Na bárhogy legyen, mindenkinek aki most ünnepli, boldog névnapot kívánok! És a kedves feleségét is!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Debreceniek ide! #2
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:27
Írta 2010. március 24. - 09:02
Csipisz Katája is Gábor? vagy hogy van névnapja?
Na bárhogy legyen, mindenkinek aki most ünnepli, boldog névnapot kívánok! És a kedves feleségét is!
Írta 2010. március 24. - 08:59
Boldog Születésnapot Csipisz és Katája!!!! Boldog Gábor napot mindenkinek,aki szereti 
Remélem senkit nem hagytam ki............
Remélem senkit nem hagytam ki............
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentõ példának.
Írta 2010. március 24. - 08:48
ha állatelütés, akkor én is
egyszer nem vettem észre a vékony pórázt (bringaúton keresztbe), aminek az egyik oldalán egy mama volt, a másikon a pincsije. póráz kézbõl kiránt, pincsihúzás 5 méter :-)))) tekerhettük le a kerékrõl, közben hallgathattam a szövegelést. NEM IDE KELL JÁRNI SZARATNI NYANYA!
tegnap este meg a vezér utcán jöttem haza fénysebességgel (30 kmph), egyszercsak a vállamon egy tompa puffanás, namondom jó nagy bogár. utána látom, hogy a denevérek tartottak repülõ bogárvadászatot. még jó, hogy nem fejre jött:)
más
valaki nem szokott reggelente tekerni? a héten ráérek
egyszer nem vettem észre a vékony pórázt (bringaúton keresztbe), aminek az egyik oldalán egy mama volt, a másikon a pincsije. póráz kézbõl kiránt, pincsihúzás 5 méter :-)))) tekerhettük le a kerékrõl, közben hallgathattam a szövegelést. NEM IDE KELL JÁRNI SZARATNI NYANYA!
tegnap este meg a vezér utcán jöttem haza fénysebességgel (30 kmph), egyszercsak a vállamon egy tompa puffanás, namondom jó nagy bogár. utána látom, hogy a denevérek tartottak repülõ bogárvadászatot. még jó, hogy nem fejre jött:)
más
valaki nem szokott reggelente tekerni? a héten ráérek
Írta 2010. március 24. - 08:09
Boldog Gábort, nap!
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2010. március 24. - 06:48
Írta 2010. március 23. - 22:10
Hozhatod a mezet holnap!
Végül én is a httrack-nál kötöttem ki, bár ez egy kicsit felbizgerált verzió volt, de persze a nekem való extrát nem tudta.Kb 22 óra volt a folyamat, a képeket a végén szedte.Ha újra kéne csinálni, van egy opció, amivel a html-eket utoljára szedi, szerintem azzal megjöttek volna a képek fele ennyi idõ alatt.
Thx a többieknek is!
Végül én is a httrack-nál kötöttem ki, bár ez egy kicsit felbizgerált verzió volt, de persze a nekem való extrát nem tudta.Kb 22 óra volt a folyamat, a képeket a végén szedte.Ha újra kéne csinálni, van egy opció, amivel a html-eket utoljára szedi, szerintem azzal megjöttek volna a képek fele ennyi idõ alatt.
Thx a többieknek is!
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2010. március 23. - 21:49
Jókívánságokat köszi!
....
A weboldalt kidobom, a képeket meg elmentem, ki tuggya mi lesz még....
Boldogat!
Albumokról...
Én más megoldással trükköztem, bár nem olyan automatikus, mint a te megoldásod.
v 1.0 ---- offline browser, és httrack többnyire csak szemetet szedett 1 órán át. Ott le is stoppoltam. A filterezéssel lehetett a gondom.
v1.01 --- 1 óra alatt kattintással is is le lehetett szedni ~240 képet.
v1.11 --- 25-ösével (ekkora a galéria felosztása) pár soros szerkesztéssel félautomatán is megoldható a csak tiszta képanyag mentése, és a szemét marad fent a helyén
Még szerencse hogy ezen agyaltam hajnalban :-)) Gratula a tulajdonosváltásnak és az ijesztgetésnek!
Írta 2010. március 23. - 21:38
Írta 2010. március 23. - 21:28
Boldog születésnapot, Csipisz! Holnap meg az asszonykádnak...
(egymást pusziló, majd tortát faló szülinapos szmájlik)
Írta 2010. március 23. - 21:08
íjj 
nekem egyszer egy bokacirkáló szaladt a két kerekem közé a Csapó utcai szalagházak elõtt. kiskuty épphogy megmaradt, satufék, és a két kerék közt maradt...
ui: nincs valakinek napszemüvegtokja elfekvõben? tegnap útközben elhagytam az enyémet, és reggel már nem volt ott...
nekem egyszer egy bokacirkáló szaladt a két kerekem közé a Csapó utcai szalagházak elõtt. kiskuty épphogy megmaradt, satufék, és a két kerék közt maradt...
ui: nincs valakinek napszemüvegtokja elfekvõben? tegnap útközben elhagytam az enyémet, és reggel már nem volt ott...
Írta 2010. március 23. - 21:05
Én egy éve szerencsésebben jártam a macskával, nem úgy mint ez a csóka ezzel a szerencsétlen mókussal.
Írta 2010. március 23. - 21:03
Írta 2010. március 23. - 20:56
Jókívánságokat köszi!
Csonti, mez stipstop!Kapsz érte majd valamit.
Csonti, mez stipstop!Kapsz érte majd valamit.
Írta 2010. március 23. - 20:02
Halihó
Konga+ live vocal:Adri .... Tibor te már álnéven énekelgetsz is?
igen de szerintem olyan kicsit buzis a mûvésznevem nem?
Korcs ezt így én is....
Írta 2010. március 23. - 19:29
Egy újdonság: Dehir.hu - C
Fotóalbum...hogy sehol ilyenkor egy szabad bérgyilkos!
Csipisznek boldogat kívánok!
Fotóalbum...hogy sehol ilyenkor egy szabad bérgyilkos!
Csipisznek boldogat kívánok!
Írta 2010. március 23. - 19:15

más: akinek kell ez mez, odaajándékozom neki. Turis, ki van mosva. Rám kicsit szûk, angol 6-os méretû
http://img251.images.../2303101812.jpg
http://img440.images.../2303101811.jpg
Írta 2010. március 23. - 18:33
Korcs, szép ez a bicó, de mit csinál a karbon bringán egy Hammerschmidt(ha az az)? Nem vagyok egy guru, csak felcsipegetem a tudás-morzsákat, amiket Zsoci leszór. De ez egy nagyon nehéz valami..., meg hát ugye a váltás... Nem értem...
(az agyamra ment a bringa-elvonás, ne haragudj rám, nem akadékoskodok)
(az agyamra ment a bringa-elvonás, ne haragudj rám, nem akadékoskodok)
:muah1:
Írta 2010. március 23. - 17:01
Én pedig az elsõ,hátsó lámpát,csengõt,fényvisszaverõ prizmát nem látom! bünti: 20.000 és még el sem indultál! hihi
Dina
Írta 2010. március 23. - 16:55
Hát persze Korcs.(egyik szmájli a másik fejét simogatja, közben bólogat)
Illetve a láncot sem látom túl jól. Milyen is?? (rózsaszín fejû nyelvét nyújtogató szmájli)
Illetve a láncot sem látom túl jól. Milyen is?? (rózsaszín fejû nyelvét nyújtogató szmájli)

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére