Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Izom:hozhatod a vellát, mihamarabb, mert a csontjaimban érzem a szervíz forgalmának drasztikus növekedését............

Zolibá: Akkor szerintem az lenne a legfáintosabb, ha szombat reggel felmennénk a bükkre, aztán onnan hejcére, másnap pedig a z50 re.Tudod ezt így megütni?Kéne valaki helyetted szombatra a bóótba, Lali elviszi a balhét?
Megtettük, nagyot pólóztunk ma, annyira jók vagyunk, hogy szörnyû!:DAki kimaradt, eléggé sokat kell hogy behozzon,
Talán csak Kosztin ellen esélyes...(Angevil smile)

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Skacok milyen volt fenn a tekerés?????
Sajnos szombaton este kelett volna felutaznom Hejcére, akkor még tuti volt a hó, azt mondta Cickond+Cickondné! Mivel vasárnap 12.oo-ra értem oda verõfényes napsütésben, így már latyakos olvadó hóban tudtam csak pakolászni fát vágni. Alig várom, hogy a jó idõvel többet lehessen tevékenykedni a ház körül, na meg pihenés képpen bicózni/túrázni egy kicsit.
Amúgy Csipisz a Bükki és Zempléni TT hobozással megoldható!!!!

Röfi köszi a bükki forrás infót, még én is lusta voltam eddig megtekinteni!

Márc . 15 lévén mindenkinek "Lóra!" még ha fúj is a szél, így tisztelegjünk a saját "paripáinkon" az õseinknek, kik szabadságot akartak kivívni!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

pölö asszem nálunk van, 5k körül.

lehet benézek majd valamelyik nap, mert a rebámat is össze kéne nyomni 85 mm-re.
vihetem?

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

turis nem játszik, de köszi

5-10 literes kerós hátizsákot hol kapok debrecenben?
nem muszáJ hogy itatós legyen, csak férjen bele kaja szerszám, meg szesz ám!

pölö asszem nálunk van, 5k körül.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Krisz, sokan voltak pénteken koncerten?

350-en.

gellert12

gellert12

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás

rövid mezt tud valaki jó áron?

netes rendelés van most folyamatban?

kicsit mintha fújna most a szél:)

Decathlon - itt

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
turis nem játszik, de köszi

5-10 literes kerós hátizsákot hol kapok debrecenben?
nem muszáJ hogy itatós legyen, csak férjen bele kaja szerszám, meg szesz ám!

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás

Múltkor voltam a Zsibinél a turiban (azt hiszem Galamb utca), volt egy csomó sport cucc, mindenféle mezek, még egy rakat búvárruha is. Meg az erzsébet utcaiban is szokott lenni biciklis mez.
Ride 'n' roll

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Hát örülök is,meg nem is,hogy meglett a Cube váz.Így most kellett egy másikat keresnem.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
arra keltem egy fél órája, hogy a nap kisüti a szemem. felkeltem, elkezdett fújni a szél, majd benyomta az ablakot.
az elõbb meg havasesõ

ezt nem az április csinálja?:)

Krisz, sokan voltak pénteken koncerten?

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Most már megnyugodtam, ma is esett a hó.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

netes rendelés van most folyamatban?

kicsit mintha fújna most a szél:)

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

ha az új regre kattintok, csak a regisztráció módja ugrik fel...

ott a lap alján "Elfogadom"

MikRoby

MikRoby

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás

belépve nézek egy bringát a piacon, kapcsolatra katt, erre kiírja, h regisztráljak az új piacon - ezt hogyan kell? ha az új regre kattintok, csak a regisztráció módja ugrik fel...
meg azt sem látom, hogy ha a piacon is (külön???) regelve lennék, hol kellene belépni, mikor itt meg már benn vagyok... :confused:
érti valaki ezt az új rendszert?

Elvileg ugyanaz a felhasználói név és jelszó kell a piactérre mint amit a fórumon használsz... vagyis én így értelmeztem:D

PyxiS
"Mindig élj a mának, mert a tegnap elmúlt és a holnap talán sose jön el!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
a réginél is külön kellett a fórumra meg a piacra, más a motorja ahogy sejtem

korábban nem regisztráltál a piacra?

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás
belépve nézek egy bringát a piacon, kapcsolatra katt, erre kiírja, h regisztráljak az új piacon - ezt hogyan kell? ha az új regre kattintok, csak a regisztráció módja ugrik fel...
meg azt sem látom, hogy ha a piacon is (külön???) regelve lennék, hol kellene belépni, mikor itt meg már benn vagyok... :confused:
érti valaki ezt az új rendszert?

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
serpens jut
"Budapesten eladó egy xc-mtb kerékpár kihasználatlansági okokból.

A készlet tartalmaz 2 db kereket(rajta a biciklin) továbbá van ülés is, amire rá lehet ülni, van váz(kovalens kötéssel összetartja az alkatrészeket). A csomag tartalmaz fékeket is, használatuk nem kötelezõ, de erõsen ajánlott.
Alku nincs 11 kg a bicikli tömege nõ nélkül.(nõvel együtt ez a mennyiség megnövekedhet!!!)"

gellert12

gellert12

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás

A hétvégén megvolt a Merkpatos szezonnyitó. Pénteken még hóban, aztán egyre kevesebben letekertünk közel 150km-t.Aki tervezi mostanában felmenni ajánlom a Vörös kõi forrást, mert kb 1,5m magasan tör fel.Erre: http://bikemag.hu/fo...html#post773468 emlékeztek még? Somának és az én szemfülességemnek köszönhetõen meglett a Cube váz és a rendõrök azt mondják, hogy ha minden jól megy felgönygyölítik az ügyet. Részletek a Loppott Bringák topikban lesz.

Bravó
Csak így tovább

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
A hétvégén megvolt a Merkpatos szezonnyitó. Pénteken még hóban, aztán egyre kevesebben letekertünk közel 150km-t.Aki tervezi mostanában felmenni ajánlom a Vörös kõi forrást, mert kb 1,5m magasan tör fel.Erre: http://bikemag.hu/fo...html#post773468 emlékeztek még? Somának és az én szemfülességemnek köszönhetõen meglett a Cube váz és a rendõrök azt mondják, hogy ha minden jól megy felgönygyölítik az ügyet. Részletek a Loppott Bringák topikban lesz.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
Dani, nem láttalak a mai naplóban

viszont Kondort láttam :D