Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts
Én résztávokra szoktam érteni a tempó elnevezést, ha az egész távra gondolok akkor azt átlagnak nevezem. Na mindegy én vidéki vagyok, nem értek a flancos városiak nyelvén, úgy látszik :-)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Coldi: Úgy van úgy, ahogy mondod. Te nem úgy gondoltad. Tudom én.
Jó tekerést holnap, végre egyszer leszakíthatnád már a Vadak Bandáját is egy kicsit. Csak, hogy tudják milyen az a szezon eleji forma.:-)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Szövegértelmezésbõl nagyon gyenge tetszik lenni! "30-as tempónál nem fogunk gyorsabban menni" ez tudomásom szerint nem azt jelenti, hogy a sebesség minimuma nem eshet 30 alá, hanem azt, hogy a 30-at nem fogjuk meglépni, ez alatt lavírozunk! De jól van ez Itózs, tõled már ezt szoktam meg :-)

Én is gyenge vagyok belõle akkor, mert én eddig a 30-as tempót úgy értelmeztem, hogy 30-as átlag, ergo 25-35 km/h kb.
Holnap lehet megy a vadak bandája, miért nem tartasz velük?

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts

Ska, nem emo! Nem értenek a zenéhez:-D

Feltöltött kép

:D
nembaj, mi legalább tudjuk :D

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Édes naiv vagy Dina:-) Pont azért íródott így, hogy szörnyülködhessen a nép borzasztó erején. Szezon elején, 130 km, 30-as tempóval. Bakfitty.
Ez a fórum formátum nem jön be nekem sem. A kevesebb néha több.

Szövegértelmezésbõl nagyon gyenge tetszik lenni! "30-as tempónál nem fogunk gyorsabban menni" ez tudomásom szerint nem azt jelenti, hogy a sebesség minimuma nem eshet 30 alá, hanem azt, hogy a 30-at nem fogjuk meglépni, ez alatt lavírozunk! De jól van ez Itózs, tõled már ezt szoktam meg :-)

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

leemózna a fórum 3/4-e. már a pepita-mintás bovdenház is emó volt, hát a nyereg mi lenne? :D :D

Ska, nem emo! Nem értenek a zenéhez:-D

Feltöltött kép

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Édes naiv vagy Dina:-) Pont azért íródott így, hogy szörnyülködhessen a nép borzasztó erején. Szezon elején, 130 km, 30-as tempóval. Bakfitty.
Ez a fórum formátum nem jön be nekem sem. A kevesebb néha több.

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

Minden mûhold amellett szólt, hogy esni fog, vasárnapra van némi esély. De részemrõl ez még csak laza tempós lesz, úgyhogy jöjjön bátran minden országúti bringás aki ráér de még nem bízik magában, 30-as tempónál nem fogunk gyorsabban menni, mégiscsak szezon eleje van még és 130 kili a táv.

Fõszezonban hiper-szuper formában milyen a tempó ,ha most laza 30 van????

Ui: köszönöm mégegyszer a névnapi jókivánságokat!

Dina

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Szombaton (ha nem esik)
Persze, h nem laza tempóban.:)

Minden mûhold amellett szólt, hogy esni fog, vasárnapra van némi esély. De részemrõl ez még csak laza tempós lesz, úgyhogy jöjjön bátran minden országúti bringás aki ráér de még nem bízik magában, 30-as tempónál nem fogunk gyorsabban menni, mégiscsak szezon eleje van még és 130 kili a táv.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Dina! Boldog névnapot!
Csonti: há' tényleg csúnya élõben, de a Levié még inkább ;). Az a fehér viszont tetszett. Kb. annyira jó volt, mint 2 órával ezelõtt a Z.U.P. Jó zenét csinálnak, megyünk legközelebb is.
Ha nem lesz a közelben normális bringatároló, én bunkó bringás módjára szerintem továbbra is oda fogom kötni, ahol úgy érzem, hogy "biztonságban" van.
Ezt az új fórumot még azé' kicsit szokni kell.
Röfi: Nem azért kérdeztem, mert félek tõle, csak nem ismerem, de még nem is láttam soha a srácot annak ellenére, hogy debreceni, meg hogy versenyzik.
Jó Román körözést holnapra, én megfázás mögé bújva kihagyom. Ahogy a töri tanárom mondaná, egy sötétben bujkáló ellenforradalmár vagyok.
Mára ennyi, jóccakát.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
Dina,
Boldog névnapot kívánok én is.

Izomtéridõninja-geológus!

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Megígérem, nem kötöm ki sehová.... Ha találok 1 kékruhás illetékest, hogy vigyázzon rá! :)

Ahogy mondod István! Én sem kötöm oda. "Sajnos" most váltottam tárcsafékre.
Melyik kerékpártárolóba lehet beállni tárcsafékes bringával, hogy utána ne kelljen rögtön szervizbe menni vele?
Van pár ilyen tároló is a városban, talán sz SZTK elõtt láttam azt a típust. Pl ezt is beláthatná a kedves büntetési végrehajtó.
Esetleg egy ilyen felvetéssel is ki lehetne egészíteni az ottani hozzászólást.
Red Bull4ever

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Vasárnap egy rozsdamentesítõ román kör nagyon laza tempóban???

Szombaton (ha nem esik)
Persze, h nem laza tempóban.:)
Twelve times ironman

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Az egész haonos bandát fel kéne kötni, folyamatosan csinálják a fesztivált, egy értelmes sort nem képesek írni, amibe 80 as iq felett az ember ne találna hibát.....ami nem megy, nem kell erõltetni, söpörjenek inkább utcát, arra biztosan jók.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

http://www.haon.hu/h...100226-10350935

Megígérem, nem kötöm ki sehová.... Ha találok 1 kékruhás illetékest, hogy vigyázzon rá! :)

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts

Csonti: azért a bizarr vázszín miatt nem tagadom meg, csak a kölyköm ez is....
Nem imó, RÉSZINGES! :D

majd rózsaszín virágos nyereg és rikitó rózsaszín bovdenházat rakok rá. úgy elég feltûnõ lesz :D :D
ne az már bizarr lenne :D

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Ralph:
Remélem kiheverted a sokkot......:D
Zemplén 50 re keményen ottlesz a többi tag is!
Jó csörtézést az új vellával!

Csonti: azért a bizarr vázszín miatt nem tagadom meg, csak a kölyköm ez is....
Nem imó, RÉSZINGES! :D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts

mcsontos: jó lett:-D Nyáron majd körüldöngenek a muslincák! Ez meg kifejezetten menne hozzá: http://hercehurca.hu/node/561

leemózna a fórum 3/4-e. már a pepita-mintás bovdenház is emó volt, hát a nyereg mi lenne? :D :D

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts
Boldog Dina napot mindenkinek! :)

(Dina, egy csokor lufit akartam neked, de a hangulatjelek még nem nagyon mûködnek... pussz!)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Boldog névnapot edi!