Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Holnap délután nincs valakinek kedve montizni egyet a környéken? 3H, mondjuk.
Ilyen szép idõt jósolnak, mint ma volt. Használjuk hát ki! :)

Lehet hétvégén alley-n, nem lesz meg a hagyományosnak mondható esõ? Hátha. A jelmezem eléggé szellõs, örülnék, hát neki.... ;)

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Halihó

Érdekes volt olvasni a hozzászólásokat,meg nézni a többi linket is.
Anno én is csak egy hegyet õriztem egy télen át nem messze a Kékestõl.Késõbb visszakerültünk a törzsalakulathoz,ott meg jött a papiros,hogy pont azt a laktanyát számolják fel,mi biztosítjuk a szállítmánykisérést...be lehetett menni a nyerges kamionokkal a hegy gyomrába,mint a filmeken.. :)
Volt ott is minden.
Bár errõl a témáról Mackó is bõven tudna nosztalgiázni.

Tavaly utaztam egy idõs bácsikával aki anno Bagoson volt katona(bizony ott is volt laktanya),az is azt mondta,nem az az érdekes,amit otthagytak,hanem amit berobbantottak mielõt kiürítették.80-as évek végén voltunk bent,vadásztársaság "kezelte"az ingatlant,még megvolt a nagy generátor,tábori konyha meg minden.Lehet valamelyik hétvégén kimegyek fotózni.

Na nem nosztalgiából írom, de senki se dobjon egy hátast az egykor nálunk tárolt atomfegyverekrõl!

Úgy nagyjából ennyi volt:

NATO kód, rakéta jele, rendszer neve
Frog-7a, 3R11 / 9M21 / R65, Luna-M
Frog-7b, 9M21B / R70, Luna-M
SS-21, 9M79, Tochka

Ebbõl az SS-21 már nem is lett hadrendbe állítva, a többi meg csak "csúzli"!

Fotózni megyek veled Bagosra, írd fel, h mikor?

Kunmadaras: nem az elhagyott repülõtér a veszélyes, hanem a bombavetõtér

47°27'38.50"É
20°58'36.01"K

Ha itt bringázni akarsz, elõtte írj végrendeletet! :)
Twelve times ironman

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Van egy oval m600-as csövem. 5000Ft.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Valaki nem megy Nyír1házára a közeljövõben? Nálam maradt egy srác kesztyûje, visszaakarom adni neki.
Más: 26.8 -as nyeregcsöve van valakinek? 1, vagy 2 db.

Hétvégén Halloween Alleycat. Ha valaki még akar jönni, most szóljon!!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Érdekes volt olvasni a hozzászólásokat,meg nézni a többi linket is.
Anno én is csak egy hegyet õriztem egy télen át nem messze a Kékestõl.Késõbb visszakerültünk a törzsalakulathoz,ott meg jött a papiros,hogy pont azt a laktanyát számolják fel,mi biztosítjuk a szállítmánykisérést...be lehetett menni a nyerges kamionokkal a hegy gyomrába,mint a filmeken.. :)
Volt ott is minden.
Bár errõl a témáról Mackó is bõven tudna nosztalgiázni.

Tavaly utaztam egy idõs bácsikával aki anno Bagoson volt katona(bizony ott is volt laktanya),az is azt mondta,nem az az érdekes,amit otthagytak,hanem amit berobbantottak mielõt kiürítették.80-as évek végén voltunk bent,vadásztársaság "kezelte"az ingatlant,még megvolt a nagy generátor,tábori konyha meg minden.Lehet valamelyik hétvégén kimegyek fotózni.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Tökre felkeltette az érdeklõdésemet ez a szellemváros! ;)

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Egyrészt örzik valamennyire, de nem viszik tulzásba. Másrészrõl pedig csak atomot tartottak ott.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

...(ha mered)

Még mindig lezárt és valamennyire õrzött terület, vagy miért kell hozzá merészség?

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás

Sanyi! Te ismered a Zádor hidat? Ott van P.ladánytól nem messze. Ott van nem messze az Ágota híd is ami a Hortobágyon vezet át. Ez összesen kb 20km. És egy út alatt meg tudja nézni a malmot és a két hidat.
Vagy esetleg megnézheted ezt is. (ha mered)

Timi karcagi, õ mutatta ezeket.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Berekfürdõrõl Karcagra átgurulhatsz, ott a régi malmot, illetve a várostól kicsit kintebb a Zádor-hidat érdemes megnézni. Esetleg Kisköre felé is eltekerhetsz az erõmûhöz.

Sanyi! Te ismered a Zádor hidat? Ott van P.ladánytól nem messze. Ott van nem messze az Ágota híd is ami a Hortobágyon vezet át. Ez összesen kb 20km. És egy út alatt meg tudja nézni a malmot és a két hidat.
Vagy esetleg megnézheted ezt is. (ha mered)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
:D:D:D

Csontosnak meg grat, én is rá adtam le a voksomat! (meg fél1kor utólag qkac-ra, de csak jelzésértékûen hogy csakazértsem segítettem neki :D

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Továbbítom persze! Egy kávét esetleg addig?

;)

Nekem jöhet, hehehehe!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Továbbítom persze! Egy kávét esetleg addig?

;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Szia!
Úgy látom, hogy Szolnokról nincs aktív fórumozó, Benneteket találtalak a legközelebbinek, ezért írtam felétek a kérdést!
Stimm???
Egyébként Karcag még közelebb van, és ha jól gondolom Szolnok, vagy Debrecen közel azonos távolságra van Bfürdõtõl.
Ja, akkor kérlek továbbítsd a szolnoki, vagy karcagi rájderek felé a kérésemet.
A többi debrecenitõl pedig várom a jó útvonalterveket!

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Berekfürdõrõl Karcagra átgurulhatsz, ott a régi malmot, illetve a várostól kicsit kintebb a Zádor-hidat érdemes megnézni. Esetleg Kisköre felé is eltekerhetsz az erõmûhöz.

/Fabian Cancellara/

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Számomra furcsa, hogy ezt a debreceni topikba írod (talán a szolnokiak többet tudnának neked segíteni, tekintve, hogy Berekfürdõ már Jász-Nagykun-Szolnok Megye...), de persze sose lehet tudni :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Sziasztok!
A hétvégémet Berekfürdõn töltöm. Viszek magammal outi kerékpárt. Tudtok ott a környéken olyan "tömegszerû" megmozdulásról, melyhez csatlakozhatnék? Gondolok itt valami elõre szervezett túrára, vagy csak alkalmi jellegû tekergésre!
Illetve: javasoljatok a környéken 2-3 órás túraútvonalat!
Kösz, Tamás

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Szép munka volt, nemsoká lesz jóóó sok High5 nyalánkságUNK! :) FIXED GEAR HUNGARY – fixi, fixie, fixed gear, fixizés, fixis hírek, alleycat » The winner is….Csontos Máté

/Fabian Cancellara/

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

10-bõl 9 fogorvos ezt ajánlja.

Gréti: Te vagy az az egy fogorvos. :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

jaja, boGden.

ikszdé ikszdé