Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Persze a nagyállóra még mindig csak benéznek.Kocsiból, az ablakon át.

Halihó

Nap mint nap látom sajnos.. :(
Este 8! után már kész fertõ tele setít bõrû kissebbséggel,meg hajléktalanokkal...
(Közben meg leragad a tejberizs... :D)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Viccesek most a rendõrök, mert kerékpárosterrorizáló hónapot tartanak.Sunny kapott egy 15 ezres csekket, mert nem szállt le a zebrán.De persze a csekket se tudják kitölteni, nincs rajta hogy ki írta, és az se hogy miért.Bravó.Ha engem próbálnak lehellózni, szépen visszaköszönök.....Kicsit nagy arccal van ez az új eresztés.Persze a nagyállóra még mindig csak benéznek.Kocsiból, az ablakon át.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
ezt eddig is tudtuk, nem?

de vicces, mert pl egy egész maratont megbüntethetnek, amikor valahol kimegy a csapat az országútra

most olvasom soma bejegyzését. nekem úgy rémlik, hogy mindenképp kötelezõ táblán kívül, de ezek szerint tévedtem

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Dehogy volt igaza!
Jó a szabály,és élõ amit kikerestél.Ebben pedig benne foglaltatik,hogy ÉJSZAKA ÉS KORLÁTOZOTT LÁTÁSI KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT....Melyik nem volt meg a rend büszke õrének? ;)

Pókmalac
Fixi

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Csak hogy tudjátok 3-20000 forint bünti aki lakott területen kívül NAPPAL IS láthatósági mellény nélkül megy.Legalább is ezt mondta a rendõr,aki ma megállított minket a vámospárcsi úton a táblán kívül. Zozó! Na ott voltak még visszafele?

1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet
a közúti közlekedés szabályairól

54. § (6) A kerékpárt éjszaka és korlátozott látási viszonyok között a külön jogszabályban meghatározott lámpákkal kell kivilágítani és a kerékpárt hajtó személynek - lakott területen kívül - fényvisszaverõ mellényt (ruházatot) kell viselnie.

Ennyit találtam,lehet igaza volt... vagy csak ez nekem nem volt tiszta???

Dina

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
városi bringámra 2*5ös váltókart kormányra menniyért lehet szerezni szerintetek?
vagy van valakinek ilyen?

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás

Köszike mindenkinek aki kijött és szurkolt! :)
A jó idõ adott volt.
Dani kemény vagy, gratu! (pacsi!) ;)

Na hello mindenkinek

Igen a Dani az kemény.

Nos köszönet Lecsa, hogy belevittél, és sajnálom, hogy nem voltam felkészültebb, de élménynek nagyon jó volt.
Az a teljesítmény amit ti engedtek el magatokból, irigylésre méltó.

Nos Dani,Levi, amit mondtam már nektek, azt még mindig fenntartom, ha akartok róla komolyan beszélni, akkor fussunk össze, igyunk meg valamit,és nézzük meg mit lehetne ebbõl kihozni.

Az én véleményem az, hogy mindketten megérdemelnétek többet, de ha csak egyikõtöket is érdekli komolyan, akkor az illetõ mögé ezerrel beállok.

Üdv és még egyszer köszönet, hogy elfáradhattam:D

Tonee

Tonee

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás

A jó idõ adott volt.

Ma mi is kimentünk és tekertünk egy kellemes ötvenest.
Érintõlegesen találkoztunk a csapattal, Danival össze is pacsiztam.
Daninak gratula, a szél meg vesszen!
¤ Trek ¤ Kross ¤ шkoьнцк ¤

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
A jó idõ adott volt.

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Jó volt.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Halihó

Amit én fotóztam a fotóalbumba,az nekem megvan mind a gépen is.....ha kell abból egyáltalán valami.

Kössz Lecsa,valamikor elpattanok érte.

a józsi és maciban... izé pull and bear-ben láttam wolksvagen-es táskát valami 6000 pénz körülit

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Amit én fotóztam a fotóalbumba,az nekem megvan mind a gépen is.....ha kell abból egyáltalán valami.

Kössz Lecsa,valamikor elpattanok érte.

Pókmalac
Fixi

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás

Nincs valaki aki vállalná, esetleg van valami trükkje, hogy a fotoalbum képeit áttegye egy ugyanilyen nyílvános Picasa, vagy más (reméljük) maradandóbb albumba? (A miénk Április 1-el megszünik, és ez nem tréfa sajnos :S)

A teljes album szûnik meg, vagy csak lejár az archiválási idõ, (ami 90 napra 7200,-) ?

A feltöltésre bejelentkezve FTP-n gondolom le lehet szedni az eredeti fotókat albumostól.
Egyébként eléggé macerás volna a max 1024*1024-es képeket egyenként letölteni nézõként, s albumnevekkel külön letárolni.
A feltöltés már nem olyan problémás, akinek van egy ilyen picasa albuma.
Készíteni nem is volna nagy kunszt egy Gmail fiókot hozzá, s aktíválni rá egy publikusabb Picasa albumot, aztán oda tölthet fel, pár kijelölt, megbízható emberke (adminisztrátorként).
Red Bull4ever

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Mi 8-kor indulunk, évadnyitó kihagyva.

Nekem ehhez már 7-kor indulnom kéne Nyíradonyból, majd ha kicsit jobb idõ lesz.

10 elõtt hajszállal, a Tájház utáni keresztezõdésnél, ha valaki csatlakozna román körre. (nem állok meg, csak egyszerûen elkanyarodok balra)

Tonee

Tonee

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás

Ó Sólyomkõ!!!!!!!!! Fínom lenne feltekerni!!!

Trekerjünk! :D

Tonee

Tonee

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás
A latyak lefolyik, a zsír lekopik... :D

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Nincs valaki aki vállalná, esetleg van valami trükkje, hogy a fotoalbum képeit áttegye egy ugyanilyen nyílvános Picasa, vagy más (reméljük) maradandóbb albumba? (A miénk Április 1-el megszünik, és ez nem tréfa sajnos :S)

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Lõtér + Bököny monti vasárnap!

Oks, idoben ez mennyi? Apamnak igertem egy kis segitseget es szeretnem ha az is beleferne.
Sp

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás

Levi: a piros camping biciklis fiú mellett álltam 12 centire a füredi sarkon....Persze,hogy õt vetted észre... :)

Az a gyerek épp az öcsém volt, mentünk fodrászhoz! :) Bocsi, hogy nem vettelek észre! Nah, majd holnap, mivel biztos jönni fogsz, ugye?!
Aki nem akar egyedül kitekerni a Tájházho' az jöjjön a fõtérre 9o0 (így Csipiszesen) és onnan megy ki a banda.

Bodogat a Sanciknak! Íme a bubos sanyi ajándéka!
Ez a fotoalbumos dolog elég gáz, mivel a közös "Tárhely állapota: 116 album 5399 kép"....

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Sziasztok!
Szombaton nem lesz egy ilyen loterkor(esetleg vasarnap)? Szivesen csatlakoznek!

Lõtér + Bököny monti vasárnap!
Twelve times ironman