küllõkön legkevésbé akartam.Szereztem 2 zacskót a két zokni közé, hogy túléljem az estét.........
A gyülekezõ tömegesre sikeredett, nem kellett beváltani az ígéretem, miszerint egyedül is lenyomom.....
A szokásos módon összeszedtem fejben a cp-ket, és a máltai volt az elsõ utam, miután Jánost leráztam.Mazsival itt futottam össze.Leskideltem a dombról, majd vissza a füredi útra!A pofonegyszerû válasz biztos tudatában még a máltain kinéztem Mazsi hq-ét a térképen, ott is volt ahol sejtettem. Innen tovább a jégcsarnok felé.Csire Sanyika lakhelye útba esett, meg kellett egy kilincs is.....Á, csak vicc, Márkó a tanúm, aki utánam jött!
A jégpályán láttam az elterelésnek szánt kulcstartón kívül a cipellõt is.
a következõ cp ig volt még 17 percem, szóval a már jól bejáratott chili-to-chili útvonalammal hipertéri meghajtással lerobogtam a zöldfa utcába a két várakozó "nõstényhez", egyikük Levi volt.....
Óriási örömömre táncikálnom kellett, amiben profi vagyok, egy mammut kecsessége és egy 1200 tonnás hidraulikus présgép kifinomultsága ötvözõdik bennem....
Innen már csak a Bocskai kocsma volt a belvárosi feladatok közül, ahol összefutottam Jánossal.Azt mondta, õ ki nem megy a reptérre........
Én viszont igen, szóval a kelettervig kinn az úton, aztán a jó kis pocsétás keróút....
Itt kutya úr jött szembõl.
Késõbb lefordultam a reptér irányába, jó egy kilométert offródozva, közben olyan úton, ahol megcsíptem azt az 1% BANG!_BANG!-ot, ami nem felütéssel végzõdött.
Kissé gyanús lett egy elkavarás, vissza a mikepércsire, és kicsivel feljebb már meg is volt a reptérre vezetõ valódi út....
Itt majdnem telibevertem kb 40-nel a keróút végén a drótkerítést....
A táblát felleltem, és elhatároztam, hogy rövidítek a gázvezeték utca felé....végülis rövidebb volt, csak helyenként tengelyig ért a sár, ami fixivel khm...mókás volt.
Innen keresztül a városon a fórum felé, persze a franciapékség kötelezõ meglátogatásával, kokóscsiga végett!
Itt derült ki késõbb, hogy Jánosunk biza odaveszett a sárral vívott küzdelemben, mivel õ is bevállalta a repteret, meg a "rövidítõt"....Egybõl a füredibe küldtük, mi pedig megmásztuk a fórumot levezetés végett.
Odafenn volt egy rögtönzött skid versevy is, amin persze én szívtam, mivel az 50-18-at kis pálcika lábaim állatira felgyorsítják, de blokkolni nemigen tudják hosszú csíkok készítéséhez.....
Gratula mazsinak, az én diszpécserem nem lelte a reptéri adatokat, pedig akkor más lenne a felállás......
Azzal meg hogy nem volt kissebb áttételem amit tõle szereztem volna be, remekül bojkottálta a gyorsulási képességeimet.....ravasz...

Várjuk a Gonzo-féle összeröffenést!
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2009. december 28. - 12:49

Na hát én is szeretném megköszönni mindenkinek a résztvételt és a szervezést Levinek, örülök, hogy 10-en összegyültünk ilyen pocsék idõben.
és bocsi a telefonos segítségért, próbáltam ravasz lenni és idõt spórolni.
régebbi alleycat-en is volt lehetõség telefonos segítségre, sõt néha kellett is.
és ezúton szeretném felajánlani a lehetõséget Gonzo haveromnak hogy megrendezze a következõt, a feladat már készen van, így legalább nem kell rám várnotok és nemsokára megint rohangászhat a sok õrült kerékpáros...
és bocsi a telefonos segítségért, próbáltam ravasz lenni és idõt spórolni.
régebbi alleycat-en is volt lehetõség telefonos segítségre, sõt néha kellett is.
és ezúton szeretném felajánlani a lehetõséget Gonzo haveromnak hogy megrendezze a következõt, a feladat már készen van, így legalább nem kell rám várnotok és nemsokára megint rohangászhat a sok õrült kerékpáros...
Írta 2009. december 28. - 12:38

Na akkor a tegnapi megint!
Reggel felkerekedtem, hogy elmenjek Lecsához. Olyan dolog miatt hívott, amiben az édesanyja nem kívánt részt venni, így keresnie kellett egy olyan hülyét, aki megcsinálja neki. Nem kellett sokáig keresnie, engem megtalált. Itt az eredmény: http://fodraszkodas....k.fotoalbum.hu/
Este Alleycat:Egy telefonnal indult, apám helyett apám hívott, hogy döntsek bölcsen, lehet nem kéne esõben letekerni egy elikettet, mert visszaeshetek. Nos úgy tûnik túlélem, hála az orvosi maszknak, a váltóruhának, és Márton Gabinak aki hozott nekem egy jó meleg tiszta zokni, ami attól függetlenül, hogy a sarka a talpam közepén volt jó szolgálatot tett. A gyülekezõrõl stílusosan késtem, de a rajtot elértem. Elõször a Zöldfa utcán lévõ kocsmához kellett menni, ahol a Bee Gees - Staying Alive címû számra kellett táncolni. Nem jelentett gondot, rutin feladat volt
. Ezután kerestem meg a Bocskai büfét, majd kimentem a reptérre, ahol le kellett olvasni a reptér épületérõl, (a sötét út végén), hogy a Magyar állam mennyi pénzt adott a reptér területén lévõ földtani közeg és a felszín alatti víz kármentesítésére. Ez egykis táblán volt, a bejárat mellett. (akit érdekel: 817.949.140ft) Miután megvolt, elmentem a közelben lévõ Derék utcára a jégcsarnokhoz. Ott megtaláltam a Sidi cipõt a kirakatban a korik mellett, meg akis figurát az üvegen. Ezután mentem Csire Sanyi lakásához, hogy a kaputelefonjukon kinek a neve van az Õ ne vük alatt kettõvel. Itt megijedtem. Sanyiék háza úgy néz ki, hogy van kilincses ajtó, azon belépsz egy kis térbe, ott vannak a kaputelefonok, majd még egy ajtó, amit csak kóddal lehet kinyitni. A bringát kint hagytam az ajtó elõtt, minek is vigyem be. Amint beléptem rájöttem, mi volt az a kilincs az ajtó elõtt. Belülrõl hiányzott, így se ki, se be. Telefon Sanyi anyukájának, beengedett, kimentem a hátsó ajtón, körbefutottam, és még megvolt a bringa. Nem úgy mint a félpár kesztyûm amit valahol útközben, a nagy rohanásban hagytam el. Körbementem, persze sehol, de a hátsó ajtó legalább nyitva volt, bementem és ott hevert árván, egymagában a földön. Meleg(ebb) kézzel indultam a Sínai Miklós utcára, hogy megnézzem Mazsi János nevû szomszédjának mi a vezetékneve. Persze Sanyiék házánál benéztem a kocsifeljárót a sötétben, és a mellette lévõ lépcsõre kanyarodtam rá. Miután lepattogtam a Malival, és megállapítottam, hogy nincs semmi baj, írány Mazsi. Ezután még el kellett mennem a Jerikó dombra, ahol személyre szabott kérdések voltak. Itt vesztettem egy pontot, az egyetlent a verseny alatt, mert nem tudtam mekkora Csipisz elsõ lánckereke a fixijén. :mybad: Beértem a célba, a fórum bejáratához. Megvártunk mindenkit, és jött az utolsó feladat, verseny a fórum tetejére a parkolón át. Ezt Csipisz nyerte. Az Alleycatet Mazsi. Amikor beérek és kiderült, hogy Mazsi már bent van 20 perce egy világ dõlt bennem össze. Az életkedvem a Fürediben jött vissza, amikor Maszi közölte, hogy Õ nem ment ki a reptérre, telefonos segítséget kért az Internet elõtt ülõ édesanyjától. Na ennyi, bocsi Soma, hogy ilyen hosszúra sikeredett
Gratula Maszinak, Csipisznek, köszönjük a sörügyet, a pizzát, miegymást.
Szép napot!
Reggel felkerekedtem, hogy elmenjek Lecsához. Olyan dolog miatt hívott, amiben az édesanyja nem kívánt részt venni, így keresnie kellett egy olyan hülyét, aki megcsinálja neki. Nem kellett sokáig keresnie, engem megtalált. Itt az eredmény: http://fodraszkodas....k.fotoalbum.hu/
Este Alleycat:Egy telefonnal indult, apám helyett apám hívott, hogy döntsek bölcsen, lehet nem kéne esõben letekerni egy elikettet, mert visszaeshetek. Nos úgy tûnik túlélem, hála az orvosi maszknak, a váltóruhának, és Márton Gabinak aki hozott nekem egy jó meleg tiszta zokni, ami attól függetlenül, hogy a sarka a talpam közepén volt jó szolgálatot tett. A gyülekezõrõl stílusosan késtem, de a rajtot elértem. Elõször a Zöldfa utcán lévõ kocsmához kellett menni, ahol a Bee Gees - Staying Alive címû számra kellett táncolni. Nem jelentett gondot, rutin feladat volt

Szép napot!
Írta 2009. december 28. - 11:21

mozi: nekem a társaságnak még megfelelõ legkésõbbi idõpont lenne jó
láttátok Levi képeit féjszbúkon...? :scared:
láttátok Levi képeit féjszbúkon...? :scared:
Írta 2009. december 28. - 11:16

Köszönöm mindenkinek a megjelenést a tegnapi sikeres sörügyminisztériumi fogadóórán.
Sosem vót ilyen jó!
Sosem vót ilyen jó!

Írta 2009. december 28. - 10:52

Na ez az, amit eldönthetünk, ha többen megyünk.tõlem lehet 18.15
Addig többet kockulhatok......
Addig többet kockulhatok......
Írta 2009. december 28. - 10:41

Pofikáim!
Hánykor lesz ma a mozizás?
Lehet, hogy a 18.15 nekem is jó.
De még nekem is van 800 píz cool-túra-csekkem.
Hánykor lesz ma a mozizás?
Lehet, hogy a 18.15 nekem is jó.
De még nekem is van 800 píz cool-túra-csekkem.
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!
Írta 2009. december 28. - 10:41

van még 3db kétezres mûvelõdési csekkem, darabja 1500.jó kiegészítés pl Avatar nézéshez ma.Én megyek ekkor:17.15 vagy ekkor:18.15 ha valaki társulna, az írjon ide, vagy privi!
Írta 2009. december 28. - 10:27

Miért ver az Isten?! Leírtam az egész mai napot....
Halihó
Gondolom,hogy ne untassál minket

Írta 2009. december 28. - 02:45

Miért ver az Isten?! Leírtam az egész mai napot, egy rohadt hosszú regény lett, erre egy gombnyomás véletlenül (x) és eltûnik
. Na majd holnap. Joccaka

Írta 2009. december 28. - 00:16

mindenki kesztyûjén villan a vaku:D
ááá, ott nem lehet kapaszkodni a palánkon oldalt, nekem ez veszélyes lenne:)
ááá, ott nem lehet kapaszkodni a palánkon oldalt, nekem ez veszélyes lenne:)
Írta 2009. december 27. - 23:55

Írta 2009. december 27. - 18:49

Írta 2009. december 27. - 18:38

Írta 2009. december 27. - 15:34

Valamit elnéztél, az alleycat 150 perces....de a célt át lehetne rakni a füredihez!
Írta 2009. december 27. - 14:08

Este Vírusírtó Sörügyminisztériumi fogadóóra lesz a Fürediben.
Megjelenés az alkalomhoz illõ öltözékben ajánlott.
Várok mindenkit 18:00-tól, késni lehet de nem érdemes,az elliketes bandának igazolt a hiányzás este 8 ig.
Jertek-jertek!!
Megjelenés az alkalomhoz illõ öltözékben ajánlott.
Várok mindenkit 18:00-tól, késni lehet de nem érdemes,az elliketes bandának igazolt a hiányzás este 8 ig.

Jertek-jertek!!

Írta 2009. december 27. - 13:29

Mackó, mennék szívesen, de még beteges vagyok, kérdéses az esti sörügy is.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2009. december 27. - 09:55

ha vki tudna hozni nekem egy debrecen térképet alleycat írtó hálás lennék érte. köszi
Írta 2009. december 26. - 22:05

Luna, nézd meg a jegyet majd. Rá lesz írva hogy szakmai jegy. Akkor valódi. Ha nincs rajta, felejtsd el. Majd utána nézek ennek a dolognak, mert aki ilyen jegyet vett, annak felírtuk a nevét, tehát nyoma van.