Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 posts

Ráadásul a fõtér "elvileg" behajtani tiltott övezet, amiért hallottam már 10ezret is kiszabni.

Igen mégpedig, ha a Piacutcáról, közúton egyenesen mész át a fõtér felé, mivel két olyan forgalmi sáv van, amely nem engedi az egyenes közlekedést, ja meg a kerékpár is jármû, ezért van az, hogy a rendõr jogosan büntet ( és ha jól emlékszem ott van is behajtani tilos tábla)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Én is éjfél után tekertem át a fõtéren a Kossuth utca felõl.Halom rendõr,járõrkocsi,de simán elmentem melettük(mondjuk ment a vellogó),Bikánál is volt egy adag,de õk sem háborgattak.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts
igen. a kivilágítottság az tényleg azon kevés KRESZ-szabályok körébe tartozik, amit betartok mindig (99%ban). veszélyes is nélküle.

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 posts

Na, megvolt életem elsõ igazoltatása...

Nem kell figylembe venni õket, ma hajnal 3 kor Fõtéren sétáló rendõr mellett elteperek, kicsit ittasan, odaszól hogy állj csak meg, gondoltam magamba, hogy na azt várd meg.

Mondjuk érdekes volt, hogy nem nagyon tülekedtek utánam, pedig állt kint egy járõr is, és biztos látta, mikor csak úgy huss megyek át mindenen..:D

Nem baj Kacsa még hosszú az év lehet gyûjtögetni..:D

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Kaccsa: Akkor ócsón megúsztad, mert az egyik srác zebrán ment tekerve 15ezerért. Ezért én is anyáznék. De, hogy nem vagy kivilágítva és csak 3ezer a bünti- ezért felesleges ennyire szitkozódni. Ha csak az újabb büntetés elkerülése végett veszel 1000-ért két kínai villogót, már megérte a biztonságod érdekében. Vannak értelmetlen szabályok, de a kivilágítottság olyan alap amit ciki volt leírni. Ráadásul a fõtér "elvileg" behajtani tiltott övezet, amiért hallottam már 10ezret is kiszabni. Csak, hogy boldog légy, hogy milyen olcsón megúsztad.:-)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Kaccsa: Azzal hogy hõbörögsz, semmire nem mész!

Engem 5 rendõr állított meg tavaly. Úgy szálltak ki a kocsiból, hogy azt hittem verekedni akarnak. Köszöntem szépen, megnézték a bringám, amin természetesen van lámpa, fék, prizma, csengõ. Majd utamra engedtek. Mivel sokat járok éjszaka, felkészültem erre a dologra és nem is volt probléma. Ennyi.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Kacssának van féke.Váltója is van.
De lámpája, na az nincs!:)

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Kaccsa: Nem tudom, bicóval még nem volt ilyen szitum. De az nem megoldható a fõtéren, hogy egyszerûen mintaha nem is hallanád õket (gondolom gyalogosan voltak) és szépen elkarikázol, esetleg lesprinteled az a 800m-t hazáig? Vagy odaadtad volna neki a bringát, hogy tessék próbálja ki, most lopták le róla mind a két féket, és inkább ezekre kéne figyelniük. :) A bicaj származása bezzeg nem érdekelte õket gondolom. Akár lehettél volna a Nitro Pixysével is. :(

Errõl jut eszembe: http://bikemag.hu/lo...html#post773468
A Cube váz meglett, (nemrég írtam róla) most pedig láttunk Orsival egy pirosra festett (felíratok nélküli) FSR-t aminek a tagja és a himbája is megegyezett az eltünt bicajéval. A nyíl utcán ment át elõttünk a tag. Nem biztos, hogy ez a váz az! De nagyon valószínû. Fekete villa volt benne.
Figyeljétek már légyszives.

Tonee

Tonee

vendég

• fórumtag
  • 70 posts
Nem a baleset, hanem a történelem kedvéért... :)
/ Mielõtt még entétõl megkapnám... :) /

http://www.youtube.com/watch?v=V5jluLck-Iw&
¤ Trek ¤ Kross ¤ шkoьнцк ¤

Kaccsa

Kaccsa

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Na, megvolt életem elsõ igazoltatása... bírságostul... mert nem voltam kivilágítva (a prizmákról, a csengõrõl meg a satöbbirõl már nem is beszélve)! A fõtéren! Háromnegyed 11-kor! De állítom, hogy az utolsó is! Ha még egyszer elkezd integetni valamelyik, tuti átmegyek rajta... de legalább megkapom a karját és 30 méteren húzom a betonon! A k....edves anyukájukat!
Amúgy aranyosak voltak a biztos urak, csak 3k-ra büntettek - figyelmeztetés jelleggel. :mad: Nehogy elüssenek hazáig. (Azon a 800m bicikliúton.) :P Egyszerûen nem tudtam haragudni rájuk; szegény kis balfaszkám (alig volt idõsebb nálam) nem bírta leírni, hogy ANDRÁS! Még nekem kellett szólnom, hogy kihagyta a 'D'-t! :D Na sebaj... tanultam az esetbõl... ;)

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Biztos egy tartalék nyári szandit.:)

Beony ám, és még az is volt :-)

Egy kosár gumira volt szükségem, színre és méretre való tekintettel, kívülre-belülre elõre és hátra, montira és outira.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Biztos egy tartalék nyári szandit.:)

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Mit vettél?
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts
Csak adni akarok egy jó pontot a Pótkeréknek. Ma voltam ott elõször és kaptam amit kerestem. Az eladó eladóként viselkedett, a hely szelleme is rendben van ....... tetszett.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
nyomatja!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Annyira kezdik ezt a prizmakérdést feszegetni mindenhol....van egy kb 30cm-es íves prizmám még a végén küllõkártya gyanánt felteszem ;)

Pókmalac
Fixi

RasTacsko

RasTacsko

vendég

• fórumtag
  • 67 posts
Feltöltött kép
Részletek a CM-rõl ITT, a buliról meg ITT!
___,,,._`;...;´_.,,,___www.sub.hu___,,,._`;...;´_.,,,___
MySpace; FaceBook; SoundCloud; MixCloud
Monday Rising minden hétfõn délután 4tõl RasTacskóval és Slabbával Tune in...

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
thule sín kellene nekem a zemplén elõtti napra, tud valaki adni egyet ?

dinamó-kit-et mennyibõl lehet kihozni? dinamo+lámpák+vezeték? bár dinamóm az van

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Halihó

De,a múltkor még megtaláltam a cetlit is amit ott adtak.
Felvetetem,és megnézzük mibõl maradtunk ki.

Szóval reménykedtél egy potya útban még utána is. :) Jó, vetesd és megnézzük.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Soma: Nem ebben a filmben szerettünk volna statisztáskodni? :)

Feltudná valaki venni?

Halihó

De,a múltkor még megtaláltam a cetlit is amit ott adtak.
Felvetetem,és megnézzük mibõl maradtunk ki.

Pókmalac
Fixi