Boldogat a Gáboroknak
Boldogat még egyszer Csipisznek
Boldogat Csipiszné Katának is

Ez a rendszer bõven lefedi a mai 27 fokozatú rendszereket, már maga a Rohloff is elviekben lefedi a maga 14 sebességével, de ha ezt megduplázod a hammerral 28 fokozatot kapsz. A hajtómû se DH, hanem mivel hammerbõl is két fajta van (AM meg egy Freeride) ez az AM, a Rohloff meg kifejezetten könnyített CC-s darab a maga 1,7 kilójával. :-D
Egyébként ami a te világodból baromira mindig is bejött az ez a váz:
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
kommandósok, tényleg?
Szabi: a súlyemelésnél a súly magára a rúdra és a tárcsákra vonatkozik, tehát a súlyemelés rendben van
Korcs: Na látod, ez már nekem túl bonyolult. Csak nem jött össze a fejemben a karbon váz a dh hajtómûvel... A váltást meg úgy értettem, hogy ha nagyon kemény karbon bringás az ember, akkor kéne neki egy nagy tányér is (nekem az nem nagyon kell például...)
Persze azt is értem, hogy ez egy álombringa és az álomban minden lehetséges.
Az én álombringám egy max 12 kilós elöl hátul 15-öt mozgó kecses jármû, ami isten-királyul mászik ráadásul, stabil de repülõszõnyeg-jellegû lefelé és harmónia uralkodik a színvilágában. (egy olyan szájli, ami most vette észre, hogy a keze a bilibe ért)
Én is verebet ütöttem el. Álldogált a földön, azt hittem elrepül...
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Én pedig az elsõ,hátsó lámpát,csengõt,fényvisszaverõ prizmát nem látom! bünti: 20.000 és még el sem indultál! hihi
Korcs, szép ez a bicó, de mit csinál a karbon bringán egy Hammerschmidt(ha az az)? Nem vagyok egy guru, csak felcsipegetem a tudás-morzsákat, amiket Zsoci leszór. De ez egy nagyon nehéz valami..., meg hát ugye a váltás... Nem értem...
(az agyamra ment a bringa-elvonás, ne haragudj rám, nem akadékoskodok)
Én egy éve szerencsésebben jártam a macskával, nem úgy mint ez a csóka ezzel a szerencsétlen mókussal.
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE