Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Posted 2010. September 21. - 01:24

Holnap meg Critial Mass!
Levi! GSCW2010!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2010. September 21. - 00:20

Annak a gétének meg kb 1000 jobb helye lett volna. De ez van, így megy.
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2010. September 21. - 00:15

A kupát haza sem kellett volna hoznod Csipisz.
Posted 2010. September 20. - 23:17

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2010. September 20. - 22:55

Nem, nekem nem kellett volna. Mivel ezt a bringát itthon csak egy versenyen lehetett nyerni, amit egy ember nyert meg, ezért nem kell hozzá sok logika, hogy összerakd a képet. Bár nálad.... ki tudja
![]()
A másik, hogy nem sajnáltam a sráctól, mert nekem semmi szükségem rá, csak gusztustalannak érzem, hogy egy olyan ember nyeri, aki elvileg nem profi és sose volt. Igaz, hogy elõtte 2 évvel már a Cube Elit tekerõi névsorában ott volt a neve... Amit viszont sajnálok, hogy nem olyan ember nyerte ezt a bringát, aki tényleg full amatõr (nincs szakedzõ, nincs klub támogatás, nincs semmi szponzor) és megérdemelte volna. Holott a GT részérõl errõl szólt ez az egész kampány. Most meg darabokra szedte és árulja ezt a mûanyag szart, mert egyben nem tudta eladni, annyira vér ciki a története a kerónak. Gyász.
ha tenyleg ugy van, hogy a cubenal tekert elitben, akkor oke, ertem, de sok embernek van olyan keroja,amit itthon nem lehet kapni, azert irtam, mit irtam.
van ez igy sajnos, ez magyarorszag.
ha mar magyar dolgok,ma itattam a helyi pubban a nemetekkel hazipalinkat. csak kapkodtak levego utan,hogy "man, das ist aber stark".
meg jo hogy eros!

ja errefele szinte csak focus kerokat latok, jol megy nekik:)
Posted 2010. September 20. - 21:13

en nem latom hol van hogy ez az a bringa. ha az is, miert baj, hogy eladja?
ja te szeretted volna?
Nem, nekem nem kellett volna. Mivel ezt a bringát itthon csak egy versenyen lehetett nyerni, amit egy ember nyert meg, ezért nem kell hozzá sok logika, hogy összerakd a képet. Bár nálad.... ki tudja

A másik, hogy nem sajnáltam a sráctól, mert nekem semmi szükségem rá, csak gusztustalannak érzem, hogy egy olyan ember nyeri, aki elvileg nem profi és sose volt. Igaz, hogy elõtte 2 évvel már a Cube Elit tekerõi névsorában ott volt a neve... Amit viszont sajnálok, hogy nem olyan ember nyerte ezt a bringát, aki tényleg full amatõr (nincs szakedzõ, nincs klub támogatás, nincs semmi szponzor) és megérdemelte volna. Holott a GT részérõl errõl szólt ez az egész kampány. Most meg darabokra szedte és árulja ezt a mûanyag szart, mert egyben nem tudta eladni, annyira vér ciki a története a kerónak. Gyász.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2010. September 20. - 20:24

Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Posted 2010. September 20. - 17:25

Mindenki emlékszik még a tavalyi GT arany keróra? Ugye, hogy a srácnak (aki nem elit versenyzõ, még véletlenül sem) mennyire szüksége volt rá! Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: GT Zaskar Carbon váz
en nem latom hol van hogy ez az a bringa. ha az is, miert baj, hogy eladja?
ja te szeretted volna?

Posted 2010. September 20. - 17:22

Posted 2010. September 20. - 14:15

Halihó
Totalcar
Bõszen kommentálom is... egészében egész jó a cikk, mák, hogy nem estefelé mentek vele, mert 6V-os rendszer és fényszóró esete (olyankor nem tud visszatölteni az aksiba, annyira elviszi fényszóró) az igazi buli. 2-3 óra fényszórózás és indexelésre fullad:-D De szép csak a marhája a kormányt lefordította, ezért üt a kuplung a lábvédõbe.
Más: bicikli!
Posted 2010. September 20. - 14:00

HalihóTe aztán tényleg ráérsz.......
Csak a lakás nem halad,de nem is sürget senki

Posted 2010. September 20. - 13:44

Halihó
Totalcar
Azért ennek a sok esõnek is megvan az elõnye.
Ebbõl viszont most senki sem kap,majd szerda reggel megyek ki a gombaföldekre(ahogy Tittyi mondaná)akkor
lesz legfeljebb osztás...
Most feldolgoztam,szárítás,elrakás...
Te aztán tényleg ráérsz.......

Posted 2010. September 20. - 13:44

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2010. September 20. - 13:26

Totalcar

Azért ennek a sok esõnek is megvan az elõnye.
Ebbõl viszont most senki sem kap,majd szerda reggel megyek ki a gombaföldekre(ahogy Tittyi mondaná)akkor
lesz legfeljebb osztás...
Most feldolgoztam,szárítás,elrakás...
Posted 2010. September 20. - 13:16

Ha megeszed a szemem elõtt, tõlem kifizetheted kajacsekkben is
legalább valami irányárat mondjál már apa!
Posted 2010. September 20. - 13:16

Posted 2010. September 20. - 12:55

Kajacsekk, részlet fizetés? He he hehe hehehe
Ha megeszed a szemem elõtt, tõlem kifizetheted kajacsekkben is

Posted 2010. September 20. - 12:55

Amennyiben nem válaszoltok, szerdán önhatalmúlag felküldöm Börnivel.
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2010. September 20. - 12:45

Eladó villa! Rock Shox Recon SL. 100 mm rugóút, kormányról zárható PopLock kar segítségével. A színe fehér, nyaka 22 cm. Fotót teszek fel este, de nagyon szép, hibátlan állapotú. Csipisz szent keze érintette a belsejét, így a mozgása csudajó
.
Ár: megegyezés alapján. Ha érdekel, akkor PÜ, vagy 30-hatnegyvenhárom-5118, epycke_kukac_gmail_pont_com
Kajacsekk, részlet fizetés? He he hehe hehehe
Posted 2010. September 20. - 12:36

Ár: megegyezés alapján. Ha érdekel, akkor PÜ, vagy 30-hatnegyvenhárom-5118, epycke_kukac_gmail_pont_com