Jelentkezz be Regisztrálj
Debreceniek ide! #2
Posted 2012. October 03. - 17:48
Posted 2012. October 02. - 23:19
Röfi rólad meg a Michelin figura jutott eszünkbe , ahogyan a szél befújt a széldzsekidbe!
Posted 2012. October 02. - 19:59
Jól sikerült a túrátok! De azt a Riga tükröt igazán nem kellett volna feltenni! :-)
Meséli Csippó, volt szinte mindenkinek valami kis borulása, lehet hogy nektek is el kellett volna egy kis "Bevezetés a montizás vulágába" ?
Azért mert 21 emberbõl esik 3-4 az még közel sem az összes. Õ repült a legmesszebb, míg Zsoci a legalacsonyabban.
Posted 2012. October 02. - 11:03
Az a Giant nem Epic-é.:-)
Ha, és tényleg. Amúgy Zolival néztük is, elõször a Trance-re tippeltem, aztán "lófaszt, az egy Trek". Én meg: "Ja, mi a f...t keresne egy fehér V alak egy Trance fejcsövén?"
De a tükör az tükör, ugye?
Akkor most termékismeretbõl kiegyezek egy egy karóban. Zoli, deal?
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2012. October 02. - 09:57
Szevasztok!
Jól sikerült a túrátok! De azt a Riga tükröt igazán nem kellett volna feltenni! :-)
Meséli Csippó, volt szinte mindenkinek valami kis borulása, lehet hogy nektek is el kellett volna egy kis "Bevezetés a montizás vulágába" ?
Más !
Mit gondoltok érdemes még idén megrendezni az Ebesi Crosst? Vagy már felesleges, majd jövõre próbálkozzunk? Az okt . 23-i hosszú hétvégére gondoltam, de akkor szerintem mindenki más menekül a 4 nap alatt pihenni , túrázni, stb.
Most már benne lennének a szervezõk , csak hát.......
Részemrõl a BRNO lefújva, anyagi és egyéb okok miatt! Tehát aki eddig rendelt valamit, az sajnos kilõve !
Kikérem magamnak, én nem estem, nem dõltem.
Mi itthon leszünk a hosszú hétvégén, 1 nap van bringázásra betervezve, az ebesi buli belefér.
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Posted 2012. October 02. - 09:07
Más !
Mit gondoltok érdemes még idén megrendezni az Ebesi Crosst? Vagy már felesleges, majd jövõre próbálkozzunk? Az okt . 23-i hosszú hétvégére gondoltam, de akkor szerintem mindenki más menekül a 4 nap alatt pihenni , túrázni, stb.
Most már benne lennének a szervezõk , csak hát.......
Részemrõl a BRNO lefújva, anyagi és egyéb okok miatt! Tehát aki eddig rendelt valamit, az sajnos kilõve !
Posted 2012. October 01. - 21:30
Posted 2012. October 01. - 21:04
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2012. October 01. - 11:30
Képeket én is hozzáadtam,és nagyon köszönök mindenkinek mindent
( Csippóval azért vigyázni kell )
Posted 2012. September 30. - 19:26
Itt:Képek????
Dragan 2012.09.29 - dragan2012.debrecenibringasok.fotoalbum.hu
Sõt, még videó is van
Kép 082 - YouTube
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Posted 2012. September 30. - 00:42
Posted 2012. September 29. - 23:48
Posted 2012. September 29. - 22:30
Bocs, Soma, hogy nem mentem végül végig elõtted, de már halaszthatatlan volt egy bokszkiállás. Jó sörözést Istvánnal!
Posted 2012. September 27. - 19:03
Neuzer Alarik Altrix 24 "-os acél vázas bicikli « kerékpár « GYEREKKERÉKPÁR « Kategóriák tallózása
Posted 2012. September 27. - 14:50
Zsolt ajánlotta facebookon az autódat. Ha van még hely akkor én is szeretnék menni veletek.
Küldtem egy privát üzenetet a telefon számommal.
Üdv,
Szabolcs
Posted 2012. September 26. - 23:27
Szilárd: Õ jönne veled
Csontos Máté 70/6207051
Beszéljétek meg.
Itt vagyok, a fórumot olvasom, köszi a számot.
Posted 2012. September 26. - 22:54
Posted 2012. September 26. - 22:13
A bikemagot sem ezek szerint.
Csipinek: Román autófényezõ mester
Sógornál lakkoztunk ilyen technikával fa képkeretet. Aztán meg szédelegtünk
Posted 2012. September 26. - 22:11
Pormentes mûhely. Címét tudod?A bikemagot sem ezek szerint.
Csipinek: Román autófényezõ mester
5-kor pedig a Segner téri benzinkúttól, fél 7-kor pedig Nagyváradon leszünk a benzinkútnál.Mi fél ötkor (itteni idõ szerint) indulunk Istvántól. Csak úgy mondom, ama másik szombati kocsinak.
Valakinek benne.
És nem várunk senkit! Bringával úgy is lemaradok.
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Posted 2012. September 26. - 20:30
Röfi: mire lefúj egy elemet, az oxigénhiánytól rendesen bekábul. Meg talán rátesz a hígító gõze is, amit a festékhez ilyen közel masszívan teli tüdõre vesz. Nem beszélve arról, hogy kondenztartályt nem látok, lehet páratartalma a keveréknek rendesen.
A fórum nagyon lassú, 2 percig tölt egy topikot.