Háháááá
Ilyen nincs. Kritérium volt ma reggel, 12 kört kellett menni, 3 körönként hajrá, utolsó hajrá dupla pont. 3. kör, sprint, elszakad a láncom (igen, a moserrel voltam, tudom, mindent tönkre teszek, Sanyival megbeszél(t)em.) Na mivel ez a célegyenesben volt, kiálltam, kérdeztem viccbõl, hogy hol a csere bicó? Kaptam egyet, a nyíregyházi Karcsitól. Azt mondták, hogy várjam meg, amíg a mezõny beér a körbõl, akkor mehetek velük. Jöttek is, még egy jó 20-30 m-re voltak, azt mondták mehetek. Elindultam, és bár sejtettem, hogy esélytelen lesz felérni rájuk, vagyis behozni egy kör lemaradást, megpróbáltam. utólag még mondták is, hogy lassítottak, hogy utolérjem õket. Nem sikerült, 4. lettem. Egészen az eredmény hirdetésig, amikor közölték, hogy elsõ vagyok, egy nemzetközi szabály miatt, miszerint ha géphibám van, de visszatudok állni, ezt két körön belül megtehetem, pozíció vesztés nélkül. Errõl egyikõnk se tudott, így hát rossz szájízzel, de elsõ lettem.
A mezõnyön 80 km-t kellett menni, eltaktikáztam magam, azt hittem több erõ van bennem de a végén elfogytam.