Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Posted 2010. November 26. - 13:52

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2010. November 26. - 13:31

Posted 2010. November 26. - 13:09

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2010. November 26. - 12:57

van féláron egy felesleges novemberi National Geographic-om (vagy -em?).
Sikerült 2szer megvennem...
Flaszterharcosok
Csak simán 1x. Max 2x.

Posted 2010. November 26. - 12:44

Posted 2010. November 26. - 12:35

Posted 2010. November 26. - 12:23

én ekkora nagy kurva vagyok, nekem semmi se jó

Zoli: a zsaruknak mit mondasz? felmutatod a zárójelentést?

Posted 2010. November 26. - 11:53

Nem tudom mit vakaróztok itt holmi lámpával, én 8000-ért megmûtettem a szemem infravörös iccakai látásúra! :-)
Ettõl kezdve ing-gatya rakhatod a setitben is! :-)
Posted 2010. November 26. - 11:03

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2010. November 26. - 10:34

Korcs: Na látod, ezért nem értem én, hogy rendelhet valaki webshopon....
Bemegyek, suhintok a lakattal kettõt, ha jó az egyensúlya, megveszem!
Ajándék lónak ne nézd a fogát, én se nézem:-D
kriptonit milyen lakattal szórakozol?
Kryptonite Evolution Mini LS. Csinálj egyébként egy ilyet:-D
Posted 2010. November 26. - 10:26

2 hónapja vettem egy a fasz tudja már milyen márkát, amit jónak mondanak, hát nem letérdeltem a konzolról? eltört a lakaton is a mûanyag, meg a konzol is:)
az ls szériát nem tudtam tönkretenni amikor az volt.
most a másikat a kormányomon viszem, de kicsit (nagyon) zavaró
Posted 2010. November 26. - 10:14

Izom: ls 12 nem van, van helyette a treknek bérgyártott Streetwise ls, (ugyanaz a lakat más dizájnnal)6k-ért. Jó az egyensúlya, nagyon ütõs darab....
Bocs ha valakit zavar, és úgy véli hogy seftelek itt, de ennyi kérdésre muszály válaszolni.....

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2010. November 26. - 09:54

Szarozol itt 500Ft-on... nemár, lámpa kell, bemész chilibe és megveszed. Már az utánajárás több fáradtságba kerül, mint 500Ft, najó 1000Ft. Én most szopok a kryptonite lakattal, mert rokonyra bíztam ügyintézést (ajándék lesz), de most ott tart az ügy, hogy ugyan megrendelte a nevemben, de intézzem már én, úgyis az én nevem fut a dolog és nekem lesz. Na ha meg tõlem függött volna, bemegyek chilibe és megveszem (ráadásul ki is derült, hogy kurvára olcsóbb ott, kösz Csipisznek, hogy utánanézett). Nekem 1000Ft-ot simán megér, hogy ne kelljen vele több napig tökölõdni, meg kiscsillió e-mailt váltani, vagy másokat ugráltatni.
tesóm arra jár ugyis, bemegy, megveszi, mi ebben a nagy vasziszt?
van most egy kis lámpám, de néha kevésnek érzem, ezért kéne ez a másik
akinek meg kidobnivaló 800 ft-ja van, az szóljon, ma sörözni megyünk:)
kriptonit milyen lakattal szórakozol?
boltosok: LS-12 van valahol?
Posted 2010. November 26. - 09:45

Posted 2010. November 26. - 09:33

Hapek: Ha jól tévedek, rs dartod, judy-d, vagy ilyesmid van. Sajna asszem egyikhez sincs raktáron szimmering, majd utánanézek.
Posted 2010. November 26. - 09:24

Sándor: rosszat linkeltem, ehun az usb-s. Ez is ugyanannyi.
Szarozol itt 500Ft-on... nemár, lámpa kell, bemész chilibe és megveszed. Már az utánajárás több fáradtságba kerül, mint 500Ft, najó 1000Ft. Én most szopok a kryptonite lakattal, mert rokonyra bíztam ügyintézést (ajándék lesz), de most ott tart az ügy, hogy ugyan megrendelte a nevemben, de intézzem már én, úgyis az én nevem fut a dolog és nekem lesz. Na ha meg tõlem függött volna, bemegyek chilibe és megveszem (ráadásul ki is derült, hogy kurvára olcsóbb ott, kösz Csipisznek, hogy utánanézett). Nekem 1000Ft-ot simán megér, hogy ne kelljen vele több napig tökölõdni, meg kiscsillió e-mailt váltani, vagy másokat ugráltatni.
Posted 2010. November 26. - 09:17

Csak olyan bejegyzésre, ami épp nem neked szólt, hanem kissé feledékeny barátunknak...sebaj, nem az én ingem volt, Sanyi vette fel...
Amúgy aki ismer, az tudja, hogy kifélék azok a 45-perces emberek...
Ja, hogy ja :-) ... mondjuk egy posttal lentebb...

Egyébként tényleg türelmes vagyok, s nem is nyúzom olyan sûrûn az idegeiteket, mint ahogy azt lehetne.
Avagy ahhoz az akinek az a webáruházas post szólt

Más, amire tényleg lehetséges, hogy tudsz fejbõl válaszolni. (csak hogy az idegek játéka is megvalósuljon..)
A teleszkópom jobb oldali becsúszója gyakran olajfoltos, lehet egy kicsit enged a szimering.
Szimering cseréje, és/vagy a benne lévõ olaj téliesítése lehetséges volna, karbantartás, TMK jelleggel?
Az idõ ~ alkalmas hozzá, mármint ha sikerül elszabadulnom, akkor mennyit kellene várni rá?
Posted 2010. November 26. - 08:55

A türelmemmel nincs baj, csak gyorsan válaszoltam hasonló stílusban. Azért köszi, hogy ha utánanézel. Nap közben többynire én is dolgozok, s ha van akinek infója van, azzal elkerülhetem a felesleges keresgélést.
Csak olyan bejegyzésre, ami épp nem neked szólt, hanem kissé feledékeny barátunknak...sebaj, nem az én ingem volt, Sanyi vette fel...

Amúgy aki ismer, az tudja, hogy kifélék azok a 45-perces emberek...
Posted 2010. November 26. - 08:27