Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Atusch: Kell a nevezés, már biztos.
Luna: Igen foglaljatok szállást, mi is a K.G diákszállón leszünk. Egyre biztosabban, mert szép idõ ígérkezik a jövõ hét végére.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Valakinek meghívó Bithorlóra?

Nekem nekem! spawnkecel@citromail.hu

Átvettem a sapikat (Kösz Kutya!), Csipisz igazad volt. Sebaj, varrónõ itt a szomszédba, a siltnél rá kell menni mégegyszer.

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 posts

Egy kis beszámoló a Zemplénbõl. A héten fenn voltam pár napot, és hát megdöbbenve láttam, mit mûvelt a víz. A Gönci-patak völgye, gondolom, mindenkinek ismerõs. Most viszont egészen más képet mutat. Csak álltam ott és el voltam képedve. Azt hallottam,nem lesz egyhamar pénz arra, hogy megcsinálják olyan minõségûre, mint amilyen volt. Viszont vargánya és rókagomba annyi van, hogy nem gyõztem szedni. :)

Én is jártam arra héten, tényleg elég csuda látvány volt.

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Valakinek meghívó Bithorlóra?
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
No, hazajöttünk. Mentünk sok szintet gyalog és kevesebbet keróval. A maraton szuper volt!

lunática: a szállást hívd nyugodtan! Rendesek és készséggel állnak rendelkezésetekre! Mivel én rendeztem a többieknek is, már nem akarnék variálni a nénivel, meg aztán az utóbbi idõk tapasztalata is azt mutatja, hogy jobb az, ha rendezi mindenki magának. Akkor nincs semmilyen gond.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

Eszter: Úgy néz ki, hogy jó idõ lesz a jövõ hét végén és Zsuzsi is eljön Bálinttal. Gyöngyösen lesz szállás. Ha nem változik az idõ és marad ez a terv, akkor el tudjuk vinni a tetõn a bringákat. Kedd környékén kiderül.

Nagyszerû lenne, köszönöm :) Akkor mi is ott aludnánk, lefoglaltátok már a szállást, vagy foglaljuk le külön-külön, családilag? Mi négyen leszünk (anyukám, a lányok + én) és még ott aludna 2 srác (Atus miskolci haverjai, Zoli + az öccse)

Nem kérdezem, mert egyértelmû: azé' mert 20án VELEM már nem ittál.:D:D Majd szólj.

nem ivott velünk sem. hozzám már nem inni: kijózanodni jött fel :D --- ami sikerült is neki munkába indulásig ;)

Tomi, boldog születésnapot! :)

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts
Enté, sok boldog születésnapot!!

Ynga, veled pedig innom kell valamikor, ne kérdezd miért :D

Nem kérdezem, mert egyértelmû: azé' mert 20án VELEM már nem ittál.:D:D Majd szólj.
Ride 'n' roll

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 posts
Entének boldog szülinapot kívánok!

Nem tudok menni a Mátra marcira, így ha valaki igényt tart egy középtávos nevezésre, sikítson!
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

Kati

Kati

vendég

• fórumtag
  • 96 posts
Egy kis beszámoló a Zemplénbõl. A héten fenn voltam pár napot, és hát megdöbbenve láttam, mit mûvelt a víz. A Gönci-patak völgye, gondolom, mindenkinek ismerõs. Most viszont egészen más képet mutat. Csak álltam ott és el voltam képedve. Azt hallottam,nem lesz egyhamar pénz arra, hogy megcsinálják olyan minõségûre, mint amilyen volt. Viszont vargánya és rókagomba annyi van, hogy nem gyõztem szedni. :)

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Már tegnap sem voltam gépnél, így csak most tudok gratulálni Lecsának a goldsprint gyõzelemhez!
Jó kis hangulat volt, amennyire a döntõben látszott rajtatok srácok!
A szülinaposnak is most Kívánok Sok Boldog Születésnapot !

(A sapka már kézbevétel nélkül is kicsit gyengének tûnik, de akinek megmarad: az viselje egészséggel!)

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Igen nálam vannak a Sapik, elérhetõ vagyok a 20/5020235- számon bármikor, annyi hogy holnap reggel 7-10-ig melózok sajnos, de utána bármikor adok, viszek .. na persze érzéssel :D

Jársz a Szabó Kálmán felé ma? Ha nem, ütközhetnénk a belvárosba, a kutyámat úgyis szoktatnom kell a forgataghoz:-D

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 posts
enté: Még nagyon sok ilyen napot! Végre Te vagy a XXX ;)
levi: gratula! Nagyon pörgött a lábad :D Muti-muti mit nyertél...
itózs: Ha akar jönni az ismerõsöd a mátrába, akkor beszélhetünk a nevezésrõl.

Mindenkinek jó pihit még a mai napra ( én sajnos tolom az ipart az irodában ): )
(wave)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Ezért jó a falusi esküvõ. Elõ sütinek volt sok apró , tiszta praktikum, lehetet két pofára tömni a t.káposzta és a marha pörkölt között. A késõ esti esküvõi tortát pedig már nem vártuk meg, így is kaptunk egy óriási esti nyügi balhét a fiatalúrtól- büntetésül, hogy hurcibáltuk egész nap a nyugalmas napi rutinja helyett.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Entének Boldogat!
Csontos! Utasítalak, hogy amint hazaértetek, átjössz a nyergemmel, ez a spec szétnyomja a p.csám.

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts
Soma: sebaj, majd szájhagyomány útján tovább él a legenda! ;)
Dani: az én görgõmet lehet elsõ kerék kivétellel fixálni. Valami hasonló tartót kókányoltatunk Csipisszel majd. :D Csak akarni kell!
Zsoci: remélem ilyennek nem voltatok szemtanúi. :D

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Na Levivel azt beszéltük, hogy idõvel mi is össze tudnánk rakni egy ilyen goldsprintet. Jó, a két bringa 100%-ig nem fog egyezni(áttételt megoldjuk), és a 2 szabad görgõ se ugyan az a típus, de majd kitaláljuk, hogy csináljuk meg igazságosan. Ahogy elnéztem a Békás tónál a hangulatot úgy érzem, lenne rá igény. Egy jó kis fórum-házibajnokságra.
Eszter: várjuk a képeket :)
Kutya: Nem úgy volt, hogy túl fiatal neked? :D Akkor miért bókolsz? :D

Soma: már pont akartam szólni, hogy egy videót kihagytál, aztán láttam, hogy korrigáltad. :) .

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Ellenben Szilinek hála én itt pörgetek,induláskor ki is téptem a bal lábam :)
(bocs a duplázásért,de öreg vagyok és 15 perc kevés már a gépeléshez... :) )

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Szerintem ez Nagy Tamás, szintén ütõs ember, bár a zöldet is kedveli....

Leszállt a keróról ivott valami zavarosat,elszívott egy cigit! és ment még egy kört...nem semmi a csávó :D

Halihó!!!
Ajánlom szíves figyelmetekbe... :)

Ezért irigyellek,mindig is szerettem volna egy ilyet nyugisan kipróbálni...

Bub nem voltál KGST Party-n? Csak mert nem láttalak a bogarasok közt!

Elfelejtkeztem rólla,utánna meg Goldsprint volt...
Bár az enyém nem tipustiszta.

Lecsa:sajnálom,arról nemigen készült anyag... :(

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Eszter: Úgy néz ki, hogy jó idõ lesz a jövõ hét végén és Zsuzsi is eljön Bálinttal. Gyöngyösen lesz szállás. Ha nem változik az idõ és marad ez a terv, akkor el tudjuk vinni a tetõn a bringákat. Kedd környékén kiderül.
Csipisz: Mivel leptelek meg? Hogy felültem a bringára? Túl sokat ebédeltem, gondoltam kerós létemre stílszerûen könnyítek magamon. Goldsprint- és nem lesz több gondja a haspuffadásra:-)

ixos

ixos

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Halihó!!!
Ajánlom szíves figyelmetekbe... :)
Kölyökkoromban minden este egy bicikliért imádkoztam. Aztán rájöttem, hogy Isten nem így mûködik. Loptam magamnak egy biciklit, aztán kértem Istent, hogy bocsásson meg nekem. (Emo Philips)