Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Kassára én Hejcérõl indulok! Tarthatnak esetleg velem nemes egyedek! Na jó van víge az e-nyelvezetnek. Coldi ezt CSabi "fej bekötése " után megdumáljuk!!!!!!

Vezetned ne kelljen, legyen embered eme esetre, gyere kedveseddel! Persze nekem nem kell szenvednem, helyben leszek hehehe :-)

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Mackó,Korcs!!!

Milyen volt a futás????

Jóóó, le a kalappal a szervezõk elõtt. Volt poló, emlékérem, sütike a végén és mindezt tök ingyen (a chip-ért kellett egy 1000-et lepárkálni kaukcióban). Én másodiknak futottam és tudtam, hogy 10 km-nél halál jön (be is jött), mivel kb. ennyit szoktam futni. Az elsõ két kört élveztem a betervezett 30-as átlagok helyett 29 körül mentem (28:42, 28:40). Elbasztam a frissítést, így 3. körben volt egy nyögvenyelõm, majdnem eléheztem (30:19-es köridõ), de a végére rendbe jöttem (bevetettem az egyetlen zselét, kellett volna még vagy 2). Az uccsó körnél jött a nagyhalál... zombie futás, egyértelmûen túlélésre mentem meg, hogy ne kezdjek gyalogolni... (32:37 perces köridõ). A csapat eredménye 3:58:24... ami nem kicsit jobb, mint vártuk, kezdõ mazsoláktól nem rossz. Úgy 4:10:00-re vártuk magunkat.

Ja igen... és megint megállapítottam, hogy a hosszútávfutók perverzek! Mit élveznek ezen?! :D :D

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

Röfi, ez egyéni verseny volt, nem csapat. Itt futni is kellett. (De tudom hogy a Merkapt a legjobb csapat....) Jövõre gyere velünk és kipróbálod. ;)

Hagyd már,a lényeg,hogy remek kis születésnapi kikapcsolódás volt! ( mégegyszer lufi,torta szmájli)

Dina

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Coldi! Boldog Szülinapot!
Feltöltött kép
Látod Jézus is szandiban nyomta és õt sem értették a maga korában, mert az ereje pedig ember feletti volt... :)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Röfi, ez egyéni verseny volt, nem csapat. Itt futni is kellett. (De tudom hogy a Merkapt a legjobb csapat....) Jövõre gyere velünk és kipróbálod. ;)

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Mackó,Korcs!!!

Milyen volt a futás????

Dina

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Igen, de tudod a X2Save csapat tagjai annyira nem gyengék, mint gondolod.;)
Ja, és itt tekerni kell, mint a Panorámán!!! Itt nem gurulsz lefelé! :P

Ez már nekünk 2007-ben összejött... Merkapt Maraton Team SE - Hegyiker :P ;)

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Sziasztok!

Igen sajnos magán akcióba kezdtünk, "rossz" hírek miatt. Már 1-2 reggel figyeltem a srácot, és egyre több infó szivárog be róla, ami nagyon jó!!!!!!

Mindennek és mindenkinek eljön a maga ideje!!!!!

Kassára én Hejcérõl indulok! Tarthatnak esetleg velem nemes egyedek! Na jó van víge az e-nyelvezetnek. Coldi ezt CSabi "fej bekötése " után megdumáljuk!!!!!!

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Igen, de tudod a X2Save csapat tagjai annyira nem gyengék, mint gondolod.;)
Ja, és itt tekerni kell, mint a Panorámán!!! Itt nem gurulsz lefelé! :P

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Gratula neketek. Ezen voltatok? Mert akkor remélem is, hogy 15km nem fog ki rajtatok 0 szinttel.

BOTY: Nem indulok a Specivel, de van még otthon más is tudod. ;)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Megjöttünk Dinával Budapestrõl, duatlon versenyen voltunk. Futásban gyengébbek voltunk de bringában nem volt ellenfél.:)
Dina elsõ lett, én a 11.-ik. Jó volt.

Röfi, azt mondtad, hogy többet nem indulsz a BOTY-en.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Coldi: Sátrazás után letekerni azt a 90-et, hát... Bár biztos gyengább vagyok mint te, de én tavaly igencsak köpködtem a gyertyát mire beértem 90 után.
Persze, ha eltévedsz, vagy egyszerûen csak feladod, mint tavaly egyesek akkor teljesen jó a sátrazás is. ;) (Bocs, nem tudtam kihagyni)

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Halihó

Melyik távra,vagy hülyeséget ne kérdezzek? :)
Hol sátrazol?

90

"A nevezési díj tartalmazza a szervezõ versennyel kapcsolatos költségeit , az idõmérést, frissítést a pályán, meleg ételt és italt a célban, ajándék a szervezõktõl , kerékpár mosás lehetõséget, ingyenes sátorozási lehetõséget, zuhany használatának lehetõségét, információs anyagot."

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Már elküldtem a jelentkezési lapot. Aki társulna, nálam még lesz 2-3 szabad hely! (péntek, sátor)

Halihó

Melyik távra,vagy hülyeséget ne kérdezzek? :)
Hol sátrazol?
Jelentkezési lappal megvárom Istvánt,hátha megint ingyen megyek :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Spoon: nézz privátot!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Sziasztok! Kernek kis segitseget a hozzaertoktol! Butykolom az elso fekemet de nem tudom hogy kell felszerelni a fekmunkahengert tarto "hidat/tavtartot" vagy mi a szoszt. 185-os tarcsahoz van, Avid es van egy nyil is rajta :P es asszimetrikus. Kerdes, hogy a magasabb vagy a alacsonyabb vege kell alulra, vagy a nyilalt hogyan ertelmezzem? Elore is koszi!
A jobboldali 3-bol a kozepso amit hasznalok.

Koszi!
Sp

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Már most lehet nevezni a Kassa Maratonra! 1. Ko 10 Euro szinte vicc az itthoni árakhoz képest...

Már elküldtem a jelentkezési lapot. Aki társulna, nálam még lesz 2-3 szabad hely! (péntek, sátor)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Már most lehet nevezni a Kassa Maratonra! 1. Ko 10 Euro szinte vicc az itthoni árakhoz képest...

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Halihó

Kinek van itt ócska motorja? ;)
Érdekel?

Megyünk, megyünk!:-D Tegnap elõször röffent fel az atomrabontás után! Hátsó féklámpa is világít, igaz a hátsófék még nincs bekötve:-D

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 hozzászólás
Guten Morgen, everybody!
Nagyon jó volt a koncert.
Hepi börszdéj a VAN-nak!

Én ma már brigáztam egyet a szakadó esõben. (Vagyis csak elmentem a kocsiért.)
Kellemesen eláztam, edzek a Szilvásra. :-)
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!