Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Olyan ami 25.4-es kormányhoz való és nem óversájz, ami a 31.6-osokhoz való'e! :D

Röfi: Csak nem edzetek a grizlikergetõ versenyre? :)

Ez olyan vóna... azt hiszem 10 fokos... de nincs nálam szögmérõ... :-D De van rajta egy Asus matrica, amit befüvezve raktam rá, mert összekevertem a számítógéppel... na meg egy pepper matrica... arra nincs mentségem.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Már tavaly is akartam egy ilyet, de mindig elmaradt. Talán majd idén...

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

Ha ez montihoz kell, akkor van B+ egész jó. Bár nem tudom neked mi a sima...

Olyan ami 25.4-es kormányhoz való és nem óversájz, ami a 31.6-osokhoz való'e! :D

Röfi: Csak nem edzetek a grizlikergetõ versenyre? :)

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Nincs valakinek elfekvõben egy sima befogójú stuncija? 80-100 mm közötti. (elpirulós smile)

Ha ez montihoz kell, akkor van B+ egész jó. Bár nem tudom neked mi a sima...

Nekem egy piros és egy kék markolatra lenne szükségem. Valaki?

Még mindig van olyan markolatom, aminek a két vége piros. Ilyen! Sõt nem ilyen, hanem konkrétan ez:-D

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Gartula Deniel! Itt a jutalmad: ;) (De gondolom ezt anyától úgyis megkaptad.)
Én is tervezek egy sok órás kört, csak nem a te tempódban.

Soma: Csatlakozol?

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

Ment PM-be

Köszi, megbeszéltem vele a dolgot!

Nekem kék (bõr) bandázsom van, ha kell szólj!

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

Pont ilyen márkájú kéne! ;)
Elérhetõségét tudsz adni?

Ment PM-be

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

Ha jó a gagyi is konzultálj öcsémmel.

Pont ilyen márkájú kéne! ;)
Elérhetõségét tudsz adni?

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

Danyi, kemény vagy!
Jó lehetett ez a régiségvásár. A régi motorok mindig is tetszettek, de én tuti nem vennék, sajnálnám bele a benzint.

Nincs valakinek elfekvõben egy sima befogójú stuncija? 80-100 mm közötti. (elpirulós smile)

Ha jó a gagyi is konzultálj öcsémmel.

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts
Danyi, kemény vagy!
Jó lehetett ez a régiségvásár. A régi motorok mindig is tetszettek, de én tuti nem vennék, sajnálnám bele a benzint.

Tonee

Tonee

vendég

• fórumtag
  • 70 posts

Nem fogom az ilyeneket kiírni, mert kiutáltok. Viszont tegnap boldog voltam, letekertem életem legnagyobb távját egyedül (félig-meddig). Az úgy volt, hogy a 9órás tekeréssel akartam elmenni, meglepõ módon elaludtam, így reméltem, hogy mennek Bartha Gergõék 10-tõl, de mivel õk sem mentek magamra maradtam. Elindultam a 33-ason, és végül elmentem Tiszafüredig. Visszafelé a körforgalom után 5kilivel szembe jöttek Nagy Gyuláék. Na fordulj csak vissza! Visszamentem velük a körforgalomig, 5km alatt nyomtak 2 2000-et, mentem velük, de nem vezettem, elég volt nem leszakadni róluk. Körforgalomnál vissza, mentünk még egy 2000-et, utána nyugisabb tempót, aztán a felüljárónál búcsút intettem nekik. Indulás elõtt vettem 2 Snicerst, meg ettem 2 szelet ribizlis kenyeret, és hál' Istennek elég is volt. Nap végére lett kb 170km a lábamban, elég volt. Csak gondoltam beírom boldogságomban, nem hittem volna, hogy kibírom.
Akartam még valamit, de elfelejtettem.. :(

Szerencsés Dániel... :) Gondolom nem a Jucival daráltad le... :)
¤ Trek ¤ Kross ¤ шkoьнцк ¤

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Kit érdekel?

Najó, csak viccezek.......Az meglep, hogy nem haltál éhen.Nyáron jöhetsz velünk Egerbe, majd fogod a tandem elõtt a szelet!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Nem fogom az ilyeneket kiírni, mert kiutáltok. Viszont tegnap boldog voltam, letekertem életem legnagyobb távját egyedül (félig-meddig). Az úgy volt, hogy a 9órás tekeréssel akartam elmenni, meglepõ módon elaludtam, így reméltem, hogy mennek Bartha Gergõék 10-tõl, de mivel õk sem mentek magamra maradtam. Elindultam a 33-ason, és végül elmentem Tiszafüredig. Visszafelé a körforgalom után 5kilivel szembe jöttek Nagy Gyuláék. Na fordulj csak vissza! Visszamentem velük a körforgalomig, 5km alatt nyomtak 2 2000-et, mentem velük, de nem vezettem, elég volt nem leszakadni róluk. Körforgalomnál vissza, mentünk még egy 2000-et, utána nyugisabb tempót, aztán a felüljárónál búcsút intettem nekik. Indulás elõtt vettem 2 Snicerst, meg ettem 2 szelet ribizlis kenyeret, és hál' Istennek elég is volt. Nap végére lett kb 170km a lábamban, elég volt. Csak gondoltam beírom boldogságomban, nem hittem volna, hogy kibírom.
Akartam még valamit, de elfelejtettem.. :(

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

A merdzsó akkor jött, amikor mentünk:-D Látom az иж-re te is felkaptad a fejed;-)

Dnyepr,Izs,kedvenc...

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Halihó

Ma délelõtt lomis napot tartottunk. Veteránbörze,majd régiségvásár.Lett vásárfia is a két csaj mellé :) (olvassátok el a következõ képen a használati utasítást,nem semmi).Azért amikor az 1930-40es évekbõl származó Csepel emblémáért 12 ezret kértek,kicsit sokalltam.Ellenben a mai világban melyik gyártó fog ilyet tudni nyomatni az alkatrészére???
Tomika:mennyi könyv ment el?

És a végére,de nem utolsó sorban:Krisznek akkor boldogat!
(biztos haragszok rá... ;) )

A merdzsó akkor jött, amikor mentünk:-D Látom az иж-re te is felkaptad a fejed;-)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
nagy gratula Dinának, Krisznek és Korcsnak is, ja és Kocsár úrnak is;)

ezt a Kassa-maratont lehet megjátszom én is, mert szeretem a Martinert :D

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Ma délelõtt lomis napot tartottunk. Veteránbörze,majd régiségvásár.Lett vásárfia is a két csaj mellé :) (olvassátok el a következõ képen a használati utasítást,nem semmi).Azért amikor az 1930-40es évekbõl származó Csepel emblémáért 12 ezret kértek,kicsit sokalltam.Ellenben a mai világban melyik gyártó fog ilyet tudni nyomatni az alkatrészére???
Tomika:mennyi könyv ment el?

És a végére,de nem utolsó sorban:Krisznek akkor boldogat!
(biztos haragszok rá... ;) )

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Ahogy Kõhalmi mondta egy standup-ban "Két óra orgazmus, az szerintem sok.":D :D :D :D

Csak tegyük elõrébb az idézõjelet :-)
Ahogy Kõhalmi mondta "Egy standup-ban két óra orgazmus, az szerintem sok."

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Ugyanazt élvezik,mint Te az elsõ két körben,csak õk ezt el tudják nyújtani... :) Azért nagy taps Nektek!

Ahogy Kõhalmi mondta egy standup-ban "Két óra orgazmus, az szerintem sok.":D :D :D :D

Ja és kösz! Ahogy párom mondta viccesen, azért csináltam, hogy kiírhassam az iwiw adatlapomra :D :D :D

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

Az elsõ két kört élveztem

Ja igen... és megint megállapítottam, hogy a hosszútávfutók perverzek! Mit élveznek ezen?! :D :D

Ugyanazt élvezik,mint Te az elsõ két körben,csak õk ezt el tudják nyújtani... :) Azért nagy taps Nektek!

Dina