Vannak fontosabb dolgok számomra mint a tekerés.
Akkor légyszives azokkal foglalkozni, nem pedig azzal, ki mit tesz a bringályára és azon milyen lánckerék van.

Azért nekem is van egy-két sztorim.

Vannak fontosabb dolgok számomra mint a tekerés.
Voltunk párszor együtt több mint két órákat, mégsem én hisztiztem hogy nagy a tempó.....Aztán két óra tekerés és vége a száguldozásnak.
Nincs kék küllõanyájuk, kék váltógörgõjök, kék hajtómûcsavar, kék nyeregcsõbilincs, kék f...omtudja. Neked van mégpedig olyan biciklin, amit (tedd a szivedre a kezed) rendeltetésszerûen jó, ha párszor használtál idén...
Igen azt én nem is divatbiciklinek, hanem cirkuszi szekérnek hivnám.
Nem értem miért baj ez neked? Tekernek, elég sokat is ráadásul. Az tök mindegy mivel, és az hogy néz ki.
Nincs kék küllõanyájuk, kék váltógörgõjök, kék hajtómûcsavar, kék nyeregcsõbilincs, kék f...omtudja. Neked van mégpedig olyan biciklin, amit (tedd a szivedre a kezed) rendeltetésszerûen jó, ha párszor használtál idén...
Igen azt én nem is divatbiciklinek, hanem cirkuszi szekérnek hivnám.
Országútim van, országúti használatra. Fixim nincs, futártáskám nincs, siltes biciklis sapkám sincs. A küllõim közé sem dugok kártyákat.
Ááá, két hangrobbanás között nem lenne rá ideje egyébként se
Csütörtök délben is csak azt láttam, hogy valami vörös folt húz el elõttem ezerrel a Füredi-Böszörményi keresztezõdésben. Elõször nem tudtam mi lehet, de a titánpor láttán leesett, hogy ki lehet az
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Ezért nem tudsz biciklizés közben ultizni!:-DDD
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Országútim van, országúti használatra. Fixim nincs, futártáskám nincs, siltes biciklis sapkám sincs. A küllõim közé sem dugok kártyákat.
úgy látszik pikkelsz a vékonykerekûekre, pedig ha jól tudom neked is van!
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
korcs: tegnap ti motoroztatok a 33-on, a Baumax környékén?
Egy kék Trophy-t láttam két emberrel a nyergében