Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Na hali mindenkinek

Boldogat a Gáboroknak
Boldogat még egyszer Csipisznek
Boldogat Csipiszné Katának is

:D

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 hozzászólás

Ez a rendszer bõven lefedi a mai 27 fokozatú rendszereket, már maga a Rohloff is elviekben lefedi a maga 14 sebességével, de ha ezt megduplázod a hammerral 28 fokozatot kapsz. A hajtómû se DH, hanem mivel hammerbõl is két fajta van (AM meg egy Freeride) ez az AM, a Rohloff meg kifejezetten könnyített CC-s darab a maga 1,7 kilójával. :-D
Egyébként ami a te világodból baromira mindig is bejött az ez a váz:
Posted Image

Ok,mondjuk hogy értem. Azonban eufemizmus lenne azt állítani, hogy az én világom a dh, vagy a freeride. Persze hízelgõ a feltételezés. Csak szeretek kényelmesen zötykölõdni lefelé és a több út több magabiztosságot kölcsönöz. De leginkább azt szeretem, ha megy elõttem valaki és látom, hogy meg lehet vm-t csinálni, akkor én is bevállalom. És az olyan jó, amikor megy és megoldod a problémát!!!
Csak lehetne már menni! (mezõ közepére kiálló égre nézve fájdalmasan kiáltó szmájli)
:muah1:

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Asszony köszöni a köszöntéseket!

Az én álomgépem össztelós lenne, 13-17 centiig állítható úttal, kb 13 kilóban állna meg, kapcsolható összkerékhajtása lenne a poros csapatásokra, és rejtett kardánhajtást alkalmaznék agyváltóval, hogy a sarat is bírja. Persze akkor lenne az igazi, ha kapnék egy jó kis mûhelyt, ahol legyárthatnám az egyedi részeket, ami kb az alkatrészek nagy része lenne. Ettõl ki is elégülnék lelkileg....:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

kommandósok, tényleg?:)

Szabi: a súlyemelésnél a súly magára a rúdra és a tárcsákra vonatkozik, tehát a súlyemelés rendben van

De akkor a súlyzót is tömegzónak kéne hívni, a súlyokat meg tömegnek. Király lenne a konditerembe odaszólna Kkrisz Epycnek, hogy dobjál már fel a a fekvenyomó rúdra még egy 10kg-os tömeget. Egyébként szoktál tömegezni?

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Egyébként össztelósat akartam csinálni elõször, de ez még szarabb lett volna, mivel ott elengedhetetlen lenne egy láncfeszítõ, ami szíjnál nincs, viszont ott a bonthatóság miatt, nem kéne a papuccsal szarozni.

Kona A váz kell hozzá.... :)
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
kommandósok, tényleg?:)

Szabi: a súlyemelésnél a súly magára a rúdra és a tárcsákra vonatkozik, tehát a súlyemelés rendben van

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Reggel "razzia" volt a Bethlen utcai kerékpárúton.
"Gyors reagálású kommandósok" (kb. 6-an) vettek körül egy 14-16 éves körüli srácot (a furgon addig kint állt az úton) és épp az (al)vázszámot keresték a fejre állíttatott biciklin.
Április 1.-tõl már nem lesz ilyen? Vagy az csak vicc lesz??
Red Bull4ever

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Korcs: Na látod, ez már nekem túl bonyolult. Csak nem jött össze a fejemben a karbon váz a dh hajtómûvel... A váltást meg úgy értettem, hogy ha nagyon kemény karbon bringás az ember, akkor kéne neki egy nagy tányér is (nekem az nem nagyon kell például...)
Persze azt is értem, hogy ez egy álombringa és az álomban minden lehetséges.
Az én álombringám egy max 12 kilós elöl hátul 15-öt mozgó kecses jármû, ami isten-királyul mászik ráadásul, stabil de repülõszõnyeg-jellegû lefelé és harmónia uralkodik a színvilágában. (egy olyan szájli, ami most vette észre, hogy a keze a bilibe ért)

Ez a rendszer bõven lefedi a mai 27 fokozatú rendszereket, már maga a Rohloff is elviekben lefedi a maga 14 sebességével, de ha ezt megduplázod a hammerral 28 fokozatot kapsz. A hajtómû se DH, hanem mivel hammerbõl is két fajta van (AM meg egy Freeride) ez az AM, a Rohloff meg kifejezetten könnyített CC-s darab a maga 1,7 kilójával. :-D
Egyébként ami a te világodból baromira mindig is bejött az ez a váz:
Posted Image

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
nem ma tartom, de köszi

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
Mindenkinek boldogat!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
ez az én álombringám

közvetlen befecskendezéssel

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 hozzászólás
Korcs: Na látod, ez már nekem túl bonyolult. Csak nem jött össze a fejemben a karbon váz a dh hajtómûvel... A váltást meg úgy értettem, hogy ha nagyon kemény karbon bringás az ember, akkor kéne neki egy nagy tányér is (nekem az nem nagyon kell például...)
Persze azt is értem, hogy ez egy álombringa és az álomban minden lehetséges.
Az én álombringám egy max 12 kilós elöl hátul 15-öt mozgó kecses jármû, ami isten-királyul mászik ráadásul, stabil de repülõszõnyeg-jellegû lefelé és harmónia uralkodik a színvilágában. (egy olyan szájli, ami most vette észre, hogy a keze a bilibe ért)
:muah1:

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Én is verebet ütöttem el. Álldogált a földön, azt hittem elrepül...

nekem is volt ilyen, csak kocsival. süket volt, vagy másfele nézett, nem tudom, de matrica lett belõle:(

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Van itt olyan fórumozó akinek van CROSS típusú kerékpárja,és használja is?

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Hangsebesség-->Fénysebesség-->Kriszsebesség

Éjenek a Gáborok!

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Kkrisz: El akart õ repülni, de hát elõled? :-) Azért ilyen gyorsaságot ne feltételezz egy verébtõl.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Én is verebet ütöttem el. Álldogált a földön, azt hittem elrepül...

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Én pedig az elsõ,hátsó lámpát,csengõt,fényvisszaverõ prizmát nem látom! bünti: 20.000 és még el sem indultál! hihi

Vázba integrált, ebbõl a nézetbõl nem látszik :-P

Korcs, szép ez a bicó, de mit csinál a karbon bringán egy Hammerschmidt(ha az az)? Nem vagyok egy guru, csak felcsipegetem a tudás-morzsákat, amiket Zsoci leszór. De ez egy nagyon nehéz valami..., meg hát ugye a váltás... Nem értem...
(az agyamra ment a bringa-elvonás, ne haragudj rám, nem akadékoskodok)

Ööö ezért miért haragudnék?! Helyes bõgés oroszlán, ahogy Demetrius mondta a Szentivánéji álomban. Egyébként amúgy se lehetne, mert a hátsó 3szög nem lehet zárt, újra kéne tervezni az egész hátsó traktust, a szíjat ugyanis nem lehet bontani, ezt manapság cserélhetõ papuccsal oldják meg (itt is vérzik a koncepció) amihez csatlakoztatják a villák jobboldali végeit. Szar kép róla itt, de jól látszik! A súly, egyébként 1,7kg...szerintem ez annyira nem vészes, hogy a karbon ne bírná, inkább a csatlakozási pontokat lenne nehéz megoldani. Egyébként még, ami a bringabuzin is kommentekben ki lett vesézve, a legnagyobb hátrány a gyenge sártûrés a szíj miatt. Egyébként össztelósat akartam csinálni elõször, de ez még szarabb lett volna, mivel ott elengedhetetlen lenne egy láncfeszítõ, ami szíjnál nincs, viszont ott a bonthatóság miatt, nem kéne a papuccsal szarozni. De mivel koncepció bringa ezért leszarom ezeket:-D Szép szép, de halva született ötlet:-D Lánccal azért megvalósítható lenne szerintem, de annyi pénzem meg nincs, hogy kipróbáljam.

A váltást nem értem, mi a probléma? "Agyváltó" elöl, agyváltó hátul...

Ja igen és a cannondale ezen vázán nincs ISCG3 vagy ISCG5, ami kell a hammerhez...

Én egy éve szerencsésebben jártam a macskával, nem úgy mint ez a csóka ezzel a szerencsétlen mókussal. :(

Tavaly veréb repült az elsõ kerekemnek, aztán a feje továbbrepült,a teste nem... visszafelé meg is álltunk, megnézni szegénykét, de nem volt szívem a bringára "orrdíszt" csinálni a verébfejbõl....

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Boldog Születésnapot Csipisznek és Katának!

Boldog névnapot a Gáboroknak, Karináknak!

LufikonSzállóTortásSzmájlik

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Csipiszcsaládnak boldogság,Gáborok meg részegedjetek! ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi