Ezt a Szilvásvárad oldalról idézem, mert annyira tetszett! Amikor én kezdtem, ilyen még nem volt.
Tetszik, amikor vki ilyen szinten hülye:
De azért vágjátok, hogy ez bizonyos tekintetben a szervezõi igénytelenségbõl fakad? Ezek már nem elsõ bálozós útvonalak, közismert, hogy melyik szakasz tud/szokott járhatatlan lenni a sártól rossz idõ esetén. Az alternatív útvonalra az engedélyeket éppenséggel nem a verseny elõtti héten kell(ene) beszerezni.
És persze ott van sajnos az is, hogy nem tudni, mi ebbõl az egészbõl a "rinya". Mert ha mondjuk egy élversenyzõ Szarvaskõnél berak egy 1.5-ös sárgumis kerékszettet a technikai zónában, s végigtolja középtányéron, akkor csak ti/mi vagytok/vagyunk felkészületlenek technikailag.
Tavaly Dunán nagyon sokan így mentek.
Minden elismerésem azoknak, akik végigmennek holnap ezen a pályán, de komolyan!De azt írja ez a vérprofi: "egy élversenyzõ Szarvaskõnél berak egy 1.5-ös sárgumis kerékszettet a technikai zónában, s végigtolja középtányéron..."
Hát nem fogja! Nos, lehet, h én tudom rosszul - mert annyira keveset bringázom - de sztem 10 méter után u.úgy nem fognak forogni a kerekek, mert az agyag, az agyag!
Abban viszont igaza van, h "végigtolja".
Világosítsatok már föl, manapság már tényleg ez megy? Kerék- és gépcsere is megengedett, vagy mi van?
Cserélek az Ördögoldalon, a katonasíroknál (ott akkor is, ha nem esett 2 hete), Szarvaskõn elõtt, meg ahol technikai zóna van?
Agyrém az egész.