Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts
Zsolti, azért gondolom a kertedben termelt sárgarépán kívül szoktál vásárolt ételt is fogyasztani :-) Szerinted?

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Nálam is ott lett vége a zsibis kínainak, amikor kimentem a helyszínre és megláttam a készítés körülményeit. Lehet csak rossz napot fogtam ki, de a higiéniás állapot és a készítõk outfit-je megölt. Biztos én vagyok finnyás:-)

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Jó-jó, de ha látnád milyen körülmények közt készül...

Szokom látni :-) De jobban aggódtam a seregben készült "dolgok" miatt :-) A menük adagolása is rendben van, pláne ha ott vagy az ablaknál, akkor úgy is látod miket lapátolnak. A "konyha" puritánsága meg a francokat se érdekel :-) Imádom a cuccot és az a lényeg! Mostanában kedvencem az 5menüs köret nélkül, nem kell a rizsa :-)

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Jó-jó, de ha látnád milyen körülmények közt készül... (az Arany János utcai sem különb)

Az igaz! De olyan finooooooooooooooom! Lehet ezért?:-D

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Jó-jó, de ha látnád milyen körülmények közt készül... (az Arany János utcai sem különb)
Arról nem is beszélve, ha már nincs nekik mindenbõl abból adnak többet amibõl sok van gombócból meg kapsz egyet és nesze neked két feltét. :(

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Zsibis kínaiba múltkor beleszaladtam és sajnos borzalmas volt. Azt inkább fenntartásokkal :)

Cirka 10 éve heti rendszerességgel, rendelve vagy elhozva, de még nem sikerült beleszaladni. Néha kevésbé volt csípõs vagy szaftosabbra szedték össze a menüket, de a kollégák szerint is, páratlan az országban!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
1 pár jó állapotú Schwalbe Snow Stud gumma eladó.
Feltöltött kép
Priviben érdeklõdj, de csak akkor ha tényleg érdekel.
E nélkül télen életveszélyes bicajozni. ;) Fõleg annak aki nyáron sem tud.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Évekig dolgoztam a környéken, de sose láttam kétszer ugyanazt a kóbor állatot...

;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Zsibis kínaiba múltkor beleszaladtam és sajnos borzalmas volt. Azt inkább fenntartásokkal :)

Nem mindig tudnak friss macskát fogni;-)

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

Kihordást is vállal?:D

Kaját vagy gyereket?:D

Csipisz az Én kerómnál is a vízhûtéses hátsó agyamat átalakította zsírhûtésesre,de így még jobb lett!:D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Kihordást is vállal?:D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Én pedig Somázok. :)
Igaz a nokedlit nekem kell szaggatni, de igen jól fõz természetes anyagokból és baráti áron. :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Ááá a nagyot én sem bírtam megenni. Ahhoz napokig kell éhezni :D (Mostanság meg már Teletálazok. Hibátlan kajájuk, fõleg a leveseik!)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Kaja kérdésben én ajánlom a Lakodalmas Házat (ezerpárszáz péz a nagy menü, de ott össze kell szedned magad, ha meg akarod enni mindet:))

1050 a menü, de én a zóna (kissebb 850) adaggal bõven jóllakok. :D De neked biztos kell a nagy. :P
Aki elõször jár Debrecenben és megtalálja a zsibit, és ott a kínait is az elõtt le a kalappal. :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

holnaptól lógok nálatok, aquaticumilag
mondjatok déry múzeum/nagytemplomon kivül okosságot, amiért elkutyagolhatok a belvárosban
lehet kocsma/biciklibót tárgykör is

Obsitos, Füredi, Ibolya, Fácán, Jazz... ebben a sorrendben! Kaja, meg a Zsibis kínai

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Ez így ebben a formában nem teljesen igaz..... elõbb hazaviszem, és ott hegesztem át, aztán ráfogom a tulajra, hogy ezt akarta.....
Kikire meg nem fognék semmit, aminek leheletnyi köze van a szereléshez, mert az durva kamu lenne.:D

Te meg vigyázz a szádra, mert megfordítom a középtányérodat! (bár, észre se vennéd, mindig a kicsin tekersz....:D)

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
savanyu: Csipisz arról ismerszik meg, hogy hülyeségeket beszél :D Sokszor mond jókat, amikor épp nem áll valami tudatmódosító hatása alatt, de ez a ritkább :D Bármilyen váltós kerót beviszel mondjuk defekt javításra, áthegeszti a pucsot és csinál belõle fixit, amit megtart magának és mindent a fõnökére Barnára, vagy a kollégájára Kikire fog :D

Kaja kérdésben én ajánlom a Lakodalmas Házat (ezerpárszáz péz a nagy menü, de ott össze kell szedned magad, ha meg akarod enni mindet:)), Express Pizzériát a Lisznyai utcán (itt a sajt leves nem gyenge), valamint a mostani favoritunkat, a Ranchero-t :)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

Csipike: nekem nem Deluxe-om volt, hanem a sima Four :)

ehh, szánalom....:D

Nem lesz kajabulás, nem vagyok én kofa...(vagy de?:D)

Program: mondanám hogy póló szombat dután, de szétcsaptuk az összes labdát.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
savanyugabi: Vozzy Bike a pláza mellett a pincében (egy snowboard van kirakva cégérnek) és Csili Sport a csapó utcán (megleled, mert sok bicaj van kint és Csipisz kiabál majd úgyis bentrõl. :)
Nem tudom meddig maradtok, de ajánlamnám még programnak ezt is.
Asszem már karácsonyi vásár is van a Anygtemplom elõtt.
Napközben itt tudtok kajálni, én a Hajdúságit ajánlom a belvárosban a Csokonai színház mellett. (760Ft)