Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Vannak fontosabb dolgok számomra mint a tekerés.

Akkor légyszives azokkal foglalkozni, nem pedig azzal, ki mit tesz a bringályára és azon milyen lánckerék van. :P
Azért nekem is van egy-két sztorim. :)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Aztán két óra tekerés és vége a száguldozásnak.

Voltunk párszor együtt több mint két órákat, mégsem én hisztiztem hogy nagy a tempó.....

Nincs kék küllõanyájuk, kék váltógörgõjök, kék hajtómûcsavar, kék nyeregcsõbilincs, kék f...omtudja. Neked van mégpedig olyan biciklin, amit (tedd a szivedre a kezed) rendeltetésszerûen jó, ha párszor használtál idén...
Igen azt én nem is divatbiciklinek, hanem cirkuszi szekérnek hivnám. ;)

Tudom hogy sosem lesznek olyan szép bringáim mint neked, és edzésnaplót sem vezetek. Semmilyen egyesületben nem tekerek. (Bár te hívtál engem a Merkaptba) 1836km-t tekertem eddig. Ennyi idõm van. Voltam a hegyekben is tekerni, csak nem írtam be és fényképeket sem csináltam.
Vannak fontosabb dolgok számomra mint a tekerés.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Nem értem miért baj ez neked? Tekernek, elég sokat is ráadásul. Az tök mindegy mivel, és az hogy néz ki.
Nincs kék küllõanyájuk, kék váltógörgõjök, kék hajtómûcsavar, kék nyeregcsõbilincs, kék f...omtudja. Neked van mégpedig olyan biciklin, amit (tedd a szivedre a kezed) rendeltetésszerûen jó, ha párszor használtál idén...

Cuki szekér:-D Azt hittem egy bringa képe lesz!:-D Hehehe jót mosolyogtam, mint ezen 1:59-nél ! Na mi a kakukktojás?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Országútim van, országúti használatra. Fixim nincs, futártáskám nincs, siltes biciklis sapkám sincs. A küllõim közé sem dugok kártyákat. :P

Nem értem miért baj ez neked? Tekernek, elég sokat is ráadásul. Az tök mindegy mivel, és az hogy néz ki.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Ááá, két hangrobbanás között nem lenne rá ideje egyébként se :D Csütörtök délben is csak azt láttam, hogy valami vörös folt húz el elõttem ezerrel a Füredi-Böszörményi keresztezõdésben. Elõször nem tudtam mi lehet, de a titánpor láttán leesett, hogy ki lehet az :D

Aztán két óra tekerés és vége a száguldozásnak.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Elõször azt hittem, hogy Superman, mert csak egy piros villanást láttam, de biztosra veszem, hogy Chuck Norris dühös ökle lehetett titánból:D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Na és ki volt az? Tony Stark a harmadik iron man páncélban?:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Ezért nem tudsz biciklizés közben ultizni!:-DDD

Ááá, két hangrobbanás között nem lenne rá ideje egyébként se :D Csütörtök délben is csak azt láttam, hogy valami vörös folt húz el elõttem ezerrel a Füredi-Böszörményi keresztezõdésben. Elõször nem tudtam mi lehet, de a titánpor láttán leesett, hogy ki lehet az :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Országútim van, országúti használatra. Fixim nincs, futártáskám nincs, siltes biciklis sapkám sincs. A küllõim közé sem dugok kártyákat. :P

Ezért nem tudsz biciklizés közben ultizni!:-DDD

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

úgy látszik pikkelsz a vékonykerekûekre, pedig ha jól tudom neked is van!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Az afgánok nevét nem jegyezted meg? Még szerintem Orsinak is lesz hozzáfûznivalója a történtekhez.

Tök jó volt a Dámosi körtúra! Ott volt Puzsi is, kitatt magért, úgy ahogy Enté is még a legelején :)
Képek este.

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Szevasztok újra egy hét hozadékát olvasva, vonyítok hozzá a fórumhoz!

KriszSzerintem TE nem bringázol eleget, és úgy látszik pikkelsz a vékonykerekûekre, pedig ha jól tudom neked is van!
Apa tekerj többet! Én divatbringás leszek, mert a garázsomba lessz ilyen, és olyan bicó is, és mikor mivel lesz kedvem menni, azzal megyek, válogatok kedvemre!!! :-)Úgy 10 év múlva!
PumpiÖrülök hogy jó lett a gépsárkány!
IZOM Öcsém szarrá röhögtem magam a WD40-es sztorin! Akkor ezek szerint ha nekem K2 márkájú kenõanyagnak látszó spray-m van, és rá van írva nagy számokkal hogy 007, és Tic-Tac illatú , ez azt jelenti , hogy James Bond feljutott a hírhedt K2 csúcsra ,elszellentette magát, és annak Tic-Tac illata volt. Tehát miután kiörögedet a kém szakmából, így él tovább a legenda! :-)Puki, zárkenésre stb. Amúgy gyere a Chilibe mert TREK álnév alatt vannak olyan Kriptonyte lakatok ,amit éppen keresel, és még olcsóbb is!

RÖFI,ENTÉ,LECSA:Fú nagyon irígy vagyok rátok! A gát ahol az ifjonc gólya(fos?):-) izé (macibubupelikán) le van fényképezve, az nekem is megvan, jó lett volna ott lenni!!! CSak ez a meló! Ja és Puzsi is látom veletek tartott. Tomi csak nem megvan a benzinfõzõ?

Mazsi az a szállítmány érdekelne engem is, mert a Józsa határában lévõ kereskedõ srác, egyre linkebb!Hova mennek a cuccok?

Ej DÁNYI az elveszett megkerült? Ezek után lepappírozól róla mindent?!!!!! Nemde?!

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
MEGVAN JUCI!!!!!!!!

Hát ez egy parádés este volt! Ülünk Barabás Lõrincen, csörög a telefon. Zorán az: Bazzeg, hol vagy, megvan JUCI!! Rohanás az Arany Bikához, csakugyan ott van. Minden matrica leszedve, rózsaszín markolat szintén, a házilag varrt nyeregbõl kitépték (!) a csíkokat, de kétség sem fért hozzá, hogy az enyém. Ráraktunk egy lakatot, biztos ami biztos, majd telefon a rendõrségnek. Mondták, hogy mivel se papír, se semmi, nem tudom bizonyítani, hogy az enyém, nem tudnak mit tenni, de azért odaküldik a kollegákat. Mondták, ha rárakjuk a lakatot, vagy mást csinálunk a bringával, az önbíráskodás, ami büntetést von maga után. Leszedtük a lakatot, átmentünk a másik oldalba a szökõkúthoz, leültünk, és lesben figyeltünk. Nem feltétlen akartunk balhét, sötétebb volt a bõrük a "tulajoknak", mint a mienk, meg elég rosszarcúak voltak. Láttuk, hogy visszamennek a bringához, de õk sem voltak hülyék, azért 10 bringás nem tud csak úgy eltûnni. Továbbsétáltak, de egy olyan 20 perc múlva ismét feltûntek, leszedték a lakatot, és elindultak. Addigra már odarendeltünk egy erõvágót, amiért pont akkor ment el Kutya a Dósa Nádor térre, amikor megjöttek az embereink. Elindultak, gyorsan utánuk, Kutyának ordítunk, hogy hol van, jöjjön, mert meglépnek. Utolért minket, mentünk utánuk. Ez kb. úgy nézett ki, hogy Kutya kb. majdnem megölt e a srácot (meg magát), amikor a Burgundián a szembejövõ sávban ment a srác mellett, akinél az én bicóm volt. A kocsik persze jöttek szembe, de végül túlélték mind2en. Átmentünk a Fórum oldalába, ahol kiderült, hogy nem cigányok, hanem afgánok. Az egyik srác tudott egy kicsit angolul, megértettük velük, hogy lopott a bicó. Õk mondták, hogy a zsibin vették 10 ezerért, van papírjuk is róla. Hívtuk megint a rendõröket, kijöttek, de nem tudtak semmit csinálni, csak igazoltattak minket. Amúgy az afgán srácok normálisak voltak, segítõkészek, egybõl adták az adatokat, stb. Azért ha egy idegen srác az életedre tör, majd jön még mellé 6 bringás, akik kvázi körülvesznek, az elég fosos érzés... Ha hazudtak, ajánlom õket az Oscarra, piszok jól csinálták. Na végül az lett, hogy visszavettem Jucit 10 rugóért, ott helyben(köszönet a gyors kölcsönért). A rajta lévõ alkatrészek is többet érnek 10ezernél, meg azért az, hogy az elõtt az ember elõtt raktuk össze titokban, akivel sülve-fõve együtt vagyunk, meg a Futár EB-n is ezzel voltam, meg úgy összességében az emlékek miatt is megért nekem annyit.
Nagyon boldog vagyok, visszakerült hozzám, tanultam belõle!
Hatalmas köszönet elõször is Zoránnak, akinek a szemfülessége nélkül ez nem történt volna meg, Kutyának a segítségéért, és hogy az életét is kockáztatta miattam :), Ildi papájának az éjszaka közepén szolgáltatott erõvágóért, és mindenkinek a segítségért, meg hogy ott voltatok velem. Nevezetesen Zorán, Kutya, Cinti, Anna, Csontos Picsa, Ildi, Ákos, Balázs, Máté, Dürgõ, Sanyi, és végül, de nem utolsó sorban CSipisz, akinek sztem egy feltöltõkártyával jövök, annyit telefonált nekem, közben meg adta az instrukciókat. Remélem nem hagytam ki senkit!
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, MEGVAN, el sem hiszem!

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Dani, ekkora mákod is csak neked lehet!
Mostmár megbecsülhetnéd Jucit!

A bihari túra hangulatát jól tükrözik a képek és a nyenyerézõs bácsi. Csak ajánlani tudom! ;)

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Erdõdámosi körtúra
képek és muzsika

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Zorán és Dani megtalálta a jucit! Az aranybika elõtt, kicsit le van fosztva, de megvan!Valaki "használatba vette" és le is van lakatolva. Aki arra jár ma este, vagy tud olyat, aki ott van, az próbálja úgy intézni, hogy kerüljön rá még egy lakat....Három már biztosan lesz!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
még hollandiában is lehet kapni Csepel bicót :)
Marktplaats.nl > NR 02 super nova csepel 37 cm - Fietsen en Brommers - Fietsen | Vouwfietsen

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Igen montival is lehetett menni!
Nagyon jó kis társaság jött össze a mai versenyre,az idõ kellemes volt a táj gyönyörû!:)
Tényleg sajnálhatja aki kihagyta,igaz voltak kemény emelkedõk is,na de aztán jöttek a gyors lejtõk(50-55 km!:))
Ez volt a táv:www.velo.hu
Készítettem pár fotót is:http://44.darts.fotoalbum.hu/

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

korcs: tegnap ti motoroztatok a 33-on, a Baumax környékén?:) Egy kék Trophy-t láttam két emberrel a nyergében :)

Aha! Mi voltunk:-D Két személlyel teszteltük a masinát. Több gáz, nagyobb fordulat, mert különben kibassza sebességbõl üresbe két emberrel... ugyanis ezen a vaddisznón, minden fokozat között van egy üres. Szal bénáztunk egyet jó tanulságosan. Ma reggel már jobban ment, mert azok is mi voltunk:-D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
korcs: tegnap ti motoroztatok a 33-on, a Baumax környékén?:) Egy kék Trophy-t láttam két emberrel a nyergében :)