Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Én mélységbe zuhantam. Ilyet azért elég nehéz összehozni a mindennapokban, de nekem sikerült.

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Oké az egyessel kiegyezek ezt én is benéztem! :D
Röfi rólad meg a Michelin figura jutott eszünkbe , ahogyan a szél befújt a széldzsekidbe! :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Jól sikerült a túrátok! De azt a Riga tükröt igazán nem kellett volna feltenni! :-)
Meséli Csippó, volt szinte mindenkinek valami kis borulása, lehet hogy nektek is el kellett volna egy kis "Bevezetés a montizás vulágába" ? :D

Azért mert 21 emberbõl esik 3-4 az még közel sem az összes. Õ repült a legmesszebb, míg Zsoci a legalacsonyabban. :D

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

Az a Giant nem Epic-é.:-)

Ha, és tényleg. Amúgy Zolival néztük is, elõször a Trance-re tippeltem, aztán "lófaszt, az egy Trek". Én meg: "Ja, mi a f...t keresne egy fehér V alak egy Trance fejcsövén?"

De a tükör az tükör, ugye?:D

Akkor most termékismeretbõl kiegyezek egy egy karóban. Zoli, deal?

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Szevasztok!

Jól sikerült a túrátok! De azt a Riga tükröt igazán nem kellett volna feltenni! :-)
Meséli Csippó, volt szinte mindenkinek valami kis borulása, lehet hogy nektek is el kellett volna egy kis "Bevezetés a montizás vulágába" ? :D

Más !
Mit gondoltok érdemes még idén megrendezni az Ebesi Crosst? Vagy már felesleges, majd jövõre próbálkozzunk? Az okt . 23-i hosszú hétvégére gondoltam, de akkor szerintem mindenki más menekül a 4 nap alatt pihenni , túrázni, stb.
Most már benne lennének a szervezõk , csak hát.......

Részemrõl a BRNO lefújva, anyagi és egyéb okok miatt! Tehát aki eddig rendelt valamit, az sajnos kilõve !

Kikérem magamnak, én nem estem, nem dõltem. :D
Mi itthon leszünk a hosszú hétvégén, 1 nap van bringázásra betervezve, az ebesi buli belefér.

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Szevasztok!

Más !
Mit gondoltok érdemes még idén megrendezni az Ebesi Crosst? Vagy már felesleges, majd jövõre próbálkozzunk? Az okt . 23-i hosszú hétvégére gondoltam, de akkor szerintem mindenki más menekül a 4 nap alatt pihenni , túrázni, stb.
Most már benne lennének a szervezõk , csak hát.......

Részemrõl a BRNO lefújva, anyagi és egyéb okok miatt! Tehát aki eddig rendelt valamit, az sajnos kilõve !

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Az a Giant nem Epic-é.:-)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Epyc, tükör van a kormányodon?
Dragan 2012.09.29 - dragan2012.debrecenibringasok.fotoalbum.hu

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Képeket én is hozzáadtam,és nagyon köszönök mindenkinek mindent :)
( Csippóval azért vigyázni kell )

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Képek????

Itt:
Dragan 2012.09.29 - dragan2012.debrecenibringasok.fotoalbum.hu
Sõt, még videó is van
Kép 082 - YouTube

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Képek????

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Már már zavaró volt a tömeg.:D (jön még valaki? Nem jön? Mindenki megvan?)

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts
Köszönöm a debrecenieknek, hogy ennyien eljöttetek a Dregán túrára, remélem, hogy a kevés sár ellenére azért jól éreztétek magatokat.

Bocs, Soma, hogy nem mentem végül végig elõtted, de már halaszthatatlan volt egy bokszkiállás. :) Jó sörözést Istvánnal!

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Gyerek kerékpárja eladó,ha érdekel valakit!
Neuzer Alarik Altrix 24 "-os acél vázas bicikli « kerékpár « GYEREKKERÉKPÁR « Kategóriák tallózása

szauszabolcs

szauszabolcs

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Szia Szilárd!

Zsolt ajánlotta facebookon az autódat. Ha van még hely akkor én is szeretnék menni veletek.
Küldtem egy privát üzenetet a telefon számommal.

Üdv,
Szabolcs

szili

szili

vendég

• fórumtag
  • 67 posts

Szilárd: Õ jönne veled
Csontos Máté 70/6207051
Beszéljétek meg.

Itt vagyok, a fórumot olvasom, köszi a számot.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

És nem várunk senkit!

Ezek szerint beszéltél Somával?

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 posts

A bikemagot sem ezek szerint. :D
Csipinek: Román autófényezõ mester

Sógornál lakkoztunk ilyen technikával fa képkeretet. Aztán meg szédelegtünk :D

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

A bikemagot sem ezek szerint. :D
Csipinek: Román autófényezõ mester

Pormentes mûhely. Címét tudod? :)

Mi fél ötkor (itteni idõ szerint) indulunk Istvántól. Csak úgy mondom, ama másik szombati kocsinak.
Valakinek benne.:D

5-kor pedig a Segner téri benzinkúttól, fél 7-kor pedig Nagyváradon leszünk a benzinkútnál.
És nem várunk senkit! Bringával úgy is lemaradok. :D

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Mi fél ötkor (itteni idõ szerint) indulunk Istvántól. Csak úgy mondom, ama másik szombati kocsinak. Valakinek benne.:D

Röfi: mire lefúj egy elemet, az oxigénhiánytól rendesen bekábul. Meg talán rátesz a hígító gõze is, amit a festékhez ilyen közel masszívan teli tüdõre vesz. Nem beszélve arról, hogy kondenztartályt nem látok, lehet páratartalma a keveréknek rendesen.:D

A fórum nagyon lassú, 2 percig tölt egy topikot.