Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:27
Posted 2011. February 01. - 13:51

Halihó
Lehet vetítés...hely adott,technika kell.
Lehet vetítés...hely adott,technika kell.
Posted 2011. February 01. - 13:38

Epyc, Kutya: Megvan a film most már nekem is. Felirattal.
Azért köszi a segítséget.
Vetítés lehet, de nekem sem nagy monitorom, sem kivetítõm nincs. Soma Máltai?
Van még két jó filmem:
YouTube - North Face EXCLUSIVE DVD trailer
YouTube - Touching The Void Trailer
Ezek is igaz történetek, nem fikciók...
Kutya mefgelõzött 8 percel amíg én az elõzeteseket kerestem.
Kezdesz te is szép lassan "Izmosodni".

Vetítés lehet, de nekem sem nagy monitorom, sem kivetítõm nincs. Soma Máltai?
Van még két jó filmem:
YouTube - North Face EXCLUSIVE DVD trailer
YouTube - Touching The Void Trailer
Ezek is igaz történetek, nem fikciók...
Kutya mefgelõzött 8 percel amíg én az elõzeteseket kerestem.

Móúnár! Irj már érthetõen?! Most hagyjunk ki vagy se?Most légyszi na hagyjatok ki engem se!!
Kezdesz te is szép lassan "Izmosodni".

Posted 2011. February 01. - 13:30

Nos hölgyeim és uraim
127 óra, 1,3 Gb nagyságban, Avi formátumban, elfogadható minõségben, angol nyelven, magyar felirattal mellékelve nálam megtalálható, kérésre kiírom bárkinek, de Dvd-t , vagy pendrive-ot hozzon mindenki magával. elérhetõ vagyok telefonon, de a leghamarabb, csütörtök délután tudok ilyen kívánságokkal foglalkozni
Üdvözletem
127 óra, 1,3 Gb nagyságban, Avi formátumban, elfogadható minõségben, angol nyelven, magyar felirattal mellékelve nálam megtalálható, kérésre kiírom bárkinek, de Dvd-t , vagy pendrive-ot hozzon mindenki magával. elérhetõ vagyok telefonon, de a leghamarabb, csütörtök délután tudok ilyen kívánságokkal foglalkozni
Üdvözletem
Posted 2011. February 01. - 12:36

Elnézést, a jelek szerint akkor már elérhetõ illegális forrásokból (ahol én néztem, ott nem voltak). Majd akkor Kutya felé kérelmezzétek

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2011. February 01. - 12:14

Epyc: lopni tudni kell, ezért van az hogy nekem már lejött a 127 óra, még idõm belenézni nem volt, minõségérõl késõbb tudok nyilatkozni, de tuti, hogy angol nyelvû, valószínû egy-két nap és intézek hozzá feliratot is ha így lenne. Mikor pedig megvan a nagy mû, akkor szívesen kiírom bárkinek, hogy közös filmezést szervezzen oda azzal akivel akar.
Röfi : te pedig kérj, és megkapod, most ezt a filmet ha tényleg jó a minõsége, legközelebb, pedig Goldsprinten tõlem a sokkal jobb idõt
Röfi : te pedig kérj, és megkapod, most ezt a filmet ha tényleg jó a minõsége, legközelebb, pedig Goldsprinten tõlem a sokkal jobb idõt

Posted 2011. February 01. - 11:58

Szasztok!
Most légyszi na hagyjatok ki engem se!!! Inkább elkéreszkedek fõnök bácsitól! Még azóta sem láttam az IZOM által leminõsitett Avatar filmet! :-)
Röfi te miben mesterkedsz megint? Megtaláltad a tegnap kérdezett mûsort? Valami készül gyerekek.....!
Rövidfilmet az életünkrõl? Igen jó lenne egy promóciós film, csak zenével, no szövegel!!!!
Most légyszi na hagyjatok ki engem se!!! Inkább elkéreszkedek fõnök bácsitól! Még azóta sem láttam az IZOM által leminõsitett Avatar filmet! :-)
Röfi te miben mesterkedsz megint? Megtaláltad a tegnap kérdezett mûsort? Valami készül gyerekek.....!
Rövidfilmet az életünkrõl? Igen jó lenne egy promóciós film, csak zenével, no szövegel!!!!
Posted 2011. February 01. - 11:54

Azért gondoltam, mert a Porton már volt aki látta. (Nem értek a letöltésekhez, mit mikor hogyan lehet. :S)
Szervezhetünk.
Szervezhetünk.

Posted 2011. February 01. - 11:50

Bemutató dátuma: 2011. március 3.
Jelenleg nincs sehol, tegnap néztem. Ha lesz is belõle valami, akkor március 3 után, egy-egy moziban felvett, kamerás verzió. Az meg olyan, amilyen.
(mellesleg szervezhetünk egy bringás mozizást, én benne vagyok:))
Jelenleg nincs sehol, tegnap néztem. Ha lesz is belõle valami, akkor március 3 után, egy-egy moziban felvett, kamerás verzió. Az meg olyan, amilyen.
(mellesleg szervezhetünk egy bringás mozizást, én benne vagyok:))
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2011. February 01. - 11:41

Posted 2011. January 31. - 22:19

Posted 2011. January 31. - 21:04

Halihó
Mert kell neked!
Ha felteszem a képre,hogy adom oda neked?
Mazsi: postáztasd akkor
Mert kell neked!
Ha felteszem a képre,hogy adom oda neked?

Mazsi: postáztasd akkor

Posted 2011. January 31. - 21:04

Soma:
30 euróért elhozhatnám, ha nem lenne olyna kva messze. vétek otthagyni......
Marktplaats.nl > Te koop 2e generatie Eroba sport-racefiets - Fietsen en Brommers - Fietsen | Oldtimers
30 euróért elhozhatnám, ha nem lenne olyna kva messze. vétek otthagyni......
Marktplaats.nl > Te koop 2e generatie Eroba sport-racefiets - Fietsen en Brommers - Fietsen | Oldtimers
Posted 2011. January 31. - 20:25

Posted 2011. January 31. - 19:58

Posted 2011. January 30. - 14:05

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Posted 2011. January 30. - 12:50

Posted 2011. January 30. - 10:46

Posted 2011. January 30. - 10:24

És a CUBE?
Elkelt.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Posted 2011. January 30. - 09:19

Valakit éedekel 39-es Spec SPD cipõ és ritchey pedál+SPd pedálok:Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: ritchey pedál+spec SPD cipõ és sok más
Carbonnal a mosógép is tovább él.
Posted 2011. January 30. - 07:17

vki multkor kerdezte a vazak mereteit, hat tessek:
kék Batavus 59 cm, 10eHUF
elado - elado.knapptomi.fotoalbum.hu
ezüst Batavus 56 cm, 10eHUF
barna Batavus 60 cm, 10eHUF
raleigh, 56 cm, 10eHUF
zöld Concorde 59 cm, 100 euro
és készül még két darac cyclo bicó, képek hamarosan....
És a CUBE?