Mivel nem én szerveztem , igy nem is kerestem megoldásokat, és igencsak késõn ( amikor felirtam) tudtam róla!
Különben is, biztos illegálban legeltették, az éppen ott lévõ tehéncsordát is! Sõt szép számmal járkáltak kereszetbe, a fõ csapáson kerékpárral, motorral a közeli kertségbe!
Nem baj, ezek után biztosan egyenként beperelnek majd mindenkit, hisz úgy is van fényképes dokumentációm, arról kik vettek részt, eme illegális, természetromboló megmozduláson!
Ma voltam bent a laktanyában egy járõrverseny okán és megkérdeztem (ezt is):
A terület honvédségi terület (az is volt), 1991-ig szovjet alakulatok, azután 5. Bocskai István GLD használta vezetési gyakorlatra, harcászkodásra.
A terület jelenlegi kezelõje az MH Fegyverzeti és Hadbiztosi Hivatal.
Ez amúgy senkit sem érdekel(t) most sem...
Ezért hát és azért is mert az utõbbi években a dandár nem használta és mindenki azt gondolta, hogy ide hordhatja tonnaszám a szemetét, itt airsoftozhat, kempigezehet, motorozhat, vadászhat, halászhat és madarászhat.
A sorompót éppen az illegális szemétlerakó emberkék miatt szereték fel.
Amúgy én már jelentettem fel itt szemétlerakás miatt a rendszáma alapján egy helyi majmot, aki jót csodálkozhatott amikor megkapta a 30ezres csekket a színes fotóimmal együtt.
De a lényeg: a terület vissza fog kerülni a dandárhoz és akkor majd lehet szó arról, hogy lehessen ott bringázni.
Addig is nem kéne oda bemenni, hamár tiltva vagyon, mert abból probléma lehet.
Ha engedély kell, szóljatok!