Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:27
Posted 2010. March 14. - 18:45

Posted 2010. March 14. - 13:09

Posted 2010. March 14. - 10:21

Posted 2010. March 14. - 09:19

Remélem nem esik el a nagy rohanásban....Jó tekerést!
Most vágon a megasztár videjót....Aztán iszok a zapóssal.
Most vágon a megasztár videjót....Aztán iszok a zapóssal.
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2010. March 14. - 09:16

Húha, már Andalúziát is elérték a baszkok?!!!
Woody, ha még aktuális a barátod számára a bicó, van egy Gary Fisher ingila: cr-mo csöves, levegõs Marzo villával, 8-as váltórendszerrel és v-fékekkel! 30 ropi. Ha kell neki hívjatok 20/227-5091.

Woody, ha még aktuális a barátod számára a bicó, van egy Gary Fisher ingila: cr-mo csöves, levegõs Marzo villával, 8-as váltórendszerrel és v-fékekkel! 30 ropi. Ha kell neki hívjatok 20/227-5091.
Posted 2010. March 14. - 09:11

Most indulunk tekerni a Bükkbe. Emlékszel, ahova most nem tudsz jönni. Remélem nincs gép elõtt, hanem már úton van hozzám:-)
Posted 2010. March 14. - 08:38

Sanyi, ott a sivatagba, sok ott a néger?
Ma is lesz pólózás, ezúttal is a békáson, 2-3 környékén.Csapódhat aki akar!
Dani: ha gépnél vagy, msn en zaklatnálak pár kérdéssel sztárságod okán.....
Ma is lesz pólózás, ezúttal is a békáson, 2-3 környékén.Csapódhat aki akar!
Dani: ha gépnél vagy, msn en zaklatnálak pár kérdéssel sztárságod okán.....
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2010. March 14. - 05:56

Andalúziában vagyok.
Baszk földön, északon még most is van egy kis hó, itt meg napközben 15 fok körül mozog, ráadásul egyre kevesebbet esik. Éljen a Földközi-tenger és az afrikai áramlatok!

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Posted 2010. March 13. - 23:49

Hohó! Mik történnek itt , kérem szépen!
Elõször is, még ha elmaradva, (de Csipisz írta korrektul!!!) legmélyebb tiszteletem a hölgyeknek, és köszönöm a megemlékezéseket!Elõbb a nõk aztán mi!
Tamás, Krisz, nektek pedig boldogat a névnapotokhoz!
MÁS! A kiállítással eléggé meg voltam elégedve így 6 év távlatából, amíg meg nem történt a a bombariadó!!! Hogy vágnák le a kezét, és vágnék ki a nyelvét az illetõnek! ( irgum-burgum smile!!!) VAn ilyen?????
Olyanok is voltak, akikkel azelõtt nem lehetett találkozni:Pl.: Patai-Szabó korporációból a Pataival beszélgettem.HA ez mond egyeseknek valamit! Sajna csak a 70% maradt meg bennem a kiállítókból , de legalább meg tudtunk ebédelni!!!! :-) Egyszóval ha a Brno-it árban nem tudja megközelíteni, de legalább törekedtek a sokszínûségre!!!!!
Dani TE már így is sztár vagy!!!!!!!!Megnézük majd közösen mit alkottál Pöszörõ!
Türelem rózsát terem, vagy meleget?!!! Mármint meleg idõt! SÁNDORUNK hozza majd baszk földrõl, csak a terroridtákat hagyd hátra Sanya!!! És NARANCSOT se hozz, nehogy valaki félreértse, így a választások elõtt!!!!!!
Danin felbudulva, és a választások közeledtével "átírtam " egy régi gyerek mondókát. NEM ám lefújozni!!
Volt nekem egy Magyarországom, tudod-e?
Európába rekesztették , tudod-e?
Szétszedték a politikusok , tudod-e?
Csak a nevét hagyták , Hallod-e?
Elõször is, még ha elmaradva, (de Csipisz írta korrektul!!!) legmélyebb tiszteletem a hölgyeknek, és köszönöm a megemlékezéseket!Elõbb a nõk aztán mi!
Tamás, Krisz, nektek pedig boldogat a névnapotokhoz!
MÁS! A kiállítással eléggé meg voltam elégedve így 6 év távlatából, amíg meg nem történt a a bombariadó!!! Hogy vágnák le a kezét, és vágnék ki a nyelvét az illetõnek! ( irgum-burgum smile!!!) VAn ilyen?????
Olyanok is voltak, akikkel azelõtt nem lehetett találkozni:Pl.: Patai-Szabó korporációból a Pataival beszélgettem.HA ez mond egyeseknek valamit! Sajna csak a 70% maradt meg bennem a kiállítókból , de legalább meg tudtunk ebédelni!!!! :-) Egyszóval ha a Brno-it árban nem tudja megközelíteni, de legalább törekedtek a sokszínûségre!!!!!
Dani TE már így is sztár vagy!!!!!!!!Megnézük majd közösen mit alkottál Pöszörõ!
Türelem rózsát terem, vagy meleget?!!! Mármint meleg idõt! SÁNDORUNK hozza majd baszk földrõl, csak a terroridtákat hagyd hátra Sanya!!! És NARANCSOT se hozz, nehogy valaki félreértse, így a választások elõtt!!!!!!
Danin felbudulva, és a választások közeledtével "átírtam " egy régi gyerek mondókát. NEM ám lefújozni!!
Volt nekem egy Magyarországom, tudod-e?
Európába rekesztették , tudod-e?
Szétszedték a politikusok , tudod-e?
Csak a nevét hagyták , Hallod-e?
Posted 2010. March 13. - 19:54

Boldog névnapot Krisz!
TáncolóBanánszoknyásHubisLányokSmájliIntimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Posted 2010. March 13. - 17:26

Krisz! Boldog névnapot! ( Egy csokornyakkendõs és egy masnis smile koccint.Hideg pezsgõ van a pohárban.)
Dina
Posted 2010. March 13. - 12:42

Posted 2010. March 13. - 10:54

tényleg volt:-D Ha nem saját szememmel látom el se hiszem:-DDD
Posted 2010. March 13. - 10:29

Posted 2010. March 13. - 10:28

Készült a monitorról (amiben Dani ment éppen) videó felvétel, de annak még biztos kell egy kis idõ mire Levi felteszi valahogy a netre.
Posted 2010. March 13. - 09:52

Halihó
Hol lehet most Dánielt megtekinteni?
Nem remixelt még senki neki egy kis klippet?
Hol lehet most Dánielt megtekinteni?
Nem remixelt még senki neki egy kis klippet?

Posted 2010. March 12. - 22:40

Posted 2010. March 12. - 22:23

Apám, ahogy elõadtad, nagyon profi vagy:D
Felvettük a monitorról kamerával az interwjút, szóval lesz nemulass.................
Holnap póló 1400 kor a békásnál!
Felvettük a monitorról kamerával az interwjút, szóval lesz nemulass.................
Holnap póló 1400 kor a békásnál!
Posted 2010. March 12. - 22:21

Már alig várom, hogy a Mátongabi koncertek mellett Labidani koncertre is mehessünk.
Télleg..., holnap valaki Péterfy Borira, Lovardába?
Télleg..., holnap valaki Péterfy Borira, Lovardába?
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!
Posted 2010. March 12. - 22:20

Fantasztikus volt, sikítva röhögtem a könyvtárban. A mellettem ülõ svéd srác már tuti a rajongód!
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/