Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

Igen, tanulok és néha bringázok. Csaj van otthon, ha Neked is kell, gyere és válassz egyet. (A lányok alacsonyak, szõrösek és amorf a fenekük, ráadásul elég soknak lófeje van. Szerintem maradj az hazainál.)

Becsukja a szemét, és elfelejti.....:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
igaz, az itthoni csajok a legjobbak ;)

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás

na jól átejtettetek

semmi gond,tegnap este szedtem rá vagy 5 sört, meg 5 unikumot:P

akkor tanulsz, és néha kerózol? hozol haza csajt is majd?:)

Igen, tanulok és néha bringázok. Csaj van otthon, ha Neked is kell, gyere és válassz egyet. (A lányok alacsonyak, szõrösek és amorf a fenekük, ráadásul elég soknak lófeje van. Szerintem maradj az hazainál.)

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Van egy fölösleges monitorom, nem nagy szám, de hibátlanul mûködik. Pontosabban apáé, õ vett egy laposat, ami kevesebb helyet foglal, most költözik, így, ha valakinek kell, nagyonócsópénzért viheti.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
na jól átejtettetek

semmi gond,tegnap este szedtem rá vagy 5 sört, meg 5 unikumot:P

akkor tanulsz, és néha kerózol? hozol haza csajt is majd?:)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Akkor te kimeríted az "...5-10% egyéb..." kategóriát :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
nem az a lényeg, hanem a THC.;)

Inzulint sem azért szúrnak a bodysok, mert cukorbetegek.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Nincs, mi nem használjuk, de minek is az neked?
"A Marinolt szedõ páciensek 80%-a a HIV pozitivitással kapcsolatos súlycsökkentés ellen, 10% rák miatti kemoterápiás kezelés során az émelygés és hányinger enyhítésére, 5-10% egyéb tünetekre szedi."
http://hu.wikipedia.org/wiki/Marinol

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Marinol van?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Buerlecithin-t vagy Nootropil-t, esetleg Lucetam-ot kell szedned. Mind a három agyfényesítõ szer. :D
Az utolsó kettõt tudok neked intézni, mert ha ilyen tempóban épülsz le nem lesz jó vége (számunkra).

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
izom: még pont te is kérdezted Sanyitól, hogy mit csinál kint és akkor is ki lett tárgyalva, hogy tanul :D Valamit szedned kellene erre, nem gondolod? Ez azért elég erõs és nem az elsõ ilyen eset :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Sanyi:na neeee!

Mackó: jó kis túrának néztek el'íbe!

A kellemes reggelhez! ;)

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
IZOM!!!: Tegnap csúnya játékot játszottunk Veled, és kicseleztük mindent magába szívó tévedhetetlen memóriád. Spanyolországba tanulni jöttem, már tavaly is leírtam vagy kétszer. Mellesleg ha az aláírásomban lévõ "Mi a mártás Granadában?" linkre kattintasz, a blogomat olvashatod, amit kint vezetek, vagy olvasd el ezt a cikket és a bevezetõben szintén leírom, hogy miért vagyok itt. További jó fórumozást! :)

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

+1 ember? Csak nem egy leányzó? ;) Akkor tele is a kocsi. (persze, ha az enyémmel mennénk)
Már csak egy bicikli kéne nekem.

http://ironmanoradea.ro/# Az milyen már, hogy fõszponzort keresnek?!

Nem lány. Hanem a vadak egyik alapító tagja.

Fõszponzort meg csak keressenek, nem szeretem az gipszkutya-gipszmacska alibidíjazást!:)
Twelve times ironman

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Adjak?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
+1 ember? Csak nem egy leányzó? ;) Akkor tele is a kocsi. (persze, ha az enyémmel mennénk)

http://ironmanoradea.ro/# Az milyen már, hogy fõszponzort keresnek?!

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Mackó: Dobresti és Racas környéke macskaköves és salak. Tõlem mehetünk, de vissza is kell tekerni az autóhoz. Így hány kili lesz szerinted?

Horthy-korszakbeli macskakõ, salak, makadám, töltés, kátyus és félig elporladt aszfalt. Lényegében ez egy terep-ironman, de a honlapukon nem ez látható, mindegy.
Már meg sem lepõdöm. De érdekel, ezért ezt elõtte végig kell bringázni.

A kérdésedre: ha a Nagyváradra bevezetõ 20 km-t leszámítjuk, akkor csak 2x80km, amit meg kell nézni.
Nekem +1 emberem már van rá.
Twelve times ironman

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Mackó: Dobresti és Racas környéke macskaköves és salak. Tõlem mehetünk, de vissza is kell tekerni az autóhoz. Így hány kili lesz szerinted?

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Biztosan van egy hülye szülõ, aki bele sem gondol, hogy a gyereke ropi izületeit nem erre tervezték.Az egy dolog hogy szokja a földet, de hogy 20 éves korára úgy fog nyekeregni mindene mint egy libakergetõnek, az is tuti.....

Nem biztos az. Még nem porcosodott meg eléggé az ízületük, a csontjuk is "puhább". Többet bírnak mint gondolnád.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Biztosan van egy hülye szülõ, aki bele sem gondol, hogy a gyereke ropi izületeit nem erre tervezték.Az egy dolog hogy szokja a földet, de hogy 20 éves korára úgy fog nyekeregni mindene mint egy libakergetõnek, az is tuti.....

Aranybika: Após örömteli arccal mutatta a fõkapcsoló egyszerû mozdulatát...:DVégülis megérdemlik, a baj csak az,hogy a rossman és a többi bolt is miattuk szopik.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."