Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Csipisz: priv ment,Ralph segítséget vár tõlled... ;)

Ez sem akar megyelõre megoldódni,de legalább hangulatos :)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 posts
Ilyen gyerekek kellenek nemde?

:)

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts

Mellesleg:

Alakul a Téglási xc is, elvileg zemplén tt utáni hétvégén lesz, próbálják a srácok úgy intézni, hogy ne essen egybe semmivel.
Beszéltem a szervezõvel, felvetettem neki a city-cross ötletét, hátha tud valamit rendezni.Debrecenben a sok szemellenzõs ökör miatt tutira bukta lenne, de lehet hogy Tégláson belefér.Jó kis kört lehetne csinálni.

Ha city cross, akkor külön fixi kategória is belefér. Van elég sok harcos kedvû fixis kis városunkban.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Mellesleg:

Alakul a Téglási xc is, elvileg zemplén tt utáni hétvégén lesz, próbálják a srácok úgy intézni, hogy ne essen egybe semmivel.
Beszéltem a szervezõvel, felvetettem neki a city-cross ötletét, hátha tud valamit rendezni.Debrecenben a sok szemellenzõs ökör miatt tutira bukta lenne, de lehet hogy Tégláson belefér.Jó kis kört lehetne csinálni.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Mackó: Ha velem indulsz tuti nem lesz elsõ hely... Bicóból, meg egy jó montival kell menni, szerintem kissebb hátrány, mint egy lecsukott kerék...

Egyenlõre csak arra akarlak rávenni, h ezt az útvonalat nézzük meg márciusban::)

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Rajt (egyben a 3,8 km úszás) Mezõtelegden, onnan: Körös Rév (Vadul Crisului) - Vársonkolyos (Suncuius) - Barátka (Bratka) - Erdõdámos (Damis) - Biharrósa (Rosia) vissza út ua. Mezõtelegdig.
Onnan - Ineu – Balaia – Podgoria - Oradea Centru

Azt kéne tudni, ebbõl mennyi a makadám és a töltés, bár ismerve a királyerdei útviszonyokat, lehet h az aszfaltozott utakra is monti kell...:D

A futópálya: Nagyváradon és Sebes-Körös gáton.
Na, hogy tetszik?

Twelve times ironman

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
A fél Chili itt van, a negyed fórum ott dolgozik, a fele meg oda jár. :)

Keresek 1 colos, menetes, legalább 19-20 centi nyakhosszú országúti villát!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
Köszönöm gyors reagálásaitokat(segítségeiteket).
PÜ. ment válasz.
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Innen szerintem mindenki ismeri õket, ráadásul Csipisz_ ott dolgozik és igen, õk üzemeltetik a webshopot.

/Fabian Cancellara/

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
Sziasztok.

Kérdésem lenne.
Van itt a fórumozók között olyan akinek van ismerõse a Chili Sport KFT. Csapó utcai üzletében?
Továbbá,hogy Õk üzemeltetik-e az online "bike-shop.hu" üzletet?
Válaszaitok elõre is köszönöm.
Esetleg mobil elérhetõség (privátban).

üdv.
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Mackó: Ha velem indulsz tuti nem lesz elsõ hely... Bicóból, meg egy jó montival kell menni, szerintem kissebb hátrány, mint egy lecsukott kerék...

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts
Átmegy az autópályán minimális forgalom mellett ....... történnek ennél cifrább dolgok is, nem értem mi ez a nagy meglepõdés a hozzászólásokban?! Tán az autópálya is egyfajta szentély? Persze maximálisan helytelenítem* az ilyen magatartást, de úgy mint veszélyhelyzetet, ilyen forgalom mellett ...... hát senki ne mondja, hogy a Sámsoni úton kevésbé veszélyes, akár a zebrán is!

*hazudtam

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Úgy látom van nállam is állatabb :)
http://kerekagy.blog...o_az_m1_m7_esen

Pókmalac
Fixi

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Bub: privi ment, válaszolj minél hamarabb

Halihó

Írtam,de lehet már késõn... :(,ez a munka mindig... ;)

Pókmalac
Fixi

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Nni van itt egy jau kis cikk:
http://www.afoldgomb...-varos-foeloett
A fõoldalon szavazhatnátok a cikkre.... :)
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts

Ez az új Orbea ótvarul néz ki. Amit Krisz linkelt lényegesen szebb, de ugye ízlések és pofonok:)

Rajság van mindkettõvel;)

Persze, csak a (J)uci csíkok miatt tetszik a tavalyi. :D

Jöhecc mehecc, karbonbringát sosem vehecc!

/Fabian Cancellara/

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts
na hazaértem egy darabban, meg is lett az eliket új idõpontja
Posted Image

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Ez az új Orbea ótvarul néz ki. Amit Krisz linkelt lényegesen szebb, de ugye ízlések és pofonok:)

Rajság van mindkettõvel;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts

Én nem tudom, mit vagytok úgy oda? Ez csak egy elírás, mert nem figyelt oda. Na és?

Nem elírás, direkt írtam így. Egy kis próba volt.

Krisz, inkább 2010-es Alma Carbont kérj! Szebb és jobb is.

/Fabian Cancellara/

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Bocs, de Te sem vagy kispályás ezzel:
"Eger vára Zrínyi Miklós parancsnoksága alatt" :D

Én nem tudom, mit vagytok úgy oda? Ez csak egy elírás, mert nem figyelt oda. Na és?

Ehhez mit szóltok: :D

"Zrínyi Miklós beazonosítása némi gondot okozhat egyesek számára, mert a Magyar Tudományos Akadémia két elnöke nevével (Kosáry Domokos és Glatz Ferenc) fémjelzett (MAGYARORSZÁG TÖRTÉNETI KRONOLÓGIÁJA) c. négy kötetes mûben Zrínyi Miklós horvát bánt felcserélték gróf Zrínyi Miklóssal, II. Szulejman szultánt pedig I. Szulejmannal, de (talán) apróságnak tûnik ez a cserebere, és eltörpül a kötetekben hemzsegõ pontatlanságok, hibák és hamis adatok (meghatározások) mellett."
(Idézet dr. Bokor Imre nyá. ezredestõl, a hadtudomány doktorától)
Hoppá!

Röfinek: válaszoltak a nagyváradi ironman verseny szervezõi, a bringapálya nem gyenge, a Királyerdõben jelölték ki.
A 180 km-bõl 18 km terep (köves és töltés) még próbálom felfogni, h merre hány méter, mert ilyen ironmant még nem mentem. A román kiírás szerint mtb, vagy ciklocross bringa kell. Váltó is lesz állítólag. Van már csapatod?

A térképet majd belinkelem.

Twelve times ironman

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Nitro, nekem egy Orbea Alma vázat hozzál. Ajándékba, mert pénzért nem kell.:) Posted Image