Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts
ellenõrzõbe autogramot, hehe.. :)

izgultunk mi is egész nap, és nagyon büszkék vagyunk rád :)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
NA!
Hazaértem épségben. Köszönöm mindenkinek a szurkolást! Reggel elmentem Levihez, mert tudtak adni egy szürke öltönyt, meg Kordás nyakkendõt. 10:08-kor indult a vonat. Egész úton zenét hallgattam, nagyrészt persze a mestert, de azért nem lehet tõle 3 számot 3,5 órán keresztül hallgatni. Megérkeztem Pestre, találkoztam apával. Elmentünk a Millenáris parkba. E épületet kellett keresnünk. Nem volt nehéz megtalálni, ott állt elõtte vagy 70 ember. 10-15 perc alatt bejutottunk, ki kellett tölteni újra a jelentkezési lapot. Apa is aláírta, kaptam egy számot, majd beküldtek egy nagy terembe. Ott is rengetegen voltak, és ott derült ki, hogyan lesz pontosan ez a válogatás. Voltak kis termek, kb. 4-5. Oda kellett bemenni, volt két embör (nekem Szabó Eszter meg még valaki) egy kamera, egy mikrofon. Felvesznek egy percet, és azt küldik be a zsûrinek, akik 2-3 héten belül elbírálják, és visszahívják a "kiválasztottakat". Hát elég ciki, de a Lady N-be is belesültem (kb. 6 sor), de remélem megértetek, a szívem a torkomban dobogott. Egy kicsit elõadtam a Mammamaból, beszéltem velük egy kicsit, hogy remélem tudják, hogy én ezt nem komolyan gondolom. Erre adtak egy matricát, amit fel kellett ragasztanom, így egy stáb csinált velem egy interjút, ami valószínûleg benne lesz a TV-ben. Majd beálltam abba a sorba, ahol az élõ adás ment. Lehet nem kellett volna kérni, hogy jöjjön a riporter, így inkább ciki lett, mint vicces szerintem, bár már nem nagyon emlékszem, tényleg izgultam. Ezután mehettünk (volna) Isten hírével. DE! Megláttam Mz/x tesóját :) (Molnár Ferenc Caramell), és odamentem hozzá.
-Ne haragudj, lehetne egy hülye kérésem?
-Micsoda?
-Nem írnál egy igazolást, hogy itt jártam ma?
-Dehogynem, simán.
Odaadtam az ellenõrzõm, így ma már ez áll benne: Igazolom, hogy Laborc Dániel, a megasztár válogatáson vett részt 2010. Március 12-én. Caramell. Kint még kértem egy megasztáros pecsétet, amit a hozzátartozóknak adtak, és azt is belenyomtam. Elmentünk a vonathoz, és végigálltuk a 3 órás utat, mert persze ülõhely nem volt :(.
Hát, hogy megérte-e majd kiderül, de élménynek jó volt, és remélem szereztem néhányótoknak pár szép pillanatot.
dani

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
A kép nem lett a legjobb, de a produkciót figyeltem. "-Hogy hívnak? -Korda György vagyok!" Minden elismerésem Dányi!

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
Feltöltött kép

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts
Hajrá Dani!!! (táncoló banán)

Levi, most hoztam el Kálmántól a holdat, gyönyörû lett! :) Nagyon szépen köszönöm szépen! (mosoly-pussz-ölelés szmájli)

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
Élõ megaszaros castingot itt nézhetitek!: TV2.hu:

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
Na emberek végre elérhetõ a www.csepelbolt.hu , aki nem látta volna az új csepeleket az sasolja. Egyébként a régi magazin, szerintem is jobb volt formára... a fórum meg egykutya.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Titty: Ma kipróbáltam a Sport Contactokat... Már tudom mit érezhet a beszappanozott pucércsiga a jégen. :)

Bekopás után tökéletes lesz.

Unom már ezt a kánikulát. Sosem lesz már tél??

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
A tv2 honlapján élõben lehet nézni a válogatást. Söpörd le Gyuri bát a porondról!!!!!!!!!

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

dr.juci

dr.juci

vendég

• fórumtag
  • 137 posts
Dani! Sírok érted!!!!!!!!!!!!!
HAJRÁÁÁÁÁÁÁ! Izgatottan várjuk a fejleményeket... (olyan szurkolós szmájli, amilyet csak a régi karakterkészletbõl lehetett beilleszteni)

Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentõ példának.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Most megyek a Megasztárba. Tessék szurkolni!

ixos

ixos

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Titty: Ma kipróbáltam a Sport Contactokat... Már tudom mit érezhet a beszappanozott pucércsiga a jégen. :)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Tudod Kutya lassan jönnek a választások...majd itt is lehet ordítani ,hogy monnyon le! aki csinálta :D,meg hát ami jó és megszokod el kell rontani,nehogy ráunj ;).

Más:végignéztem(munkábajárás során)a Bethlen-Hatvan utca sarkának a felbontását és "renoválását".
Felbontották/valamiért mindig felbontják nállunk az utakat,bár ennyi pénzbõl már alagutat lehetett volna ásni a város alatt és abban elférne minden../,persze munkást nem sokat látsz,gödör mésfél hétig(pedig vagy 3 négyzetméter mindössze)majd hirtelen egyik nap teleöntik betonnal.No-ná,hogy csordulásig,és még azon is túl...Egy-két nap így megy rajta a forgalom,persze sóder mindenhol...Újjab nap,tetejét felverik légkalapáccsal,hogy a bitumen rákerüljön.Gondoltam na végre..hát kész is lett,mi más,ha nem egy jó nagy dudor ismét,csak a beton helyett bitumen.Gratula a kivitelezõ cégnek!Aki ezeket a munkákat meg átveszi simán bírság,de minimum 6 számjegyû és nem cégre kiszabva,hanem egyénre.

Izom:ez az amit már itt hirdettél és eladtál egypár embernek? :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
eladó S-es méretû adidas lábmelegítõ
3/4-est csinál ha felveszed a rövid mezhez

ára 5rongy

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 posts
Én ezt már nem értem, a Bikemag-nek sikerült kettõ hét alatt lassan átláthatatlan oldalt szerkesztenie, és még folytatja.

..... (

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

...pedig el fog tûnni, valamikor délután. Észreveszitek, mert a forum.bikemag.hu úgy ahogy van eltûnik...
(...hogy legyen belõle bikemag.hu/forum...)

Feltöltött kép Mindig nedves lesz a bugyim, a nézésétõl!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
megnéztem, válaszoltam is.....
Ha eltûnne, elmentettem a választ:D
Tetszett a worxtation

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

...pedig el fog tûnni, valamikor délután. Észreveszitek, mert a forum.bikemag.hu úgy ahogy van eltûnik...

De ha még elõtte megnézné... :P

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

//OFF

Csipisz, küldtem egy privát üzenetet, de ha esetleg eltûnne a fórum karbantartása miatt (a fenti felirat ilyet hirdet), kérlek szólj, és küldöm megint.
Köszi!

//ON

"In idem flumen bis non descendimus"

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
//OFF

Csipisz, küldtem egy privát üzenetet, de ha esetleg eltûnne a fórum karbantartása miatt (a fenti felirat ilyet hirdet), kérlek szólj, és küldöm megint.
Köszi!

//ON

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"