Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Akkor akaszd a pöcsödre :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
kíváncsi vagyok hogy belefér-e, meglátjuk
de az meg beázik LS12-t ide de mán!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
hapek: Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Kéz és lábtyûk, bukó alá való sapka

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts
Ha valakit érdekel a pesti bringás futárokról, Futár EB-rõl készített 25-30 oldalas cikk sok képpel,
van féláron egy felesleges novemberi National Geographic-om (vagy -em?).
Sikerült 2szer megvennem...

Flaszterharcosok
Tom
Csak simán 1x. Max 2x. :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Izom: nem tudom mekkora az U-lakatod, de egy váztáskán nem gondolkodtál még el? Tescoba' biztosan van piri pénzért is (ismerve az igényeidet:D).

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
de ütközõ is kéne:)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Zozoba!
Megmûtünk Somával 2000-é! Kapsz a homlokodba egy ilyet. És kívül-belül elõl-hátul világos lesz! Izom téged nem érdekel?

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
lockbeltben nem szívesen taknyolnék, táska nem mindig van nálam, meg nyomja a hátam
én ekkora nagy kurva vagyok, nekem semmi se jó:D

Zoli: a zsaruknak mit mondasz? felmutatod a zárójelentést?:)

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Szasztok!

Nem tudom mit vakaróztok itt holmi lámpával, én 8000-ért megmûtettem a szemem infravörös iccakai látásúra! :-)
Ettõl kezdve ing-gatya rakhatod a setitben is! :-)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Én két konzolt törtem le, azóta bagaboo lockbelt, vagy táskában utazik...

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Korcs: Na látod, ezért nem értem én, hogy rendelhet valaki webshopon....:D Bemegyek, suhintok a lakattal kettõt, ha jó az egyensúlya, megveszem!:D

Ajándék lónak ne nézd a fogát, én se nézem:-D

kriptonit milyen lakattal szórakozol?

Kryptonite Evolution Mini LS. Csinálj egyébként egy ilyet:-D

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
vágom ezt a treket, a lakat maga király, de a konzolja elég gyengének tûnik

2 hónapja vettem egy a fasz tudja már milyen márkát, amit jónak mondanak, hát nem letérdeltem a konzolról? eltört a lakaton is a mûanyag, meg a konzol is:)

az ls szériát nem tudtam tönkretenni amikor az volt.

most a másikat a kormányomon viszem, de kicsit (nagyon) zavaró

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Hapek: van szimmering, 3900 egy pár, + szervízdíj. Nagyjábol akkor hozod, amikor akarod, kivéve hétfõ csüt délután...

Izom: ls 12 nem van, van helyette a treknek bérgyártott Streetwise ls, (ugyanaz a lakat más dizájnnal)6k-ért. Jó az egyensúlya, nagyon ütõs darab....

Bocs ha valakit zavar, és úgy véli hogy seftelek itt, de ennyi kérdésre muszály válaszolni.....:D

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Szarozol itt 500Ft-on... nemár, lámpa kell, bemész chilibe és megveszed. Már az utánajárás több fáradtságba kerül, mint 500Ft, najó 1000Ft. Én most szopok a kryptonite lakattal, mert rokonyra bíztam ügyintézést (ajándék lesz), de most ott tart az ügy, hogy ugyan megrendelte a nevemben, de intézzem már én, úgyis az én nevem fut a dolog és nekem lesz. Na ha meg tõlem függött volna, bemegyek chilibe és megveszem (ráadásul ki is derült, hogy kurvára olcsóbb ott, kösz Csipisznek, hogy utánanézett). Nekem 1000Ft-ot simán megér, hogy ne kelljen vele több napig tökölõdni, meg kiscsillió e-mailt váltani, vagy másokat ugráltatni.

tesóm arra jár ugyis, bemegy, megveszi, mi ebben a nagy vasziszt?
van most egy kis lámpám, de néha kevésnek érzem, ezért kéne ez a másik
akinek meg kidobnivaló 800 ft-ja van, az szóljon, ma sörözni megyünk:)

kriptonit milyen lakattal szórakozol?
boltosok: LS-12 van valahol?

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
"Suhintok a lakattal kettõt"...és mindjárt van kedvezmény!:D

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Korcs: Na látod, ezért nem értem én, hogy rendelhet valaki webshopon....:D Bemegyek, suhintok a lakattal kettõt, ha jó az egyensúlya, megveszem!:D

Hapek: Ha jól tévedek, rs dartod, judy-d, vagy ilyesmid van. Sajna asszem egyikhez sincs raktáron szimmering, majd utánanézek.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Sándor: rosszat linkeltem, ehun az usb-s. Ez is ugyanannyi.

Szarozol itt 500Ft-on... nemár, lámpa kell, bemész chilibe és megveszed. Már az utánajárás több fáradtságba kerül, mint 500Ft, najó 1000Ft. Én most szopok a kryptonite lakattal, mert rokonyra bíztam ügyintézést (ajándék lesz), de most ott tart az ügy, hogy ugyan megrendelte a nevemben, de intézzem már én, úgyis az én nevem fut a dolog és nekem lesz. Na ha meg tõlem függött volna, bemegyek chilibe és megveszem (ráadásul ki is derült, hogy kurvára olcsóbb ott, kösz Csipisznek, hogy utánanézett). Nekem 1000Ft-ot simán megér, hogy ne kelljen vele több napig tökölõdni, meg kiscsillió e-mailt váltani, vagy másokat ugráltatni.

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Csak olyan bejegyzésre, ami épp nem neked szólt, hanem kissé feledékeny barátunknak...sebaj, nem az én ingem volt, Sanyi vette fel...:D
Amúgy aki ismer, az tudja, hogy kifélék azok a 45-perces emberek...

Ja, hogy ja :-) ... mondjuk egy posttal lentebb... ;)
Egyébként tényleg türelmes vagyok, s nem is nyúzom olyan sûrûn az idegeiteket, mint ahogy azt lehetne.
Avagy ahhoz az akinek az a webáruházas post szólt :D

Más, amire tényleg lehetséges, hogy tudsz fejbõl válaszolni. (csak hogy az idegek játéka is megvalósuljon..)
A teleszkópom jobb oldali becsúszója gyakran olajfoltos, lehet egy kicsit enged a szimering.
Szimering cseréje, és/vagy a benne lévõ olaj téliesítése lehetséges volna, karbantartás, TMK jelleggel?
Az idõ ~ alkalmas hozzá, mármint ha sikerül elszabadulnom, akkor mennyit kellene várni rá?
Red Bull4ever

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

A türelmemmel nincs baj, csak gyorsan válaszoltam hasonló stílusban. Azért köszi, hogy ha utánanézel. Nap közben többynire én is dolgozok, s ha van akinek infója van, azzal elkerülhetem a felesleges keresgélést.

Csak olyan bejegyzésre, ami épp nem neked szólt, hanem kissé feledékeny barátunknak...sebaj, nem az én ingem volt, Sanyi vette fel...:D
Amúgy aki ismer, az tudja, hogy kifélék azok a 45-perces emberek...

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
Sándor: rosszat linkeltem, ehun az usb-s. Ez is ugyanannyi.