Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Sziasztok!
Soma mi a geci az a geci? :D
Figyelem eladóvá vált a boltban letétbe helyezett: Focus Izalco Team vázszett 2006-os, 58-as magassággal! Carbon ISIS tengelyes FSA hajtókarral Acor középrésszel, Fsa kormány csapágyall, és Fsa fejcsapággyal, valamint carbon közölõ gyûrûkkel!
180.000.- Komplett ! ! !
A gazdája Németben van kint és a család gyarapodott, igy eladóvá vált!

Ejnye no, milyen beszéd ez???:confused: Pontozd ki, vagy küld el privátban!

Na, kb. ezért is utálom a kutyákat, habár nem õk tehetnek a videón látható helyzetrõl.

LiveLeak.com - 25 dogs attack a cyclist (with subtitles)

Nem tudom megnyitni. :(
Twelve times ironman

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Gábor, az a srác meg is érdemli...
Ha volt olyan f..sz,hogy nem hajt tovább,hanem lelassít,sõt megáll a kutyáknál,ne várjon mást.
Mondhatni a videó miatt csinálta...

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Zoli!?!!!!!! :P

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Sziasztok!

Soma mi a geci az a geci? :D

Figyelem eladóvá vált a boltban letétbe helyezett: Focus Izalco Team vázszett 2006-os, 58-as magassággal! Carbon ISIS tengelyes FSA hajtókarral Acor középrésszel, Fsa kormány csapágyall, és Fsa fejcsapággyal, valamint carbon közölõ gyûrûkkel!
180.000.- Komplett ! ! !

A gazdája Németben van kint és a család gyarapodott, igy eladóvá vált!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Na, kb. ezért is utálom a kutyákat, habár nem õk tehetnek a videón látható helyzetrõl.

LiveLeak.com - 25 dogs attack a cyclist (with subtitles)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts

Halihó

Feketetói vásár egykét képben..

Ez nem magyarország ugye?
Ha itthonlenne a TEK már felégette volna! ..felszánt sóval behint..
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Basszus, ezen a vásáron mi nem volt?

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Halihó

Sok volt benne a mûanyag...otthagytam :D
Menj ki holnap.

Köszönöm, van elég (?) biciklim. Ha mégis kellene még egy, megépítem a szekrény tetején árválkodó Pyxist. :)

Mackófelsõ: szerintem nyugatabbról van, onnan "szokás" hozni, leginkább a fritzektõl. Sokan maradnának itt nálunk bringa nélkül, ha mindet vissza kellene szolgáltatni.

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Halihó
Menj ki holnap.

Én a gyári számát azért csak megnéztem volna, hátha körözik itthon. Sok ilyen bringa kerül ki innen.:confused:

Ma 14.00-kor jön vki a lõtérre? Indulás: Vezér sarok.
Ki kell vinnem egy goromba üzenetet, mert a rejtekhelyemrõl ellopták az olajozómat. :mad:
(Nem volt tele)
Twelve times ironman

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Menj ki holnap.

Pókmalac
Fixi

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Halihó

Az Orbeát mennyiért vesztegették? :)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Pókmalac
Fixi

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
A krossz pályát a krosszosok gépezték össze. Ilyet a sereg nem csinál. Ez kifejezetten ilyenre lett csinálva. De ez csak arra a kis területre vonatkozik ahol köröztek a motorosok, ahol az autók parkoltak. A többi a sereg "érdeme".

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Persze, egyértelmû, hogy egy lõtér/vezgyakpálya nem sík szokik lenni, a honvédség keményen megdolgozza az ilyen területeket. Ezért is tesznek elõszeretettel mx pályát ilyen helyekre. Meg azért is, mert egy motor kibaszott hangos, én itthon az udvaron simán hallom, ha akár 1 valaki van kinn, mondjuk jó a fülem, de leginkább azért, mert dombon lakom.:D

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Nem is a szélre,inkább a seregre gondoltam...

Pókmalac
Fixi

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
De bizony hogy. Csipisz leírta a szitut.
Én 10 éve adtam el a cross motoromat. Szóval már vagy 15-18 éve megy ott a motorozás. És már akkor is kellettek gépek. Ilyen dombokat nem fúj össze a szél.

Halihó

Írja ezt egy olyan ember,aki õsztõl tavaszig engedéllyel a hadházi lõtéren éli kerékpáros életét :D

Szerintem olyan "nagy gondoskodást" nem igényel a crosspálya,nem hiszem,hogy Barnusék földgépekkel dolgoznának valamit is odakint...

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Azt se tudom, mióta van ott mx pálya. De legalább 5, ha nem 10 éve. elõferdülhet, hogy még a sorompót is õk tették ki, ha arról a sorompóról van szó, amelyik a pályát választja el az úttól. Lajosék (építési vállalkozó, mx-es) dózerrel, meg ilyen cuccokkal szokták igazgatni, aztán szétdobják a költséget, ez afféle tagdíj. Persze ott se minden ott motorozó fizet, de ez már az õ dolguk. Engedély van, ha nem lenne, nem akarták volna megbolygatni az engedély ügyét a natura 2000 védettségû területté nyilvánítás kapcsán. Ahogy én tudom, az mx pálya teljesen legális, viszont akik endurokörökre mennek beljebb, az erdõn keresztül gyártott nyomokon, azokat természetkárosításért baszlathatják. Hogy volt-e ilyen, nem tudom. Én találkoztam már ott erdõkerülõvel, le se szart. (rosszul is esett, hogy nem figyel rám...) Azt viszont biztosra veszem, ha valaki akkor kezd el szemetet lepakolni a környéken, amikor ezek a huligánok ott mortoznak, elhajtják onnan a halál faszára. Lehet épp egy ilyen tuskó volt az, aki elszaladt a haonnak panaszkodni.
Az árok feltöltése is egy nagy marhaság. Mindig volt ott egy szakasz az árokban, amin ki-be hajtottak, mert ott visz keresztül az út a gyakpályán. Azon már 95'ben is átbicajoztam, amikor még nyakig ért ott a gaz...
A lényeg annyi, hogy a Haon megint alkotott.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

De a lényeg: a terület vissza fog kerülni a dandárhoz és akkor majd lehet szó arról, hogy lehessen ott bringázni.
Addig is nem kéne oda bemenni, hamár tiltva vagyon, mert abból probléma lehet.
Ha engedély kell, szóljatok!

Írja ezt egy olyan ember,aki õsztõl tavaszig engedéllyel a hadházi lõtéren éli kerékpáros életét :D

Szerintem olyan "nagy gondoskodást" nem igényel a crosspálya,nem hiszem,hogy Barnusék földgépekkel dolgoznának valamit is odakint...

Pókmalac
Fixi

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
És az, hogy lehetséges, hogy Barnusnak volt kulcsa sorompóhoz? Csak úgy, hogy valamilyen megállapodás van a terület használatáról. Annyi pénzt, állandó gondoskodást igényel az a cross pálya, hogy azt nem tennék bele, ha az egész full illegál lenne. Szerintem.

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Mivel nem én szerveztem , igy nem is kerestem megoldásokat, és igencsak késõn ( amikor felirtam) tudtam róla!

Különben is, biztos illegálban legeltették, az éppen ott lévõ tehéncsordát is! Sõt szép számmal járkáltak kereszetbe, a fõ csapáson kerékpárral, motorral a közeli kertségbe!

Nem baj, ezek után biztosan egyenként beperelnek majd mindenkit, hisz úgy is van fényképes dokumentációm, arról kik vettek részt, eme illegális, természetromboló megmozduláson! :D

Ma voltam bent a laktanyában egy járõrverseny okán és megkérdeztem (ezt is):

A terület honvédségi terület (az is volt), 1991-ig szovjet alakulatok, azután 5. Bocskai István GLD használta vezetési gyakorlatra, harcászkodásra.
A terület jelenlegi kezelõje az MH Fegyverzeti és Hadbiztosi Hivatal.
Ez amúgy senkit sem érdekel(t) most sem...:D
Ezért hát és azért is mert az utõbbi években a dandár nem használta és mindenki azt gondolta, hogy ide hordhatja tonnaszám a szemetét, itt airsoftozhat, kempigezehet, motorozhat, vadászhat, halászhat és madarászhat.:D
A sorompót éppen az illegális szemétlerakó emberkék miatt szereték fel.
Amúgy én már jelentettem fel itt szemétlerakás miatt a rendszáma alapján egy helyi majmot, aki jót csodálkozhatott amikor megkapta a 30ezres csekket a színes fotóimmal együtt.

De a lényeg: a terület vissza fog kerülni a dandárhoz és akkor majd lehet szó arról, hogy lehessen ott bringázni.
Addig is nem kéne oda bemenni, hamár tiltva vagyon, mert abból probléma lehet.
Ha engedély kell, szóljatok!
Twelve times ironman