izgultunk mi is egész nap, és nagyon büszkék vagyunk rád
Jelentkezz be Regisztrálj
Debreceniek ide! #2
Írta 2010. március 12. - 22:11
izgultunk mi is egész nap, és nagyon büszkék vagyunk rád
Írta 2010. március 12. - 22:03
Hazaértem épségben. Köszönöm mindenkinek a szurkolást! Reggel elmentem Levihez, mert tudtak adni egy szürke öltönyt, meg Kordás nyakkendõt. 10:08-kor indult a vonat. Egész úton zenét hallgattam, nagyrészt persze a mestert, de azért nem lehet tõle 3 számot 3,5 órán keresztül hallgatni. Megérkeztem Pestre, találkoztam apával. Elmentünk a Millenáris parkba. E épületet kellett keresnünk. Nem volt nehéz megtalálni, ott állt elõtte vagy 70 ember. 10-15 perc alatt bejutottunk, ki kellett tölteni újra a jelentkezési lapot. Apa is aláírta, kaptam egy számot, majd beküldtek egy nagy terembe. Ott is rengetegen voltak, és ott derült ki, hogyan lesz pontosan ez a válogatás. Voltak kis termek, kb. 4-5. Oda kellett bemenni, volt két embör (nekem Szabó Eszter meg még valaki) egy kamera, egy mikrofon. Felvesznek egy percet, és azt küldik be a zsûrinek, akik 2-3 héten belül elbírálják, és visszahívják a "kiválasztottakat". Hát elég ciki, de a Lady N-be is belesültem (kb. 6 sor), de remélem megértetek, a szívem a torkomban dobogott. Egy kicsit elõadtam a Mammamaból, beszéltem velük egy kicsit, hogy remélem tudják, hogy én ezt nem komolyan gondolom. Erre adtak egy matricát, amit fel kellett ragasztanom, így egy stáb csinált velem egy interjút, ami valószínûleg benne lesz a TV-ben. Majd beálltam abba a sorba, ahol az élõ adás ment. Lehet nem kellett volna kérni, hogy jöjjön a riporter, így inkább ciki lett, mint vicces szerintem, bár már nem nagyon emlékszem, tényleg izgultam. Ezután mehettünk (volna) Isten hírével. DE! Megláttam Mz/x tesóját
-Ne haragudj, lehetne egy hülye kérésem?
-Micsoda?
-Nem írnál egy igazolást, hogy itt jártam ma?
-Dehogynem, simán.
Odaadtam az ellenõrzõm, így ma már ez áll benne: Igazolom, hogy Laborc Dániel, a megasztár válogatáson vett részt 2010. Március 12-én. Caramell. Kint még kértem egy megasztáros pecsétet, amit a hozzátartozóknak adtak, és azt is belenyomtam. Elmentünk a vonathoz, és végigálltuk a 3 órás utat, mert persze ülõhely nem volt
Hát, hogy megérte-e majd kiderül, de élménynek jó volt, és remélem szereztem néhányótoknak pár szép pillanatot.
dani
Írta 2010. március 12. - 16:52
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2010. március 12. - 16:47
Írta 2010. március 12. - 15:43
Levi, most hoztam el Kálmántól a holdat, gyönyörû lett!
Írta 2010. március 12. - 13:21
Írta 2010. március 12. - 11:04
Titty: Ma kipróbáltam a Sport Contactokat... Már tudom mit érezhet a beszappanozott pucércsiga a jégen.
Bekopás után tökéletes lesz.
Unom már ezt a kánikulát. Sosem lesz már tél??
Írta 2010. március 12. - 10:34
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2010. március 12. - 10:16
HAJRÁÁÁÁÁÁÁ! Izgatottan várjuk a fejleményeket... (olyan szurkolós szmájli, amilyet csak a régi karakterkészletbõl lehetett beilleszteni)
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentõ példának.
Írta 2010. március 12. - 09:51
Írta 2010. március 11. - 23:00
Írta 2010. március 11. - 20:56
Tudod Kutya lassan jönnek a választások...majd itt is lehet ordítani ,hogy monnyon le! aki csinálta
Más:végignéztem(munkábajárás során)a Bethlen-Hatvan utca sarkának a felbontását és "renoválását".
Felbontották/valamiért mindig felbontják nállunk az utakat,bár ennyi pénzbõl már alagutat lehetett volna ásni a város alatt és abban elférne minden../,persze munkást nem sokat látsz,gödör mésfél hétig(pedig vagy 3 négyzetméter mindössze)majd hirtelen egyik nap teleöntik betonnal.No-ná,hogy csordulásig,és még azon is túl...Egy-két nap így megy rajta a forgalom,persze sóder mindenhol...Újjab nap,tetejét felverik légkalapáccsal,hogy a bitumen rákerüljön.Gondoltam na végre..hát kész is lett,mi más,ha nem egy jó nagy dudor ismét,csak a beton helyett bitumen.Gratula a kivitelezõ cégnek!Aki ezeket a munkákat meg átveszi simán bírság,de minimum 6 számjegyû és nem cégre kiszabva,hanem egyénre.
Izom:ez az amit már itt hirdettél és eladtál egypár embernek?
Írta 2010. március 11. - 20:50
3/4-est csinál ha felveszed a rövid mezhez
ára 5rongy
Írta 2010. március 11. - 19:56
..... (
Írta 2010. március 11. - 15:01
...pedig el fog tûnni, valamikor délután. Észreveszitek, mert a forum.bikemag.hu úgy ahogy van eltûnik...
(...hogy legyen belõle bikemag.hu/forum...)
Mindig nedves lesz a bugyim, a nézésétõl!
Írta 2010. március 11. - 14:25
Ha eltûnne, elmentettem a választ:D
Tetszett a worxtation
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2010. március 11. - 13:32
De ha még elõtte megnézné......pedig el fog tûnni, valamikor délután. Észreveszitek, mert a forum.bikemag.hu úgy ahogy van eltûnik...
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2010. március 11. - 12:56
...pedig el fog tûnni, valamikor délután. Észreveszitek, mert a forum.bikemag.hu úgy ahogy van eltûnik...//OFF
Csipisz, küldtem egy privát üzenetet, de ha esetleg eltûnne a fórum karbantartása miatt (a fenti felirat ilyet hirdet), kérlek szólj, és küldöm megint.
Köszi!
//ON
Írta 2010. március 11. - 12:53
Csipisz, küldtem egy privát üzenetet, de ha esetleg eltûnne a fórum karbantartása miatt (a fenti felirat ilyet hirdet), kérlek szólj, és küldöm megint.
Köszi!
//ON
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére