Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Be lehet majd vezetni új divatként a bünticsekkeket küllõkártya helyett.
Lobog a menetszélben, blokkoló keréknél pedig le lehet olvasni a vaskos összegeket.

Lehet játszani számháborút :-)

Engem a jobbratartásért állítottak le okítás gyanánt, kikerültem egy kátyút, pontosabban a sáv külsõ fele kompletten hiányzott. Persze jó elõre kézzel indexeltem, mert hallottam, hogy a messzeségben jármû közeledik.
Apropó kátyú. Ha Mackó csinált képeket a hétvégi román körrõl, akkor azon biztosan rajta vannak ahogyan romániában kátyúznak Értarcsa környékén. Az aszfaltozandó magasság kimarva és 10-20 méteres foltok összefüggõen,nem pedig mint nálunk, fagyis kanállal nyomnak bele egy gombócot a lyukba.

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 posts
Eddig én is megúsztam a b*szogatást.
Reggel illemtudóan, körültekintõen irányjeleztem, úgy fordultam le egy egész rendõr-õrs mellett a Vezér utcán.

Be lehet majd vezetni új divatként a bünticsekkeket küllõkártya helyett.
Lobog a menetszélben, blokkoló keréknél pedig le lehet olvasni a vaskos összegeket.
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
Igazad van Nitro, a lényeg kimaradt!

A cápa alakú gumidudáról szól a video.

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Nekem az offline nem akart mûködni, a 3. plug-in keresése után kukáztam.1.45 GiB- nál tartunk, 2380 teljes méretû kép lent van.Lassan 15 órája megy.....

Rendõrök miat Sunny is TISZTA IDEG.....ma is integettek neki, már meg sem állt, fél hogy a csekkek miatt éhen hal.....

Érdekes és ügyes az oldal felépítése. FTP nem is lát rajta semmit így azzal tényleg nem lehet leszedni.
A HTTRACK szedegeti, bár lehet jobban is be lehetne lõni, hogy ne legyen akkora felesleges forgalom, s szemét benne.

No szerencsére a rendõröket eddig sikerült elkerülnöm ...
Red Bull4ever

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
A nõk két dudával hatékonyabban pasiznak, mint eggyel.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
Hátha valaki hasznát veszi:
"A duda szingliségre utal és arra, hogy a hölgy kerékpáros férfival ismerkedne"

bõvebb információ a HVG videóban:
http://hvg.hu/itthon...ozas_kozlekedes

Hogy mik vannak! (SzégyenlõsSzmájli)

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

na hogy van most a fõtéren, és a sétálóutcán a bringázás? szabad? hogy szabad vagy nem szabad?

Táncolsz velem?

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
na hogy van most a fõtéren, és a sétálóutcán a bringázás? szabad? hogy szabad vagy nem szabad?

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

DEAC túraszakosztály:
Éjszakai túra a debreceni Nagyerdõn. Április 2-án pénteken este 22 órakor
indulunk az Egyetem tér 1. Both-dega melletti parkolóból.
Költség nincs, online regisztráció:https:/sport.egyetemter.hu
Útvonal: Józsa, Zeleméri templomrom, Bodaszõlõ, Pallag, Debrecen
kb.25-30km, fejlámpa, zseblámpa, tartalék elem szükséges!

Akinek meg ehhez nincs hangulata,hanem szép kis Bogarakat akar bámulni szintén ezen a napon,annak ajánlom ezt a kis programot. :)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Nekem az offline nem akart mûködni, a 3. plug-in keresése után kukáztam.1.45 GiB- nál tartunk, 2380 teljes méretû kép lent van.Lassan 15 órája megy.....

Rendõrök miat Sunny is TISZTA IDEG.....ma is integettek neki, már meg sem állt, fél hogy a csekkek miatt éhen hal.....

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Megveheted nekem, lassan itt a szülinapm.:)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Persze,hogy nem egyezik a dátum,de legalább csak 3 hónap különbség van...

Már csak pár nap a "fokozott" ellenörzés ránktekintve...

Krisznek egy ritkaság,bár aranyárban van..

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
autóval, bicóval vigyázzatok, sok a zsaru az utak mellett a városban!

én kep.tar.hu rol "offline browser"-rel szedtem le képelet. leszedi a kis indexképet is, meg az eredetit.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Eddig 1.2 giga az oldal, és lesz ez még több is.Megyek dógozóba, hátha délre lejön.

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Nem vagyok zseni, csak azt kérdezem, hogy akinek van oda feltöltési joga, az nem látja azon az ftp-n amivel feltölteni szokták az eredeti albumokat, az eredeti képekkel? Ha igen akkor onnan könnyûnek kellene legyen...
(ha a feltöltéshez kapok kódot, akkor rápróbálok szívesen.)

Felhasználónév: debrecenibringasok Jelszó: bicivis

Sok sikert! De akkor már mehetne is egy Picasa albumba, még ha csak a fontosabb maratonok, események csak akkor is jók vagyunk.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Bocs, csak most hallom, hogy ezentúl a kerékpáros/gyalogos vegyes felhasználású utakon 20 km/h -ra lettünk limitálva.Persze ha jól sejtem, ezeken amúgy sem kötelezõ mennünk. Ha meg igen, örülök hogy eddig nem kaptam csekket........:D

A 2008 as képek, pl zemplén 50-rõl, azok alapból ilyen kicsik? (640x480)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Ha ez ilyen eccerû volna.............:D Ftp-n be sem tudtam lépni, meg amúgy leszedni nem lehet, mert nem látom.
PRO: Jövöget lefelé, egész éjjel jött, a komplett debrecenibringások lap.Elõnézetek, sablonok, minden.Mivel a képek külön linkeken vannak, így nem lehet csak azokat leszedni......sajnos.
A kontra meg az, hogy a tárhelyen nem a mostani mapparendszerben van, hanem dátum alapján van kiadagolva.Vagyis ha egy albumban van 500 kép, ami egy napon készült, 150 helyen, az bizony egy halomban lesz.
De gondolom egy naphoz max 3-4 túra képei kütõdnek, nem úgy mint nálam, ahol a 4690 képembõl kb 3500 at 2 napon belül tettem fel.......

A 100 kattintás még csak csak beleférne, ha lennénk rá 46-an.:D
Kicsit kattant lenne a társaság.
Azért ami nagyon kell, pótolhatatlan, szedegessétek le, nemtom milyen pontos ez a program, mert ukrán asszem.....

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Na, csõd.Próbáltam 5 féle rippert, de vagy csak webes formátumot kaptam végeredményül, ami szerverre való, vagy firefoxosat.Egy másik meg pillanatok alatt telerakott egy 10 gigás partíciót..........
Szóval majd valamelyik webzseni leszedi, nekem nem megy.

Nem vagyok zseni, csak azt kérdezem, hogy akinek van oda feltöltési joga, az nem látja azon az ftp-n amivel feltölteni szokták az eredeti albumokat, az eredeti képekkel? Ha igen akkor onnan könnyûnek kellene legyen...
(ha a feltöltéshez kapok kódot, akkor rápróbálok szívesen.)

Ha másként nem megy akkor ki kell porciózni adagonként embereknek s "csak" 100-200 kattintás s darabonként a webes felületrõl leszedni amekkorában látható...
Red Bull4ever

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Na, csõd.Próbáltam 5 féle rippert, de vagy csak webes formátumot kaptam végeredményül, ami szerverre való, vagy firefoxosat.Egy másik meg pillanatok alatt telerakott egy 10 gigás partíciót..........
Szóval majd valamelyik webzseni leszedi, nekem nem megy.

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts

Deuter táska : X-Factor, Jocinál.

csak azt várd ki mire lehozza.....
rosszindulat nélkül.
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers: