Ilyen szép idõt jósolnak, mint ma volt. Használjuk hát ki!

Lehet hétvégén alley-n, nem lesz meg a hagyományosnak mondható esõ? Hátha. A jelmezem eléggé szellõs, örülnék, hát neki....

Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Halihó
Érdekes volt olvasni a hozzászólásokat,meg nézni a többi linket is.
Anno én is csak egy hegyet õriztem egy télen át nem messze a Kékestõl.Késõbb visszakerültünk a törzsalakulathoz,ott meg jött a papiros,hogy pont azt a laktanyát számolják fel,mi biztosítjuk a szállítmánykisérést...be lehetett menni a nyerges kamionokkal a hegy gyomrába,mint a filmeken..
Volt ott is minden.
Bár errõl a témáról Mackó is bõven tudna nosztalgiázni.
Tavaly utaztam egy idõs bácsikával aki anno Bagoson volt katona(bizony ott is volt laktanya),az is azt mondta,nem az az érdekes,amit otthagytak,hanem amit berobbantottak mielõt kiürítették.80-as évek végén voltunk bent,vadásztársaság "kezelte"az ingatlant,még megvolt a nagy generátor,tábori konyha meg minden.Lehet valamelyik hétvégén kimegyek fotózni.
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
...(ha mered)
Sanyi! Te ismered a Zádor hidat? Ott van P.ladánytól nem messze. Ott van nem messze az Ágota híd is ami a Hortobágyon vezet át. Ez összesen kb 20km. És egy út alatt meg tudja nézni a malmot és a két hidat.
Vagy esetleg megnézheted ezt is. (ha mered)
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Berekfürdõrõl Karcagra átgurulhatsz, ott a régi malmot, illetve a várostól kicsit kintebb a Zádor-hidat érdemes megnézni. Esetleg Kisköre felé is eltekerhetsz az erõmûhöz.
Továbbítom persze! Egy kávét esetleg addig?
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
jaja, boGden.