Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
dns alapú edzések
ennek elég marketing- és szarszaga van

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

minden nap keróval járok mindenhova, csak szólok!

Nem félsz használni :-)

Egyébként itt nem arról volt szó, hogy mennyit tekersz, hanem a rajtad mostanában elhatalmasodó emlékezetkieséseidrõl :-)

nem attol kerós valaki, hogy nyáron elmegy 10x bringázni hö!

valóban

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Azonnal hagyjátok abba az edzést:)
http://www.lifenetwo...ak-milliok.html

Itt azt írják, hogy: "A kutatók szerint ezek az emberek jobban tennék, ha az edzõgyakorlatok helyett más módokat választanának az egészséghez - például egészségesebben étkeznének vagy gyógyszereket szednének. "

Ja, az kell a jónépnek, szedjenek csak tablettákat. Mondjuk én bogyók helyett inkább gyötröm magamat szívesebben ...... már akinek ez gyötrelem, a kutatóknak biztos az.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Ezt már vagy hány éve jegyezted meg, úgy látom te mindenre emlékszel :-) Ebbõl valamit csorgathatnál Izom ellenkerékpáros kollégának is :-)

minden nap keróval járok mindenhova, csak szólok!

Atusch vitt párszor kocsival csak, amikor NAGYON szar idõ volt, ennyi amikor nem:)

nem attol kerós valaki, hogy nyáron elmegy 10x bringázni hö!

nézzétek az Oszkárt!

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Azonnal hagyjátok abba az edzést:)
http://www.lifenetwo...ak-milliok.html

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Coldi, oda se neki, hisz eme "kopaszok" nem tudjk, hogy "õk" benzines meghajtás gyanánt messze elmaradnak a dízeltõl!:D

Ezt már vagy hány éve jegyezted meg, úgy látom te mindenre emlékszel :-) Ebbõl valamit csorgathatnál Izom ellenkerékpáros kollégának is :-)

Osztálytársaimnak szerzett egy felejthetetlen élményt...:D

Megy ilyenkor a tombolás az biztos. Jártam már úgy, hogy az aprónépet szállító csuklós busz megállt mert a sofõr nem tudta mi van.

MikRoby

MikRoby

vendég

• fórumtag
  • 66 posts

Kunce volt.
Ez biztos, mert volt bent nálam, de mondtam neki, h az menjen ki ilyen idõben akinek két anyja van.:D

Osztálytársaimnak szerzett egy felejthetetlen élményt...:D

PyxiS
"Mindig élj a mának, mert a tegnap elmúlt és a holnap talán sose jön el!"

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Ide való az az "õrült" bringás aki ma fél 3 körül egy busz mögött 30 cm-rel(:eek:) kitekert a Mikepércsi útról Mikepércsig és onnan tovább Bagos fele? :D Osztálytársaim meg voltak õrülve hogy fúú de gyors!!! :D

Kunce volt.
Ez biztos, mert volt bent nálam, de mondtam neki, h az menjen ki ilyen idõben akinek két anyja van.:D
Twelve times ironman

mártongabi

mártongabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts

A mai menü:
Tejszines mazsolás almaleves a'la Tittyman.

Vörösborral locsolgatott csirkecombok fûszeres kabátkában, salátaágyon currys rizskörettel.

Tejszinestúrókrém házi ribizlidzsemmel.

Aham... Hát ez uzsonnának is csak épphogy elmegy, de mi lesz a vacsora?:scared:

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Tibi nem tudom hány emberrel számolsz erre a menüre, én azért gyorsan jelentkezem!:obiad:

Sajnos Kölyök 4 éve ugrok ki Cseh kollágákhoz, mert a hazai már 6 éve túl gyenge, de idén talán kitolom a képes felem, csak a pínzt sajnálom.

Izom: semmi gond ! Még úgy sem láttam az AVATAR címû filmet! Tudod lehet a szavazatom 5-n aluli lessz!:D

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

A mai menü:

Vörösborral locsolgatott csirkecombok fûszeres kabátkában, salátaágyon currys rizskörettel.

Szétlocsolgatni azt finom nedüt! Barbár!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Titty: azt hiszem erre már bármelyik ügyész rámondja a 'közösség elleni izgatás' vádat :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Ó hogy dagadjál meg! :)

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
A mai menü:

:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Kuncét láttam ma én is busz mögött tekerni. Van esze, mert legalább nem bántja a menetszél.:)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Jaj Sanyi. Epyc 21:20-kor írta az üzenetet. Ekkor Izom valószínûleg a Fácánban volt, bebaszott. Kb. 5-kor mehetett haza, így eshetett meg, hogy a tekintete elsiklott eme üzenet fölött. Mivel ez egyszeri alkalom volt, és túl gyakran nem is csinál ilyet, nézzük el neki.

jan. 7. csütörtök volt, akkor biztos nem voltam, legalábbis nem emlékszem, de végülis jó az elméleted:)

Nitro, kicsit túlspilázod a dolgokat :wazuuup:

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Izom ez már kóros vazze! Január 7-én írta az üzenetet epyc...

Jaj Sanyi. Epyc 21:20-kor írta az üzenetet. Ekkor Izom valószínûleg a Fácánban volt, bebaszott. Kb. 5-kor mehetett haza, így eshetett meg, hogy a tekintete elsiklott eme üzenet fölött. Mivel ez egyszeri alkalom volt, és túl gyakran nem is csinál ilyet, nézzük el neki.

Zoli: Csász! Nekem belefér a fejembe, tavaly is ekörül volt az ár, most össze lesz vonva más kiállításokkal is, így emelkedhetett az ár is. Gondolom így jó nekik, ha ennyit kérnek, túl sok mindent nem tudunk vele csinálni. Max. elmegyünk helyette Brno-ba, ahogy azt Te is csinálod 2 éve.

Nem lepõdnék meg, ha Kunce lett volna a busz mögötti srác. Oláh Marci mesélte vasárnap, hogy láttak egy srácot hosszabb hajjal, légy szemüveggel tekerni a hóátfúvásos jeges úton a -4 fokban. Az is szerintem Õ volt, így nem lepõdnék meg azon ha megint Laci lett volna.

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts

Mától hívjátok így: Molnár Zoltán debreceni lakos :D

Izom ez már kóros vazze! Január 7-én írta az üzenetet epyc...

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
tavaly mennyit kellett fizetni?

na Zoli, Debrecenbe költöztél? mikor?

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Császtok!

Pumpi , csak nem öregebb lettél? Jajj de szar!:D Azért gratula, mert biztos bölcsebb is!

Coldi, oda se neki, hisz eme "kopaszok" nem tudjk, hogy "õk" benzines meghajtás gyanánt messze elmaradnak a dízeltõl!:D

Korcs :teljesen azért ne hallgass Csipiszre, mert a fordulatszámot lehet állítani kedved szerint, majdnem úgy mint egy kocsinál, hogy gazdaságos vagy sport fokozatra vágysz( máramelyik gépkocsinál) . Persze autómata verzióban.Amúgy elég rég gyártják a modellt, csak hát "nagy múltú, és sportéletû " országunkban nem igazán kapkodtak ezután.

Egy valami nem fér a fejembe: Mi kerül 1700.-Ft-ba a bringaexpón? A Brno-i csak 1000.- Ft-nak megfelelõ volt????? És tuti, hogy nagyobb is!
Megint csak lenyúlás az egész??!!!!!!:chin: