Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 hozzászólás

Boldogságos névnapot kívánunk minden kedves László nevû kerékpárostársunknak! :)

(: Köszönöm szépen!
ui:gratula a hétvégi maratonozóknak! ;)

további szép estét Nektek!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Gratulálok a szép eredményekhez!

Autós útitársat keresek a Rákóczi TT-re!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Röfi, ha jobban megnézed az összes képet, amit belinkeltél, akkor látod, hogy kékben valaki mindig megy Dani mögött....jelentkezem! :)

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Levi el is mondott kb. mindent.
Csipisz: Emlékszel az elsõ váltóm külsõ terelõjére, ami elhajlott? na otthagytam nyíregyházán emlékbe :D Kistányér nem kellett, de a nagy se nagyon, verseny után mentem volna levezetni, de nem váltott le kicsire. Nézem, nincs is ami leterelje a láncot.
Zorán meg beteg, ez tény, de tényleg pozitív értelemben. Reméljük azért tanul a hibájából. A stoplija már nem egyszer kilazult, mert rossz a pedál. Nem kezdett vele semmit, persze megint kilazult. Ha nem bas.akodott volna vele jónéhány percet, még az is lehet, hogy megfogta volna Hasenfrantzot
Köszi Joci a képeket

fjocy

fjocy

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
sziasztok!

Képek a robiról:
Picasa Web Albums - manka - 2010-06-27

üdv: Farkas Joci

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Dagi: Picasa Web Albums - richardle - 1. Kosicky bi...
Dagi: Picasa Web Albums - richardle - 1. Kosicky bi...

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
Mester: az az én gépem, D700 MB-D10 makrolattal

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Dani, megelõztelek a Kassabeszámolóval, remélem megvagy vele elégedve, ami hiányzik belõle azt írd! :D
Kassa:
Igazi szép történet.
Hejcén borult volt az idõ, csepergett is, amikor elindultunk a Kassa maratonra. Mire odaértünk elállt az esõ és már száradt, de a hideg szél megmaradt. Zoli egész odavezetõ úton azzal áltatott minket, hogy nem fog indulni. Szerencsére csak viccelt és a Röfi nevezésével elindult a középtávon. Danival elég jó helyrõl indultunk (természetesen a rossz idõ miatt nem voltak annyian, mint tavaly) és az élbojjal tudtunk haladni egy darabig.
A szokásos forgatókönyv alakult ki kettõnk között megint. Az emelkedõn megléptem, a lefelén utolért, az emelkedõn otthagytam, majd a veretésben utolért....... Így ebbe egy kicsit belefáradva inkább mentünk együtt a felfeléken, nem nyomtam annyira és igyekeztem lefelé a seggében maradni. Biztattam, beszéltem hozzá a felfeléken. Lassacskán ketten maradtunk se elõttünk se mögöttünk nem volt senki a táv közepén majdnem egy órán keresztül. Beszélgettünk nézelõdtünk, de közben nyomtuk a saját eléggé lelassult tempónkat. Meg is beszéltük, hogy közösen megyünk be a célba és egy "Hand in hand" célfotót csináltatunk. Csak elõtûnt idõvel egy szlovák gyerek mögöttünk. Danival megbeszéltük, hogy úgy sincs erõnk, hát lesz.rjuk hadd menjen a hegyikecske. Mellénkért a srác és Dani megtudakolta tõle, hogy srác az õ kategóriájában van. Ennek tudatában Daninak a napból, vagy a levegõbõl lett ereje és elkezdte nyomni a gyerekkel. Sokszor nézett rám hátra de én már a verseny eleji kóstolgatásokban elfáradtam és a közös lassú tempónkba meg belepunnyadtam. El is tûntek, de hát nem hagyhattam magam, így idegbõl elkezdtem üldözni õket. Láttam, egy frissítõpontot (már a sokadikat) és Dani onnan ordított nekem, hogy "Mi kell Csajszi?!". Hirtelen nekem is lett erõm, abból fakadóan, hogy Dani megvárt. Mondtam, hogy mi kell így raktuk is tovább a kereket, megint ketten, a gyerekkel meccselve (lefeléken rendszerint otthagytuk). Hisz közös képet is akartunk, de Dani is megakarta verni a gyereket. Ez a kettõ egyszerre elég lehetetlennek tûnt, mivel már elég fáradtak voltunk (fõleg én). Döntenie kellett, hogy otthagy és meccsel-e tovább a sráccal, vagy piheg velem tovább. Mindkettõt választotta. ;) A felfeléken már õ buzdított engem és volt, hogy tolt is egy kicsit. :D De a srác így is erõs volt és folyamatosan közeledett. Az utolsó emelkedõn pofaszelünk volt egy mezõn és a gyerek 20 méterre volt mögöttünk. Átbuktunk a gerincen és úgy döngettünk, ahogy csak bírtuk. Így teljesen sikeres volt a verseny. Sikerült a célfotó is (csak találjuk meg :D) és a gyereket is megvertük pártíz másodperccel.

Képek, errõl a versenycentrikus hétvégérõl.

Zoránról meg annyit, hogy ugyan olyan idióta, mint mi vagyunk. Zoli már odafele készen volt a kocsiban.
Nagy köszi Zolinak a kocsiért is! ;)

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Csipisz: Nem tudom milyet tekertetek, viszont a Robinson... Egy mm sár nem volt, minden száraz. Volt pizzaevõ verseny, elég gáz vagyok, tudom, de a top 3-ban sem voltam benne. Vettünk tombolát, Zorán nyert fincsi kajákat is, és bár a pizzaevõ versenyen nem indult, telezabálta magát vele(mármint a pizzával). Nekem 1200ft volt a nevezés a pizzaevõ versennyel, ezért kaptunk egy tombolát, egy powerrade-et, és 2 müzlit. Egy csomóan fotóztak a pályán, lesznek jó képek is. A hangulat nagyon jó volt, én csak azt sajnálom, hogy kevesen voltak. Szólítottak a rajthoz bizonyos Lukács Esztert, Fekete Katalint, illetve Szabó Mariannt is, de mivel egyikük sem jelent meg, így sajnos nem volt nõi kategória. Nekünk (14-18 között) 10 kör volt, Levinek (amatõr 18-40) 8 kör, Zoránnak (18-40 között) 15. Elég kemény volt. Reméltem tegnap, hogy dobogóra állhatok, mert pénzdíjas volt, de ez odavonzotta Szalontay Bencét is (U17 egyik legjobb), ott volt még Bakosi Nándi nyíregyrõl, Mellau Ádám szintén nyíregyrõl, de Õ is nagon jól megy U17-ben, tegnap Kassán a rövid távot megnyerte. Reméltem, hogy Õ jobban kifáradt, mint én az 50-en, és ez úgy tûnik, hogy így is volt, 3. lettem, kaptam is 5 rugót. Életem elsõ pénzdíja (szívecske szmájli) Levi a kategóriájában 1. lett, kb. 1 kör elõnnyel, de ha Zoránnékkal indul el, akkor is beért volna 5. helyen Zorán mögött szerintem, elég erõs emberek között. Ott a sorrend:Szalay Peti, Búr Zsolt, Lobmayer Balázs, majd Zorán, Farkas Józsi. Zoliék is odaértek éppen, mert végül nem tekertek Hejcén. Zoli el is indult, bár biztos erõsebben hajtott volna(idegbõl), ha közben odaordítjuk, hogy elhagytam a kocsikulcsot. Végül meglett, így életben maradtam.
Kassáról majd írok, vicces volt, pláne a vége :)
Hopp, pontosítok, már vannak képek: http://picasaweb.goo...binsonKupa2010#
és még: http://picasaweb.goo...CIf0weapmsnAMw#

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Hát akkor NAGY GRATULA Daninak és Zoránnak.
Meg persze a kõgyüjtõs, szerelgetõs csapatnak is.

Mester: Ha jól tudom az a Mazsi gépe...

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Megnéztem a zöld latex belsõdet: HÁROM lyuk van rajta.

Akkor csak a legnagyobb lyukat ragasztottam meg. Úgysem volt több folt.:)

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Megnéztem a zöld latex belsõdet: HÁROM lyuk van rajta és az öntapis folt is félig fel volt "söndörödve".

Dina

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Hát ecsém, akkor nem a te napod volt...

Odafelé a gps nem akart mûködni, visszafelé a kocsi nem akart indulni.;)

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
mazsola:
Ez a te géped az avataron vagy ilyet szeretnél? :) (Nikon D3s ha jól sejtem)

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
egy kis érdekesség:
elõször hollandiában itt nálunk Delftben kezdték el a pizza kiszállítását elektromos robogóval és KERÉKPÁRRAL - követendõ példa (otthon is meg lehet próbálni
no nem így :) Pizza fiets | Pizza Blog

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Kassa...

Hát ecsém, akkor nem a te napod volt...

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Kassa: A tavalyi pályán módosítottak, mert a fél hegyet elmosta az esõ. Hûvös szeles idõ volt. Zozo, Dina én együtt mentünk. beszélgetõs fényképezõs tempóban. Az elsõ etetõpont elõtti meredek mászásnál beesett a láncom a küllõk és a fogaskoszorú közé. Toltam. Zozoék megvártak és beállítottuk a végálláscsavart a váltón. Ettünk, pisiltünk és indultunk le. Dina, Zozo majd én. Gyors lefelénél kaptam egy durrdefektet. Felnin a köveken még gurultam 40métert mire meg bírtam állni. Akkor akartam használni a minipumpát és a kezemben durrant szét a fej, úgy hogy a mûanyag házból kiszakadt a réz menet. Dináék vártam rám és azt gondolták hogy biztos buktam egy nagyot.:) Akkor kezdõdött a leghosszabb 13km-es mászás. Beszélgettünk, követ gyüjtöttünk. A csúcson 8 fok és viharos szél fogadott minket. Ott ahol tavaly le kellet menni a technikás részen, most felfelé kellett tolnunk, cipelnünk a bringát. Zozo onnan elhúzott, mi mentünk kajálás után tovább. Persze hogy kaptam még 2 defektet:) Sûrû anyázás és hosszú szerelés mellett tovább indultunk Dinával. Nagyon fostam hogy az öntapadós folt megragasztja-e a latex belsõt. Vigyáztam mint a hímes tojásra a gumira, nem is mertem sokat fújni bele. Akkor meg azon paráztam, hogy felütöm. Aztán szépen beértünk a célba. A pálya gyors lefelékbõl és mókuskerekes, tolós részekbõl állt. A tavalyi végig tekerhetõ volt.
A színvonal és az ellátás az volt mint a múltkori. Dina tombolán nyert egy hátizsákot is.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

mi páran megyünk egy aszfaltos kissebb karikát a panorámán, meg esetleg léta felé, családos tempóban.Aki csatlakozna, az 3/4 2 körül megteheti, a vámospércsi-Veress Péter sarkon.
(DrMkk, vagy DRKK, vagy mi elõtt.)debrecen drkk - Google T

DRKK, Debreceni Regionális Képzõ Központ, valamikor DRMKK voltunk, csak kivették a nevünkbõl a Munkaerõ-t... hehehehe, várunk mindenkit szeretettel!:-DDD

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Jaja, Zorán egy tányérral (39!) és egy ósdi mûanyag kulacstartóból gyertyával összeolvasztgatott láncvezetõ-valamivel (14 gramm......)
Az a gyerek beteg.Persze a legpozitívabb értelemben.
elkötötték 3 an Zoli kocsiját, és mentek a robinsonra is.
Este 7 felé póló az Oláh G.-n.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Még fent vannak Hejcén, ma is mentek egy karikát.
Dani középen 2. lett U.19-ben. Levi közép felnõttben 14.- ha jól emlékszem. Zorán ment hosszún valami brutálisat. 4. lett, Hassenfrantz mögött 1 perccel, Kiss Józsit lehagyta. De este majd úgyis beszámolnak:-)