Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

földlakó

földlakó

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
Gratulációkat kell megint kiosztanom:

-mindenkinek aki ment
-mindenkinek aki dobogóra állt és nyert Actimelt
-annak aki a legtöbb sarat gyûjtötte :P

Én nem vagyok ilyen kemény, csak egy Kis-Viszoká meg Koprovsky stít volt a hétvégi pogram. El vagyok puhulva, izomlázam lett! Ajjajajjjajj...

gellert12

gellert12

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
Sziasztok gratulálok minden indulónak, nem egy tökéletes hétvégi pihenés volt az biztos.
"Nyugi nem kell izgulni az esõ miatt a pálya teljesen járható, nem lesz dagonya, és ráadásul szombaton nem fog esni az esõ jó idõ lesz."Ezt a sportaktív honlapján írták.
Mi, Pesti arcok nefraz egy francia srác meg én ahoz képest hogy egy pihenõs tekerésre készültünk egy igazi élet-halál harcot vívtunk,de megérte.
A sár ellen a szilikon egy nagyon jó fegyvernek bizonyult nálunk 1,5körig (még jó hogy este is 2-3at mentünk)utána viszont kín szenvedés volt.Végig küzdöttük az egészet mindig volt valaki a pályán (meg is lett az eredménye-jól megfáztam) tapasztalatszerzésnek nem volt egy utolsó.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Csipisz: ha megvan a boGden, meg a kerék, viszek be kerót is, mert a baloldali (elsõ fék, éééérted!) fékbe kell olaj (eddig is kellett, de most, hogy Bernie a jobboldaliba töltött, így már zavar, hogy a baloldali bentebb fog). Magura. Szeretni fogod :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Röfi, jöhecc a karikáért! Egy darabkát majd azért haggyá nekem is belõle....
Most nézem, azért ennek a nyereménynek nem csak a mibenléte bosszantó, hanem a térfogata is....Aasszem megveszek, mire bemegyek vele a bótba....de beviszem!:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
A hosszú sor közepén ment egy fekete mernyó (Román rendszámmal) amikor minket elõztek. Nagy busz egy sem volt. De biztos igazatok van.

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Valami Román õméltóságot kísértek.

Olyan, h román "õméltóság" nincs. Havasalföldi birkapásztor az van.:D

Nyugi: Újpest - Loki meccs volt, a vadakat kísérték ide és vissza. Ilyenkor kiemelt biztonsági intézkedés, ez is belekerült pár százezerbe.:mad:
Twelve times ironman

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Dehogynincs.

:D

Hapek, privátot kaptál.

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás
Nitro, szerintem is az Újpest meccs miatt volt annyi rendõr. Du 5körül jöttünk haza a Mátrából, akkor már az M3-as mentén az utolsó három benzinkút le volt zárva, minket se engedtek be még wcre se. Azt mondták azért van lezárva az összes kút, mert nemsokára jön a szurkolói busz, és félnek, h mindent szétvernek. Fasza. Persze a rendõrök a kisbuszunkat rögtön kikapták a sorból, még jó h nincs tipikus futball huligán fejem.:)
Ride 'n' roll

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Valami Román õméltóságot kísértek. A Ladát nem sikerült utolérnünk. :)

Józsi: Egy rövid bemutatkozásra gondoltam, mert nem sokan ismernek innen a fórumról. (Lehet aki ismer az sem ismert meg az avatarod alapján :))

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Lehet csak a focimeccsre jöttek.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás

Képek amiket mi lõttünk, meg azok is, amiket az eddigi linkekrõl lopkodtam. Sztárok vagyunk! Egy rendõrkaraván vezetett minket Debrecenig!

Ez nálam a kuriózum kérem!

Gratula srácok! Tegnap délutánra én is lebetegedtem, nem lettetek volna elõrébb velem.

A 33-as bevezetõn én is láttam a sok eszetlenül száguldozó rendõrt és a villogó lámpákat 8 körül. Nem tudjátok mi volt?

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Képek amiket mi lõttünk, meg azok is, amiket az eddigi linkekrõl lopkodtam. Sztárok vagyunk! Egy rendõrkaraván vezetett minket Debrecenig!

Ez nálam a kuriózum kérem!

Once

Once

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Szia Rofi!

Igy jo lessz?:)

Szep az a vaz!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Szia Józsi!

Légyszi írj magadról egy pár sort, mert itt az a szokás.
Amúgy nem volt az olyan rossz, csak ésszel kellett csinálni. A Merkaptnál (szerencsére) semmi baj, anyagi kár nem volt. Tudtuk mikor kell kiszállni.

Nefraz: http://forum.bikemag.../hirdetes-38591 Már ha kuriózumot akarsz...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Holnap délben adom le az Actionsports rendelést. Akinek kell valami 11-ig küldje a listát és a pénzt is. Átváltás az OTP deviza eladás alapján.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Once

Once

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Gratulalok mindenkinek, aki reszt vett a 24 oras tulelo versenyen.
Ezek utan asszem nem banom, hogy nem mentem el, olvasva a sok saros elmenyt :)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Grat minden õrült 24 órásnak! :)

Bogártalira is csak délben mentem ki,addigra elállt az esõ,de érdemes volt.Sok rég nem látott
emberrel tudtam beszélni,megismertem életmûvészeket,nyertem este a tombolán,meg elhoztam
egy díjat is. ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

Éjfél után volt egy fél órás idõszak, amikor egyszerûen nem akart kimenni senki a pályára, Csipiszen kívül, aki emberfeletti módon élvezte ez a sarazást egyedül :)

...Nyereményünk a tavalyit is alulmúlta, fejenként kapott mindenki egy Jóreggelt-et, egy szívószálas üccsit és egy Aktimelt. (ezeket mellékesen mindenki megkapta a nevezéssel, csak mi kaptunk még egy adagot. Ennyi.)
Egy élmények jó volt.

Igen, én már csak ilyen beteg faszkalap vagyok.....:D

És nem, nem egyet, az általad felsorolt élelmiszerekbõl fejenként 2, azaz KETTÕ darabot kaptunk! Jól gondold meg, a különbségbõl 12 etióp kolónia eszik egy hétig.:D
Vagyis enne, de náluk nincsenek saras versenyek, ahol ilyesmit lehet "nyerni".
De nem is panaszkodom, csak kösz az egészet nektek barik!
:D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Nyereményünk a tavalyit is alulmúlta, fejenként kapott mindenki egy Jóreggelt-et, egy szívószálas üccsit és egy Aktimelt. (ezeket mellékesen mindenki megkapta a nevezéssel, csak mi kaptunk még egy adagot. Ennyi.)

Ez bazdmeg szánalom... Eszembe jut most egy csomó jelzõ a szervezõ(k)re, de inkább modorálom magam. Egy biztos, nagy gratula nektek, hatalmasok vagytok!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Le a kalappal mindenkinek! És köszi azoknak is, akik lebeszéltek arról, hogy leöljem magam...
Az egész nap aránylag jól ment, aztán lassan leszállt az este.Vártam Levit a váltással, de sokat késett. Azután amikor bejött valami sok idõvel, csak annyit mondott:

"bazmeg, õrültek vagyunk"

Az elsõ sáros-lámpás köröm 38 perc lett, mert nekimentem az emelkedõnek, amit nappal még simán abszolváltam. Hát, kb 100 méter után úgy löktem le a kerót az útról, felemelni nem bírtam....felérve nem volt türelmem a talált karóval lefölözni a sarat a gumiról, pedig a késõbbi szakaszok tekerhetõek voltak.... cipeltem a sok anyaföldet, folyamatosan súrlódó hangtól ûzve. a játszótérre már úgy érkeztem, hogy a stucninál fogva vonszoltam a bicajt, menni alig bírtam. A rövid aszfalt utáni kanyarban állt egy autó, utt álltam meg, hogy levakarjam a sarat. Nem tudom ki lehetett ott a kocsival, mindenesetre neki köszönhetem hogy végre ha szenvedve is, de tekerhettem, levakarva a sarat tõle kaptam egy valag papírtörlõt is, amit szerencsére nem dobtam a szemetesébe....késõbb enélkül nem tudtam volna megtekerni a váltókart a sártól.
Aztán szájbavert egy monociklis, akire erre akkorát ordítottam, hogy hanyatt esett szegény.... szóval beértem, és jeleztem, hogy ez durva, kész vagyok.
Lement még egy sorozat, egykörös váltásokkal. Kiötlöttem a feltolást az emelkedõn, úgy hátha nem szedjük fel az agyagot. És egész jól bevált.Sikerült még három kört mennem egész jó 23perc/kör-ös átlaggal.Az hogy megrogytunk, szerintem egészen normális jelenség volt.
Azt meg kiemelném, hogy azok a 18 perces körök gyanúsak, tekintve hogy a srácok az elsõ 6 körükre kaptak tõlünk egy kör hátrányt. Erre csak annyit mondanék: shortcut.

Nyereménycsomagunk nálam van emberek.Holnap beviszem a boltba a fukszokkal meg a kupával együtt. Persze ha szükségetek van a nyereményre, érte is jöhettek........................:D