Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Konkrétan mikori, milyen vázról van szó? Venni akarsz, vagy már megvan?

Konkrétan a jó ismerõsöd váza keltette fel az érdeklõdésem, még nem vettem semmit, de ideje lenne beszerezni egy fullyt (is?). Csak kicsit zavaró a hirdetett Trek esetében, hogy korántsem mai példány.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Igen. Ha nagyon pontos akarok lenni, akkor a váz belül így nézett ki. Azért is tudta eldörzsölni a sár és a por. Nem volt elég felület.
Csapágyasítás fel sem merülhetett.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Kikopott a váz? Az elég durva.... és ahogy nézegettem, annyira körbe van könnyítve, hogy a legvékonyabb golyóscsapágy se fért bele.(adept pro pl...:D)

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Sajnálom, hogy anno nem fotóztam le, de a vázban lévõ lyuk kopik ki oválisra. Ezzel igazán nem lehet mit kezdeni. :( Konkrétan mikori, milyen vázról van szó? Venni akarsz, vagy már megvan?
Lerajzoltam neked hogy néz ki a régi Fuel (Adept, Sugar) vázak forgáspontja. A szürke koptatja szét a sárgát oválisra. A piros elemet lehet vásárolni, de azzal nem oldódik meg a probélma. A sarat semennyire nem bírta. :(
Csipisz: Igen, az újak jók. Ez olyan 2003-ig volt "népbetegség".

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Szeintem széria csapágyak vannak benne.Legalábbis az újakban tuti, de elég jól bírják (enduro) egyedül Sunny ütött le eddig egyet, de õ egy egészen extrém eset.....:D

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Nézd meg min forog a forgáspont. Ha csapágyas akkor veheted. Ezt pl. nyugodtan, jó ismerõsé. ;)

S csapágyakat be lehet hozzájuk szerezni csapágyüzletbõl, netán Trek nagykertõl? Vagy az ilyen kérdésekkel már tényleg kotródjak a Trek topikba? :D

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Nem vetted még meg a blackburn-t?

most rendeltem meg

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
A legmagassabbnak 21" váz a módi.
Norbi: A régebbi siklósokat nem szabad már megvenni, mert teljesen kivannak kopva (nehezen javítható). De kérdezd meg Oszit, vagy Nefrazt.
Nézd meg min forog a forgáspont. Ha csapágyas akkor veheted. Ezt pl. nyugodtan, jó ismerõsé. ;)

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

ilyen cateye-om van nekem, is, de nagyon nem akar világítani. ha fullon van az elem, kcsiit látom, hogy pislákol, de igazából semmit nem világít.

ért valaki az ilyenhez, megnézné nekem ezt?

na most kapta az ötödiket a reál:)

Nem vetted még meg a blackburn-t?

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Nekem mûködik a fotoalbum...
Tesztelni nem vágyom a lámpát, csak ha jó tapasztalatokkal rendelkezne vele valaki, akkor szerzek be ilyen hihetetlen technikát.

Kontakt hiba lehet izom, gondolom kifolyt az elembõl a sav, s az adja a hiba okát, úgy gáz.
A led ritkán szokott elgyengülni, de lehet az elemed se tökéletes.
Az enyém már többször hullt atomjaira, a konzoljáról történõ leesés miatt, ezért a sok ragasztószalag rajta, aki látta tudja, de akkuval is erõs még a fénye. Ha gondolod pár napos átfutási idõvel megnézhetem, de sokat nem ígérek.
Red Bull4ever

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Bár õszintén szólva szerintem még az idei sötét évszakot kihúzom vele cateye HL-EL220. Feltöltött kép

ilyen cateye-om van nekem, is, de nagyon nem akar világítani. ha fullon van az elem, kcsiit látom, hogy pislákol, de igazából semmit nem világít.

ért valaki az ilyenhez, megnézné nekem ezt?

na most kapta az ötödiket a reál:)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Te,Atusch,hogy tudom megsasolni a képeket?
(mert azt már látom,hogy nem.. :) )
Közben látom,megint a fotóalbum.hu dõlt össze...

Hapek,ha veszel egy ilyen"hihetetlen fényerejû" lámpát,letesztelhetnénk.Macskaszem az jó..Volt,elégedett voltam vele.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Lámpa:
Olyan szépen írnak róla, Feltöltött képhogy szinte el se hiszem.
Ha valakinek volna errõl, vagy ebben a (noname) kategóriában valamilyen tapasztalata, azzal sokat segítene.
Bár õszintén szólva szerintem még az idei sötét évszakot kihúzom vele cateye HL-EL220. Feltöltött kép
Red Bull4ever

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás

Soma! Nincs is már Unio áruház! :D

Nem is azt írta, hogy az Unió áruházban, csak hogy az Unio-ban van.
pl. EU :-D
Red Bull4ever

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Röfit kérdezd a Trek forgáspontok tartósságáról. A második linkelt vázat pedig a földije árulja.

Szóval mit is tudnál mondani a Trek forgáspontok tartósságáról? :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Soma! Nincs is már Unio áruház! :D

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás

Halihó

Hapek:az "Unióban van olcsó hasonló sapek....

Köszi, holnap benézek.

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 hozzászólás
Skacok!
Idessetek, mit találtam:
DEAC bicaj-túra - deac.atusch.fotoalbum.hu
Valamikor réges-régen. :-)
Az itteni társaság egy részét ekkor ismertem meg.
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
Azon kívül, hogy Havas tanár úr egy fasz, annyit szeretnék közölni, hogy

sprtaktiv.hu: Július 23-24. XI. 24órás Csapatverseny, Zánkai Gyerek és Ifjusági Centrum

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Miért írtok ilyen csúnyákat egy kedves öregúrról fiatalok? Van nektek bõr a képeteken, hogy mindenkit így névtelenül leherótoztok?! Havas tanárúr igenis sokat tett azért, hogy megpróbálja felemelni az ország tévénézõit azzal, hogy mindenkinek elmagyarázza, hagy *nagy fejben biza nagy tudás lakozik...*Ez az ember egy példakép, egy Hungarikum, kicsit több tiszteletet!

megj: Aki ezt komolyan vette, forduljon orvoshoz. *tisztelet a kivételnek, pl neki...* A napba lõni se nem gazdaságos, se nem célszerû. Egy ekkora sugárzó tömeg még tönkrevágná azt a szép nagy kazánt.....