Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Juhéjj! Akkor nekem nem divatbiciklim van!!! :D
(Ha nincs akváriumod, akkor te buzi vagy!)
Ez kb így hangzott most.

Nem akarom tovább feszíteni a húrt, de '92-ben, amikor megvettem a Csepelt, akkor faluhelyen a montira mondták, hogy divatbicikli. Eltelt 18 év, és még mindíg nincs divatbiciklim. :(

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Én meg dögöljek meg ha nem veszem ki a kormányt, hogy divatoljak, sõt, mivel fékem se sok, és racsnim sincs, sima divatgeci leszek :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Ez egy cyclocross bringa.

Addig, amíg nincs levágva a kormányod, van féked és racsnid, addig nem lesz divatbiciklid, csak egy 18 éves bringád.

És ezt ki mondja? Sheldon Brown is meghatározta már, hogy mi a divatbicikli és mi nem? És mi lenne, ha a kerékpárok iránti sztereotípiát kivernéd a fejedbõl és megpróbálnád a divatBICIKLIST (éééérted, mint embert!) és divatBICIKLIT külön választani, mert azért elég vicces, hogy egy darab fémet ilyen szintû tulajdonságokkal ruházol fel, mintha õ csinálna magából divatot és nem a "lovasa", vagy az ember, aki építi. :D

Plusz õ is divatbringás egy divatbringán: :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
2010nyar.knapptomi.fotoalbum.hu
egy kis élménybeszámoló skandináviából: Koppenhágában és Malmöben jártunk, hát nem hiába Koppenhága Európa kerékpáros fõvárosa. Reggel 10-kor a kerékpárosszámlálón már 3000 kerékpáros ment el a fõutcán, délben már 10000!
minden harmadik bicó ss minden tizedik fixi, az esõ itt sem zavarja az embereket, és mindenki bmx-es bukóban nyomatja, amibõl persze olyan is van ami rendes sildes sapinak látszik (Yakkay márka)
a bicó viszont kurva drágák, a legolcsóbb fixi 125eFT, de az átlag bringa ennek a duplája. azok a spéci bicók amik az utolsó képeken vannak olyan, pl a kardántengely meghajtású 400eFT
a bicókat egyáltalán nem zárják le, vagyis ilyen tescos 100FT-os lakattal, amit egy perc lenne átvágni, de beszéltem egy futár sráccal és azt mondta hogy nem is nagyon lopnak bicókat arrafelé
távolsági buszok hátulján kerékpárszállító
egyszóval nagy élmény volt ilyen helyen bicózni, mindenkinek javaslom, valsz szilveszterezni visszatérünk pár haverral

milyen a bicó Röfi?
most iszogatom a citromos Borsodit:)

jövõ hét végén viszünk kb 100 bicót hollandiából, és olyan 20-30 darab jut majd debrecenbe is, Gonzónál lehet majd érdeklõdni, megéri...

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Addig, amíg nincs levágva a kormányod, van féked és racsnid, addig nem lesz divatbiciklid, csak egy 18 éves bringád.

Juhéjj! Akkor nekem nem divatbiciklim van!!! :D
(Ha nincs akváriumod, akkor te buzi vagy!)
Ez kb így hangzott most.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Dagi: képek mennek majd a debrecenire is, talán már ma este.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
A korábbi monti / divatbicikli csörtére visszatérve, lehet hogy tényleg elég egy divatos országúti? :D

X-iont táplálékkiegészítõk/fotok/MTB/0829-MatraMaraton/Verseny/x-iont-092

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Még tudnál lehúzni a súlyból :) Tegyél fel nem UST-s gumit löttyel/dzsóval/bármivel, ami tömít és megfogja. Így nem kell a ~700-750 grammos gumit felraknod, csak egy 500-ast mondjuk. Sokan használják így.

Igen, pont így ment le a súlya.. :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Csipisz: meglátjuk, de ha már úgy is fent van ez, nem variálok, jó ez így. A nagytányért meg még megfontolom, mert most 11kg alatt van a bringa, egész pontosan 10.99-et mutatott a mérleg. Na egy nagytányérral 11 fölé mennénk, amibõl tudom, hogy semmit nem éreznék, de ez a "11kg alatt van a bicó" dolog pszichésen jót tesz. Amikor megcsináltam az UST-t, ezt szerettem volna nagyon, ez volt a vágyam. Ez most teljesült, meg is hatódtam, Zsoci volt a tanúja.

Még tudnál lehúzni a súlyból :) Tegyél fel nem UST-s gumit löttyel/dzsóval/bármivel, ami tömít és megfogja. Így nem kell a ~700-750 grammos gumit felraknod, csak egy 500-ast mondjuk. Sokan használják így.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
a lista:

Luna (2, kiemelt)

Zozobáttya(1sima) + 1 fordított (ez csak vicccc!!!)

Dina: 2 kiemelt

Dina

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Mindenki jól nyomta a Mátrát, de hogy ennyire?! X-iont táplálékkiegészítõk/fotok/MTB/0829-MatraMaraton Ha végignézitek a képeket, Juci meg Anna egybõl a középtáv elitjei között, KisNefri Buruczki után egy kicsivel, szóval mindenki kitett magáért ;) Bocsi, hogy nem gyûjtöttem ki, de Csipisz mostanában kérés nélkül megteszi (köszi), majd mivel úgy is a lordcsipiszre tölti fel, így bõvíteni sem tudom az addigi képeket.

Csipisz: meglátjuk, de ha már úgy is fent van ez, nem variálok, jó ez így. A nagytányért meg még megfontolom, mert most 11kg alatt van a bringa, egész pontosan 10.99-et mutatott a mérleg. Na egy nagytányérral 11 fölé mennénk, amibõl tudom, hogy semmit nem éreznék, de ez a "11kg alatt van a bicó" dolog pszichésen jót tesz. Amikor megcsináltam az UST-t, ezt szerettem volna nagyon, ez volt a vágyam. Ez most teljesült, meg is hatódtam, Zsoci volt a tanúja.

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Ágit tegnap költöztettem fel Pestre. :(
Bemutatott az édesanyja unokatestvérének, aki egybõl elkezdett faggatni a kerékpárról, és arról, hogy milyen szinten nyomom, mert az unokahuga is kerékpározik, név szerint.... Erdélyi Eszter!!
Tehát, Ági másodunoka tesója Erdélyi Eszternek! Nem hiába választottam õt! ;)

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
raktam még fel pár képet. a 2_1_IMG_5... fájlnevûek bazinagyban is megvannak, ha valakinek kéne, riogasson msn-en!

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
LUNA(2 kiemelt)

Zozobáttya(1sima) + 1 fordított (ez csak vicccc!!!)

Soma ha kell tudok egy nagyon jó szálláshelyet Beieus(Belényes ) melett! Keress ha kell! Hú szivesen elmennék erre a túrára csak ahhoz többet kelett volna bicóznom.

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Halihó

Mackó:ezt ide szerintem kár volt beírni,csak elrémíted az embereket :D
Szombat nekem meló,bár szervezkedek egy cserére,de akkor meg mennék románba,gyere te is ide,ez sem lesz könnyû falat.Bár akkor 2 autó kellene..

Olvasd el, Nagy II. mit írt az idetekerj.eu -ba: Lacinak üzenem, hogy elvileg Mátra körön leszünk páran, de aki itthon marad mindenképpen kötelezõ a megjelenés!!!!! !!!!!!

Na, ja! :D Hát én azért ezt nem tenném kötelezõvé...

Eddig 1 jelentkezõ már van.:)
Twelve times ironman

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Aki nem megy a Mátrára:

Idõben felírom! :) ....

Halihó

Mackó:ezt ide szerintem kár volt beírni,csak elrémíted az embereket :D
Szombat nekem meló,bár szervezkedek egy cserére,de akkor meg mennék románba,gyere te is ide,ez sem lesz könnyû falat.Bár akkor 2 autó kellene..

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Élek és természetesen visszafelé is bringán jöttem. Röfit a tenki pihenés alatt hívtam. A térdem ugyan fáj, de nem az esés miatt. Ez valami korábbi dolog. A hosszú hétvégém 430 km lett. A rajtcsomagért holnap megyek.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás
HOBO:

A kolléganõm holnap délelõtt 9 körül hívja a színházat bérlet- ill. jegyek ügyében. Kaptam priviket meg tel., skype, stb., de nem mindenki írja, hány jegyet kér. Elindítom a szokásos listát, 9-ig írja fel magát, aki kér, hogy rendelni tudjunk. Azonnal beírom az árat (kb. a múltkori bejegyzésem szerint), és hogy mikorra adják ki a jegyet, tõlem átvehetitek majd. Ismétlem, ezek szabadjegyek, tehát 1. Hobo elõadásra nektek kell beváltani a színházban 2. más elõadásra is beválthatóak, ha valaki mégsem tud Hobora menni, késõbbi elõadásra is beválthatja majd a jegyet az évad folyamán (természetesen, csak ha még nem váltotta be Hobora).
Azt is írjátok, normál v kiemelt jegyet kértek, az ár a hely függvénye. Soma megkérdezte, a kiemeltek gyorsan fogynak, a normálból van még bõven.

a lista:

Luna (2, kiemelt)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Dagi: Én azért javasolnék inkább egy 11-26 os országúti sort hátra, meg 3 tányért elõre. Könnyebb is, és szerintem jobban járnál vele. Majd kölcsönzök egyet.