Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

A poszt szerzõje meg többet megy versenyen egy évben sárban, mint itt sokan egész évben szárazon.

Amibõl gondolom, h nem õ fizeti az elkopott cuccot és nem õ fûzögeti a Nokon bowdenszettet sem szemenként...
Nem baj, csak hülyeséget ne írjon!
Értve ezalatt: "egy élversenyzõ Szarvaskõnél berak egy 1.5-ös sárgumis kerékszettet a technikai zónában, s végigtolja középtányéron..."
Twelve times ironman

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Van az a lejtõ ahol már a kocka is gurul... ;)

Van bizony, de itt nem találok olyat :-(

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Agyrém az egész.

Országúton már mióta ez megy, CX versenyeken akár körönként is lehet komplett bringát cserélni. MTB-nél csak pár éve terjesztették ki a technikai zónát alkatrészcseréhez, de gépcsere nincs. A poszt szerzõje meg többet megy versenyen egy évben sárban, mint itt sokan egész évben szárazon.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
Ezt a Szilvásvárad oldalról idézem, mert annyira tetszett! Amikor én kezdtem, ilyen még nem volt.

Tetszik, amikor vki ilyen szinten hülye:

De azért vágjátok, hogy ez bizonyos tekintetben a szervezõi igénytelenségbõl fakad? Ezek már nem elsõ bálozós útvonalak, közismert, hogy melyik szakasz tud/szokott járhatatlan lenni a sártól rossz idõ esetén. Az alternatív útvonalra az engedélyeket éppenséggel nem a verseny elõtti héten kell(ene) beszerezni.
És persze ott van sajnos az is, hogy nem tudni, mi ebbõl az egészbõl a "rinya". Mert ha mondjuk egy élversenyzõ Szarvaskõnél berak egy 1.5-ös sárgumis kerékszettet a technikai zónában, s végigtolja középtányéron, akkor csak ti/mi vagytok/vagyunk felkészületlenek technikailag.
Tavaly Dunán nagyon sokan így mentek.

Minden elismerésem azoknak, akik végigmennek holnap ezen a pályán, de komolyan!

De azt írja ez a vérprofi: "egy élversenyzõ Szarvaskõnél berak egy 1.5-ös sárgumis kerékszettet a technikai zónában, s végigtolja középtányéron..."

Hát nem fogja! Nos, lehet, h én tudom rosszul - mert annyira keveset bringázom - de sztem 10 méter után u.úgy nem fognak forogni a kerekek, mert az agyag, az agyag!
Abban viszont igaza van, h "végigtolja".

Világosítsatok már föl, manapság már tényleg ez megy? Kerék- és gépcsere is megengedett, vagy mi van?
Cserélek az Ördögoldalon, a katonasíroknál (ott akkor is, ha nem esett 2 hete), Szarvaskõn elõtt, meg ahol technikai zóna van?
Agyrém az egész.
Twelve times ironman

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

1998/99-es villa, még az elsõ Crux szériához.
http://imagerz.com/Q...0tvAwJXBFxLEgVR

Felejtõs, tárcsafékhez kellene... de azért kösz.

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts
Most hívott Luna, és azt mondta, hogy akinek elõre felvette a nevezését az mindenképp érjen oda 9.15-ig, mert Atusch kocsija nem ruhatár és õ sem ruhatáros, hogy ott álljon! :)
Mesélt nekem vízátfolyásokról, meg hüsirõl és néha elõbújó napocskáról. ;)

Ui.: nem a feszültségkeltés a célom a holnappal kapcsolatban, csak közlöm azokat, a kedvcsináló infókat, amiket megtudok. :D

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Hmm... tárcsafékszem?árat is mondhatnál.

1998/99-es villa, még az elsõ Crux szériához.
http://imagerz.com/Q...0tvAwJXBFxLEgVR

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Nekem van egy ezüst színû Magellan.

Hmm... tárcsafékszem? képet tolhatnál privátban, meg egy árat is mondhatnál.
Elfekvõben Alfine 8-as tárcsefékes verzióban nincs?:-D Ha van szobrot építek neked!

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 posts
Aki holnap megy, annak sok sikert ...
A sárgumi legyen Veletek padevanok! :o

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Merevvillád van, olcsón, jóminõségben, versenycélra montiba?:-D

Nekem van egy ezüst színû Magellan.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

9es sor és lánc eladó 9ért együtt (sunrace sor és sram lánc asszem 931es) Újak ,az elsõ viszi. 20 209 39 85

Merevvillád van, olcsón, jóminõségben, versenycélra montiba?:-D

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Sziasztok!

Most kaptam az infót, hogy szilvásváradon ömlik az esõ....
Azt mondták, hogy melegebb van mint tavaly volt (kb. 10 fokkal), de az esõ durvább.
Szilvásvárad topic.
:D De jó lesz holnap! :)

kicsit sajnálom, hogy nem leszek ott, tavaly nagyon élveztem!
a túléléshez kellett egy 3000 ft-os bringás esõdzseki, azt ajánlom mindenkinek!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Ha a nagy maratonolás elõtt lenne kedve valakinek kibújni otthonról, a pólódzás ma az Oláh gáboron lesz, a 3 kis aszfaltos platz valamelyikén.
MSZV!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts
Sziasztok!

Most kaptam az infót, hogy szilvásváradon ömlik az esõ....
Azt mondták, hogy melegebb van mint tavaly volt (kb. 10 fokkal), de az esõ durvább.
Szilvásvárad topic.
:D De jó lesz holnap! :)

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 posts
István 74: köszi,de már megoldódott a stucni kérdés.
Röfi: (: Õszintén nem voltam benne biztos, hogy te voltál az.Láttam,hogy zöld volt a kocsi, és hogy valaki õrülten kalimpál (de nem integetésnek látszódott) :D Aznap már a második autós voltál aki ilyet csinált (nem tudtam,hogy ennyire ismerõs vagyok mindenkinek :D ), szóval kezdek kicsit immúnis lenni a dudáló autókra ...

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
9es sor és lánc eladó 9ért együtt (sunrace sor és sram lánc asszem 931es) Újak ,az elsõ viszi. 20 209 39 85
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Kerék szett eladó: XT agyak, XT tárcsák, fekete küllõk, DT alu küllõanyák, DT 4,2D felnikkel fûzve. Jóárasítva. ;)

Pumpi: Én dudáltam rád tegnapelõtt Martinkán, de már az autóm sem ismered fel.
Bubbi:
06.26.;07.30.;08.21.;09.03.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Jó idõ??
Ugyanmáá királylány.. :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Köszike a felajánlásokat, megoldódott minden! Az erõ és a jó idõ legyen veletek és velem is!!!!!! :-)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Porszívózás: (amúgy ball joint, de felõlem porszívózás is lehet, úgy is értem mától....)

Ha gólütés elõtt elengeded, érvényes a gól.Vagyis porszívózod, aztán elengeded, hadd guruljon, aztán telibevered (amolyan küllõszaggatósan!) akkor gól.
Ezért van a 6-os vonalas szabály, hogy azért célozni is kelljen.Lásd én.Aki nem tud célozni, de porszívózni igen.
Síbotos szponzorunk meg van, a faraktárral párhuzamos utcán levõ síkölcsönzõben!Karbon nem jó, nekem a pecabotos 2 délutánt bírt.Itt az alu a nyerõ.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."