Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Tibike: én a helyedben sprayvel kifújnám a bicóútra(iránynyíllal)illetve,ha Sámson felõl jössz és a keróúton mész,az emberfia a keresztezõdésre összpontosít(átkelés)mint inkább a te boltodra a túloldalt :(
Ezért ott ahol pl elkanyarodik a keróút oda táblát tennék ki egyenes nyíllal(pont van is egy villanyoszlop)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Korcs: Van montija is zolinak, asszem 16" os.Ócsós, kicsit ki kell puccolni, azt jó.A városi suhangászósom is onnan lesz(tt) ma rakom össze a pucolás után.Eliketen debütál, ha minden jól megy.(mármint ha össze tudom rakni.Ha mást nem, fordítva....:D)
Titty: most jut eszembe, a gizellán a vastelepen néha komplett kerítések vannak bontva, egyszer hoztunk onnan a régi melóhelyemre pár elemet, szóval a legolcsóbb rácsszerû védmûvet szerintem ott tudod beszerezni.Kilóra adják általában, megéri szétnézni, hátha van valami megint.
Epyc: Kicsit fulladtam, de az elsõ hangrobbanás után elkezdtem jegesedni, és ez elterelte róla a figyelmemet...

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts

Chili II, Jégcsarnok (Derék u.) :)

Debrecen, Magyarország, Európa, Föld, Naprendszer, Univerzum, Világmindenség. Irányítószám 4031.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts

Jó, érteni mindent!:-D Elõször forum olvas, infót feldolgoz, aztán olvas privát és érteni meg dolog! De inkább cím kéne, hogy akkor delikvens tudni én irányít oda!

Chili II, Jégcsarnok (Derék u.) :)

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Szabi: hívd fel Zozót, amikor én kerestem, voltak nála elég jók, amik nekem alacsonyak voltak. Amúgy épp ilyenek: mindegy anyagú váz, a stílus is besorolhatatlan :) (city-, trekking-féle svájci izék, nagyon kényelmes nõi bringák)
Váltó többnyire van rajtuk, de így is olcsók.

Jó, érteni mindent!:-D Elõször forum olvas, infót feldolgoz, aztán olvas privát és érteni meg dolog! De inkább cím kéne, hogy akkor delikvens tudni én irányít oda!

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts
Szabi: hívd fel Zozót, amikor én kerestem, voltak nála elég jók, amik nekem alacsonyak voltak. Amúgy épp ilyenek: mindegy anyagú váz, a stílus is besorolhatatlan :) (city-, trekking-féle svájci izék, nagyon kényelmes nõi bringák)
Váltó többnyire van rajtuk, de így is olcsók.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Alacsony (153cm) felnõtt jánynak keresek bringát max 40-ig! Feltétel, hogy alacsony üléspozició legyen, vagyis leérjen a lába. Használt, új is érdekel! Váz anyaga lényegtelen, ahogy a váltó sem szükséges. A lényeg jó legyen!

A stílus se lényeges monti, cruiser, terking minden jöhet!

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
Alacsony (153cm) felnõtt jánynak keresek bringát max 40-ig! Feltétel, hogy alacsony üléspozició legyen, vagyis leérjen a lába. Használt, új is érdekel! Váz anyaga lényegtelen, ahogy a váltó sem szükséges. A lényeg jó legyen!

Kaccsa

Kaccsa

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Sziasztok!

Felni(ke)t keresek Líviára!
Ami fix: 622-es, peremes darabra van szükségem, 36 likkal. Ezenfelül: nagyon örülnék, ha valami régebbi típusú Mavic-ra lelnék. S még ezen felül: ha fekete lenne, azt már a tökéletes jelzõvel illetném.
Ez ügyben szeretném segítségeteket kérni.

Elõre is köszönettel,
Kaccsa

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Kkrisz: a büntetést te fizeted?

Milyen büntetést? Nem élelmiszer üzlet az, hogy ne lehessen elõtte sörözni.:)

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Mai edzõkör!:)T
Sok sikert az új vállalkozáshoz!:)

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Hja a Sámsoni út 68 alatt van és ha beszerzek még néhány dolgot, akkor csütörtökön nyitás hivatalosan is.

Titty!

Tegnap tekertünk arra Somával, megmutatta a boltot, de így is alig vettem észre. Valami figyelem felkeltõ tábla kellene a környékre (vagy szórd fel a környéket rajzszeggel)! :D

Sok jól fizetõ ügyfelet kívánok!

Kkrisz: a büntetést te fizeted?

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Gratulálok Titty! Nincs is messze a Lovardától. A nyári melegben akkor ott fogunk sörözni horgász széken a bolt elõtt? :)
Középcsapágybontó szerszámot már nem kell vened:D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Csipike: tegnap nem döglöttetek meg a' erdõbe' a párától? :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Hja a Sámsoni út 68 alatt van és ha beszerzek még néhány dolgot, akkor csütörtökön nyitás hivatalosan is.
H-P 9-18-ig
Szombaton 9-13-ig
Vasárnap isten is megpihent.......
Köszi a jókivánságokat!
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Hát itt ne!

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts

Boldogságos ünnepet és gratula aki megérdemli!!
Nnni!!!

K

Ilyet sem láttatok még!!! :D
Ja és Pénteken a Retro69 klubban tolom.....
Jertek! :)

TIBIztos tudjátok, de én nem. Merre van a szervíz?
Sok munkát Titty!

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Jau sukár tábla!
Ahogy látom, criticalmass kompaTIBIlis a bolt!Garat!

Levinek meg utólag boldogat!
Fuvart keresek Dunnára szombati indulással, kerószállítással, lehetõleg nem egy hummerbe, márcsak a fogyasztás miatt.........:D

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Hahóóóó!

Ilyen jól nem éreztem még magam ,mint most ezen a hétvégén, bár tuti volt a hejcei 7fõs(Péel,Csipisz,Kata, Marica,Zsolt,Kutya). Ezek viszont annyira pihentek, hogy az már nem emberi! Felértünk 23.00-ra és akkor kezdtek(ünk) el zabálni!!!!
Másnap folytatták a süketelést, de nagyon jó volt, és a Robinson kupán Dani biztató szurkolásain majd be.zartam!!!! Utólag is köszi, hogy öntöttétek a lelket belém , merthogy 15 körre neveztem a 8 helyett. Így jár aki késik!!!
Farkas Jocinak köszi a képeket!
Hiányzik egy ilyen Debrecenben is!!!! A tankin lehetne valami hasonlót csinálni????? Az legyen Monte Cristo cupa!! Hiiiii,Hiii!!!!! :-)

Lászlóknak és Lívájnak(macibubupelikánnak) is bódogat!!!!
Ja és Röfi az a kép rólad készült, csak valahogy én vagyok rajta!!! :-)

Mikor is rendel sörügyminiszter úr????? :-) És pontosan hova lehet menni?

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Boldogságos ünnepet és gratula aki megérdemli!!
Nnni!!!

K

Ilyet sem láttatok még!!! :D
Ja és Pénteken a Retro69 klubban tolom.....
Jertek! :)
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers: