Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Ja, Indexen írták:
meglepõen jól szóló cájggal, a fesztiválon nem lehet rendesen hangosítani tétel máris megdõlt,

Már régóta nincs baj fesztiválokon a nagyszínpadok hagtechnikájával.
Általában ugyan az a cucc van mindenhol. A hangképet már csak a technikus ronthatja el.

mártongabi

mártongabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
Adjon az igaz!

Elõször is mindenkinek minden boldogat, akit nem köszöntöttem fel, hál' Istennek valódi turnénk volt!

És nagyon szépen köszönöm, a köszöntéseket, nagyon jól esett!

Mindenkitõl elnézést, aki kint volt a Fõtéren, de ródunk még nincs, én meg koncert után konkrétan elájultam vagy 10 percre, és utána fel kellett mosni engem, aztánmeghát vissza kellett pakolni, így már nem volt erõm visszamenni!

Zozó: jövõ hét elején arra fordulok, bocsi!

Mackó: Ha hétfõig rendbe jövök, mehetünk!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Dani. Halat fogtatok?:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Az bizti,hogy rég jártál felénk ;)
Hát ennek tényleg csak eszmei az értéke,de eléggé egyedi az a váz :) ,hátha megpillantjuk..

Bizonytalan ideig én is nélkülözlek benneteket a net keretein belül,aki kíváncsi rám,keressen meg,vagy hívjon fel....

Ja, Indexen írták:
Az Edda után a Republic buli is egy igazi klasszikus nosztalgia-est volt, jobbra-balra hajladozó közönséggel, és meglepõen jól szóló cájggal, a fesztiválon nem lehet rendesen hangosítani tétel máris megdõlt, minden hangszert kiválóan és arányosan lehetett hallani, hangos is volt, mélye is volt, arról nem a hangmérnök tehet, hogy a zenekar nem igazán tudta magával ragadni a jónépet.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Baromi régen jártam erre, de most kellene a segítségetek...hátha sikerül megtalálni régi-régi biciklimet, amit ma loptak el a pincénkbõl.
Nem egy mai darab, inkább eszmei értékkel bír, másrészt apám használta mostanság.

hátha...

http://picasaweb.goo...188268033866786
http://picasaweb.goo...188268033866786

:love1:

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts

látod mi lett belõlem, mégis oda jelentkeztél?!
a fórum fele jogász lesz. valakitõl hallottam, hogy tán Itózs is jogot végzett, nem is tudtam.

viccet félretéve: gratulálok hozzá, és ha bármi kérdésed van a tárgyakkal, tanárokkal kapcsolatban, szólj

Kicsit korábban és nem itt, de végeztem. Amióta megtudtam, hogy te is azt végeztél nem nagyon dicsekszem vele.:-)
Egyébként meg ne riogassátok Levit. Ti minek mentetek oda? Amikor ti végeztetek már akkor sem számított könnyû kenyérnek. Csak az átlagosoknak nehéz az afterparty, de Levi különleges. Neki jó lesz, majd meglátjátok.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
ha tudsz szabadulni a könyvek mellõl, ma kampuszon tartok neked egy tréninget

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts

arra azért gyúrni kell még!

Napszúrásra ráiszok és már padavan lehetek. :D

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
:D:D:D

nem rossz az amúgy, csak kezdeni nem lehet vele mit.
de egy közgázzal kiegészítve egész jó

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 posts
Szerintem Levi csak a kedvenc mesefigurája miatt akar a Yogi karra járni.
:D
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 posts

Felkészülni, vigyázz rajt! - Debreceni Jogi Kar!
Közkívánatra (:) ) nem hagyom el a végtelen síkság közepén fekvõ pöcsömnyi Debrecen nevû falut, mert hát (, mint a hegyek szerelmese) itt vagyok a legjobb helyen.
Pisz.

Biztos jól meggondoltad? (tapasztalatból beszélek....)

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Na ez az, aminek tulajdonképpen semmi értelme sincs. Kell egy eldobható elem vagy egy újratölthetõ akku ahhoz, hogy a lámpa beépített akkuját feltöltsd.

Dehogynem, éjszaka a dzsungelben, amikor nem tudod solárral tölteni és egy rohadt usb port sincs a közeledben eléd lép egy bantu néger egy sokol rádióval. Olyankor milyen jól jön! De egyébként 1,5V-os elemet mindenhol lehet kapni:-D De ígérem majd csak a napelemmel töltöm! Zöld Power! Béke testvér!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

NitrO: Már kezdtem félni olyan leszel mint Izom.

arra azért gyúrni kell még!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

látod mi lett belõlem, mégis oda jelentkeztél?!
a fórum fele jogász lesz. valakitõl hallottam, hogy tán Itózs is jogot végzett, nem is tudtam.

viccet félretéve: gratulálok hozzá, és ha bármi kérdésed van a tárgyakkal, tanárokkal kapcsolatban, szólj

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
"Na ez az, aminek tulajdonképpen semmi értelme sincs."
Jogi kar.
:D De jó, hogy maracc! :D

Blackburn-élettartam gari: vajon hány töltést bír ki? Kíváncsi lennék, beszerezhetõ-e hozzá akku.
Amúgy tényleg fa..a fénye van.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Az enyém nem USB töltésû hanem ilyen, így bárhol tölthetõ, ahol van bármilyen 1,2-1,5V-os elem.

Na ez az, aminek tulajdonképpen semmi értelme sincs. Kell egy eldobható elem vagy egy újratölthetõ akku ahhoz, hogy a lámpa beépített akkuját feltöltsd.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

Levi, hova vettek fel?

Közkívánatra (:) ) nem hagyom el a végtelen síkság közepén fekvõ pöcsömnyi Debrecen nevû falut, mert hát (, mint a hegyek szerelmese) itt vagyok a legjobb helyen.
Pisz.

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Ezt találtam.
GTS-Datanet
Sajnos vannak plusz költségek.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts
Soma: chello bronze 4500, tv-vel 5900-t fizetek, hûségnyilatkozat nincs, leállás még nem fordult elõ
úgy látom, azóta még olcsóbb lett
(én is úgy tudom, a digi csomagárai olcsóbbak, de nálunk nincs - nálatok valszleg van, mert a nagy társasházakat részesítik elõnyben)

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Mióta hazajöttem, 3-4 órákat alszok és ha épp nem vizsgát írok, akkor tanulok. Holnap még 3 vizsga és vége...

Levi, hova vettek fel?

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/