Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

fehérrel

Pedig pont ezt álmodtam meg! ;) Tökéletesen így! Akkor azt mondod, hogy kivitelezhetõ a dolog ugye?
Lehet, addigra kitalálok valami sötétebb színt, 'meglássuk'. Valamikor akkor a jövõhét utáni hét folyamán kimehetünk körbekérdezõsködni, ha van kedved. Korcs(i)?

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

A Colnago vázon amit linkeltél azon a sárgaság lehet passziválással van csinálva...(kiugorhatnál a zsibihez megkérdezni...akár el is kísérlek,legalább okosodok)
Krómozásnál: le fogják az egész homlokcsövet krómozni,utánna neked kell kimaszkolni a festés elõtt a muffokat (vagy rábízod egy mázolóra).
Korcs a böszörményinél is írja,de egy telefont megér.

Amúgy a fehérrel (ez is vajszín) nem fogja annyira kiadni a kómos részt,inkább válassz valami sötétebb színt

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
kösz urak tippeket átgurultam nyíregyházi állatkertbe egynek
plaza melletti bicóbótba' vagy 2 éve jártam, jobbféle aczél váz után kutatva.. emléxem a feelingre, a kollega levitt egy enyhén nyirkos pincébe, de egy 3x áthegeszett támvillájú trek outi vázon kivül nem találtunk semmi okosat :)
pofás a fõtér így ünnepekkor, fõleg a villamos elõtt kóválygó figurák a komolyak
kínai nálam erõssssen suxxx, így maradt ebédre eccer a belga sörözõ, AB-tõl lejjebb pár 10m-re asszem,jóság.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Nekem úgy jött le, hogy megvette már csak õ 150Ft-é aluból képzelte. :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
izom: 150 forint a konzol vazze, miért meditálsz ezen ennyit?:D Megfogod a lámpát, beviszed, kipróbálod, hogy jó e bele, majd kiadsz kõkemény 150 forintot a konzolért és örülsz. Nekem bírja a hozét, neked is el fogja bírni ;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Polírozni biztos, krómozást nem tudom. Krómozni vagy az egészet, vagy semmit. Polír nem tudom lenne-e ilyen fényes. De én amúgy is "fás" vagyok nem "vasas". :)

Coldi:1985 :)

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Coldi: Súlyos ez az avatar.

Százból mennyi?

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts
Köszi Soma a linkeket! ;)
A célom az lenne, hogy a pályavázam muffjait valami hasonlóra varázsoljuk. A váz többi része fehér lenne.
Lehetséges, hogy a muffokat ilyen szépre krómozzák vagy polírozzák? Hozzáférnének rendesen?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Elengedett kormánnyal.............:D

De viczes a kis sárhányó! :)

Coldi: Súlyos ez az avatar. R-Go nem volt?

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Honnan tudod mennyire laza? :-)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
:D:D:D
meggyõztél

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

akik vettétek ezt a lámpa-konzolt: nem ugrott még le menet közben a cucc? nem tûnik túl stabilnak, de egy próbát megér

Izom: Ha az Ironbike-ot hármónknak kibírta akkor neked is kibírja még elengedett kézzel betekersz munkába.

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

Levi: ezen tanultam a róma szigorlatra, 4est is kaptam :D

Múzeumba vele!
És még mi sok minden mást csinálhattál te azon az asztalon.... ;p

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
akik vettétek ezt a lámpa-konzolt: nem ugrott még le menet közben a cucc? nem tûnik túl stabilnak, de egy próbát megér

OFF: van egy íróasztalom 35*90 a lapja, 70 cm magas, kölyökkorombeli, de megfelelõ állapotban van, ha kell valakinek, odaaadom szívesen.
Levi: ezen tanultam a róma szigorlatra, 4est is kaptam :D

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Zotya!
Bérleti díj, kaució, helypénz (nem lehet azért csak úgy bárhol letáborozni egy lakóautóval)...
De én sem akarok pesszimista lenni.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Halihó

Csipisz,Levi:krómozás,passziválás(na ez az amit a boltban próbáltam magyarázni,de persze nem aluval csinálják... :) )
Tóth Tibor egyéni vállalkozó - passziválás, kémiai sorjátlanítás, horganyzás, foszfátozás, eloxálás, galvanizálás, galvántechnika,
NYISZTOR ÉS TÁRSA LAKATOSIPARI KFT., HAJDÚBÖSZÖRMÉNY, KERESZTESSY U. 12.
Weld-Impex - Hegesztstechnika. Hegesztgp, Plazmavg Gyrts s Forgalmazs (elvileg õk is..)
Csak a nagyfaluban van még...mást nem találtam.

Hû Bub! Krómozás?! Egyiknél se látom, hogy írva lenne, pedig nekem is kéne, Trophy ügyben (teleszkópborítás, hátsó lámpatest)! Ha valami konkrétat tudsz dobjál már rám egy üzenetet, nagyon hálás tudnék lenni (sörben kifejezve)!

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Ja igen a lényeget elfelejtettem! Jelen pillanatban nem tudom, hogy hazai versennyel ütközik-e, de szlovákkal biztosan nem!
Ugyanis a Brno-i látogatás alkalmával hoztam el verseny naptárat, ami szerint:
2011.ápr.16. Kaktus bike maraton /Svat Jur
ápr.23. Maraton Medzihorim /Partizanske
máj.7. BBB Vlko-Horn maraton /Vlkanova
máj.14.Hornonitrisanska Mtb tour / Pravenec

és majd június 25-én lesz a Kassa maraton, és augusztus 20-án pedig a szepesváraljai marci( Granc-Petrovce).

Na ennyi a közlendõ! :-)

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Szasztok!

Csajok és skacok!

Ha már Levi felvetette, akkor tegnap olvastam az egyetlen nyomtatott bringás magazinunkban, hogy a Giro átjön a sógorékhoz. Lehet tervezgetni, mert igencsak jó idõpontban és helyszinen lesz!
Ha valakit érdekel akkor a részletek: 13. ETAP máj.20.(péntek) Spilimbergo- Grossglockner 159km a csúcs pedig1908m-en helyezkedik el. Majd másnap
14. ETAP máj.21. (szombat) Lienz- Monte Zoncolan 210km a csúcs 1730m-en van és az emelkedõn 20% feletti emelkedõk vannak!!!
A kiutazás 650km oda és ugyanennyi vissza is. Brno-ba sem igazán sokkal kevesebb az út!
Kérdés ki akar menni bringával vagy a nélkül! Mert ha bringa nélkül akkor valószinü le tudok " focizni" egy 4 személyes lakóautót, ami Kb. 10l-es fogyasztással számolva és 350Ft-os üzemanyaggal (á nem vagyok pesszimista!) szorozva az 45500.-Ft-ra jön ki amit 4 fõre elosztva cirka 12.000.-Ft/fõ
Lakhely a jármû adottságai miatt nem kell, csak akja és más egyéb útravaló( szuvenir, csajok, pia, stb.).
Akit érdekel jelezzen vissza, mert ez még csak úgy is terv.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Csipisz,Levi:krómozás,passziválás(na ez az amit a boltban próbáltam magyarázni,de persze nem aluval csinálják... :) )
Tóth Tibor egyéni vállalkozó - passziválás, kémiai sorjátlanítás, horganyzás, foszfátozás, eloxálás, galvanizálás, galvántechnika,
NYISZTOR ÉS TÁRSA LAKATOSIPARI KFT., HAJDÚBÖSZÖRMÉNY, KERESZTESSY U. 12.
Weld-Impex - Hegesztstechnika. Hegesztgp, Plazmavg Gyrts s Forgalmazs (elvileg õk is..)
Csak a nagyfaluban van még...mást nem találtam.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi