Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Ha jól sejtem, ma lecibálom a debrecenibringások fotóalbumot.
Remélem nem kiabáltam el....

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Röfi az a régi jó a gyorshajtáshoz is igaz???????????? :-)

Nem fizettem mint a katonatiszt, a jogsi maradt! ;)

IZOM:Nem ez az a hajléktalan?

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
törölhetõ

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Deuter táska : X-Factor, Jocinál.

köszi, csekkolom!

középbarna markolat kellene városi kormányra csaj keróra, olyat nem tudsz véletlen?:)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

izom: 23 kiló 5 hónapos, ha vársz még 4 hónapot akkor 40 körül lesz, nagy fekete izmos:-D

az a baj, hogy minél hamarabb meg akarom kapatni azt a hajléktalant, aki heti 2x benn alszik a lépcsõházban, mert nagyon szemtelen, ki sem akar menni sokszor. éjjel úgy horkol, hogy 2 ha emelettel feljebb alszik, behallom a belsõ szobába. lett már megfenyegetve is, legtöbbször kimegy, de visszaszökik valahogy. többször le lett öntve hideg vízzel, de semmi

legutóbb mondtam neki, hogyha visszajön, kap egy kis gázt a képébe, de szerintem csak a kutya lenne a legjobb (csak nehogy fertõzést kapjon)

van itt fiatal gyerek, egyedül élõ néni, õk eléggé félne tõle éjszaka, mondták, hogy ki kéne rakni, úgyhogy ezért kéne. csak az a baj, hogy jön a jó idõ, és gondolom már nem lesz ott olyan sûrûn

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
A 15.00-ás kerózás sztornó ,mert most robbantottam szét egy váltókart, és jó idõbe telik míg összerakom!

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Na akkor Derecske lesz a nyerõ! Az útlevelet is anno ott készítettem el, és pikk-pakk megvolt.

Valaki esetleg egy délutáni tekerést, úgy 15.00 magasságába, csak lazán 2 Konással????

Skacok a szezonnyitóról is fel kellene rakni valahova a fényképeket, sajnos a bolt nyitás miatt lemaradtam a dobogós akcióképekrõl.

A tankin még sohasem voltam, de annyit tudok , hogy közel van az albérletemhez.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
izom: 23 kiló 5 hónapos, ha vársz még 4 hónapot akkor 40 körül lesz, nagy fekete izmos:-D

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Abba az okmányirodába mész, amelyikbe jólesik. A vidékieknél (Hajdúszoboszló, Vámospércs) sokkal hamarabb kapsz idõpontot és nem kell órákig sorban állnod. A személyimet és a jogsimat is Vámospércsen csináltattam. Idõpontot kértem, bementem és 5 perc alatt megvolt az egész.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Köszi Darts az infót, de nagy valószínüséggel nekem a Hajdúszoboszlai okmányirodában kell idõpontot kérnem.

Nem biztos, én is csináltathatom Debrecenben is.
Viszont a személyid is legyen rendben, 1 hónap múlva adategyeztetésre fog kelleni :-)

szmaica

szmaica

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
Deuter táska : X-Factor, Jocinál.

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Köszi Darts az infót, de nagy valószínüséggel nekem a Hajdúszoboszlai okmányirodában kell idõpontot kérnem.
Persze B,C kategóriám van így nagyobb szopacs!

Röfi az a régi jó a gyorshajtáshoz is igaz???????????? :-)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
De jó, hogy nekem még mindig a jó öreg régi személyi és jogsim van... :)

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Pontosabban addig a dátumig amíg lejárt a jogsid,mert utána ez van:Nem vezethet

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Zozoba!
Hétfõn reggel hívd fel a 06-52-517-650-es telefonszámot a Városházán,és kérj egy idõpontot,vagy foglald le most az interneten keresztül timeR majd a körzeti orvosodhoz szaladj el,vagy délelõtt,vagy délután szokott rendelni,mert most már Õ is megcsinálhatja a vizsgálatot.
Az orvos Nekem 6300 forintba került,igaz hivatásoshoz,az okmány irodában pedig 4000 forintot fizettem.
A plasztik kártyát késõbb kapod meg,de addig adnak egy hivatalos igazolást amivel vezethetsz!

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Gépelhetem újra amit az imént írtam!!!!!!!!!!!!!!!! Szar a fórum!!!!!!!!!!
Dina már a keresztezõdésben biztosítottak a rendõrök, így nem került szóváltás közöttünk.
MÁS !!!
Mindenki nézze meg a jogsinak a 11.-es rublikáját, mert szopni fog, úgy mint én! MA este igazoltatás stb,stb. Majd mondják a rendõrök, hogy 5000.- Ft bírság mert lejárt a jogsim kategóriája! Mondom: - az nem lehet, hisz 2014-ben jár le!.
Az igaz hogy akkor jár le a plasztiklap ,de ez az orvosi megújításhoz tartozik! Mire én: akkor ezt nekem át fogják ütni, vagy sütni a dátumot? Rendõr : NEM újat kell csináltatni, ÉS legalább 3 napodba van az egész!
ERRE megy ki a játék a hivatalokban!!!!!!!!!!!!
Régen ezt megoldottad egy orvosi vizsga és pecsét( és tudtad mikor jár le!!!!) most csinálj újat! plusz 10.000.- Ft-ért!
Az tuti, hogy visszab.szom az egészet, ha a két dátum nem egyezik meg!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
deuter táskát hol lehet kapni Debrecenben?
mountex, és még valami?

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
Dina:
Engedd meg nekem, tetszik ez az avatar képed... :)

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Csak hogy tudjátok 3-20000 forint bünti aki lakott területen kívül NAPPAL IS láthatósági mellény nélkül megy.Legalább is ezt mondta a rendõr,aki ma megállított minket a vámospárcsi úton a táblán kívül. Zozó! Na ott voltak még visszafele?

1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet
a közúti közlekedés szabályairól

54. § (6) A kerékpárt éjszaka és korlátozott látási viszonyok között a külön jogszabályban meghatározott lámpákkal kell kivilágítani és a kerékpárt hajtó személynek - lakott területen kívül - fényvisszaverõ mellényt (ruházatot) kell viselnie.

Ennyit találtam,lehet igaza volt... vagy csak ez nekem nem volt tiszta???

Biztos annyi mindenre kellett figyelnie, hogy napszúrást kapott a 16 foktól.
A hirtelen beköszönt tavaszt korlátozott látási viszonyoknak minõsítette.
Hát nem tudom de ma, amikor Varga doktorral nyomtuk a román kört, nekem is lekorlátozódott a látásom.:P

Legközelebb jegyezd meg a jelvényszámát, vagy a nevét!
A többit tudod.

Reggel a szokott idõben és helyen: lõtér+bökönyi kutyakergetés
Twelve times ironman

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
hajléktalanokról jut eszembe

nincs valakinek egy nagy hamis kutyája?